Książka, film, seriale - pomocne przy oczekiwaniu na testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kobitki ja to mało telewizyjna jestem, ale swego czasu maxymalnie wciągnął mnie jeden serial - Tudorowie Polecam nie tylko miłosniczkom historii A poza tym zawsze i wszędzie i w każdej postaci (książka, audiobook, serial) Duma i uprzedzenie (serial 5h BBC)
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Z seriali polecam House of Cards (fajny serial z Kevinem Spacey) oraz Zakazane Imperium. Oba seriale o tematyce politycznej (tej brzydkiej polityce;)).
Z książek polecam Madame Antoniego Libery... wciąga.
Z filmów... za dużo wymieniać. Niestety moim ulubionym gatunkiem jest dramat, więc podaruję sobie. Z tych bardziej pozytywnych, które ostatnio oglądałam, to zachęcam do obejrzenia: Mała Miss, City Island, Kola (czeskie bardzo dobre kino), a z takich typowych komedii obyczajowych - Jeszcze dalej niż północ, Kobiety pragną bardziej (choć to tez trochę podchodzi pod dramat)
Jak lubicie czarny humor to obejrzyjcie Jabłka Adama (zabawny, chociaż dramatu w nim sporo)
W naszej sytuacji polecam nie oglądać filmu: 4 miesiące, 3 tygodnie i 2 dni, chociaż to bardzo dobry film.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 18:07
Myszka2305, Kami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
z seriali to polecam spartacusa masakra ogladalam na bezdechu polecam zwaszcza na rozgrzewke przed serduszkowaniem hehe pamietniki wapirow rownie wciagajace i chirurdzy ogladam namietnie z polskich to lekarze przepis na zycie i prawo agaty z ksiazek to ja sie przerzucilam na e booki i jestem zachwycona sciagam ksiazki z chomika i czytam codziennie simon beckett chemia smierci zapisane w kosciach i wolanie z grobu super dreszczowce no i king oczywiscie kocham jego ksiazki rownie dobry jest coben no i gra o tron fenomenalny serial
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 19:44
Myszka2305 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA buuu! Przeczytalam 10 rozdzialow Grey'a i o malo nie usnelam z nudow. W desperacji przekartkowalam reszte i jestem zawiedziona. Dupy nie urywa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 17:07
Lenuś, MILA, Zemraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo 17 rozdziale "50 twarzy Greya" dalej dupy mi nie urwalo. Powiem wiecej: nuda na sile stara sie wzbudzic kontrowersje. Coz, moze wsrod zascianka, co tylko pozycje misjonarska zna, moze to i szokuje. Ze mnie jednak za zimna sucz, by sie tym podniecac czy niesmaczyc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 22:24
celia lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Po 17 rozdziale "50 twarzy Greya" dalej dupy mi nie urwalo. Powiem wiecej: nuda na sile stara sie wzbudzic kontrowersje. Coz, moze wsrod zascianka, co tylko pozycje misjonarska zna, moze to i szokuje. Ze mnie jednak za zimna sucz, by sie tym podniecac czy niesmaczyc.
No proszę, to witaj w klubie nie greyowców Ja przeczytałam może 2 rozdziały co, by móc swoje zdanie wyrazić i nie dałam rady więcej. Kompletnie nie moja literatura, choć 'zimną suczą' bym się nie określiła
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja moje drogie bardzo gorąco polecam wam film PRZYBRANY SYN. Jest na prawdę wspaniały, kilka razy już leciał na HBO i kilka razy go oglądałam. Zaufajcie mi i obejrzyjcie, on na prawdę DAJE NADZIEJĘ!
A ja bym jakąś książkę fajną przeczytała;) Greya czytałam i nie zdzierżyłam 3 części, jakaś nudna już była;) Teraz mam ochotę na coś romantycznego, ładnego, może o dzieciach? Trzeba się szykować już na poważnie do roli mamy:) -