Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Książka, film, seriale - pomocne przy oczekiwaniu na testowanie
Odpowiedz

Książka, film, seriale - pomocne przy oczekiwaniu na testowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Myszka2305 Koleżanka

Wysłany: 5 października 2013, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochane ja chyba od ekranu nie oderwę wzroku przez najbliższe stulecie ha ha ha :D

0e35623ee3dd8a31401729ea54cb7855.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak trzymajmy kciuki za wszystkie testujące i staraczki żeby tym razem się udało. Choć muszę się przyznać że jakoś nie czuję żebym była w ciąży. Poprzednio bardzo wcześnie zaczęłam wymiotować a teraz nic.

• Myszka2305 Koleżanka

Wysłany: 5 października 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszu82 ja też nie czuję, żebym była w ciąży, ale kto wie, może po prostu nie mamy w tej sprawie dobrej intuicji ;) Ja jeszcze muszę poczekać do czwartku na ewentualne przybycie @ ale w środę chciałam zrobić test ;) Trzymam za Ciebie kciuki :D

0e35623ee3dd8a31401729ea54cb7855.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki ja to mało telewizyjna jestem, ale swego czasu maxymalnie wciągnął mnie jeden serial - Tudorowie :D Polecam nie tylko miłosniczkom historii :D A poza tym zawsze i wszędzie i w każdej postaci (książka, audiobook, serial) Duma i uprzedzenie (serial 5h BBC) :D

biedronka1982 lubi tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jesli chodzi o seriale to Gotowe na Wszystko - ale teraz to juz w TV nie leca, ale na necie na pewno mozna zobaczyc ;-)

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Lenuś Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z seriali polecam House of Cards (fajny serial z Kevinem Spacey) oraz Zakazane Imperium. Oba seriale o tematyce politycznej (tej brzydkiej polityce;)).
    Z książek polecam Madame Antoniego Libery... wciąga.
    Z filmów... za dużo wymieniać. Niestety moim ulubionym gatunkiem jest dramat, więc podaruję sobie. Z tych bardziej pozytywnych, które ostatnio oglądałam, to zachęcam do obejrzenia: Mała Miss, City Island, Kola (czeskie bardzo dobre kino), a z takich typowych komedii obyczajowych - Jeszcze dalej niż północ, Kobiety pragną bardziej (choć to tez trochę podchodzi pod dramat)
    Jak lubicie czarny humor to obejrzyjcie Jabłka Adama (zabawny, chociaż dramatu w nim sporo)
    W naszej sytuacji polecam nie oglądać filmu: 4 miesiące, 3 tygodnie i 2 dni, chociaż to bardzo dobry film.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 18:07

Myszka2305, Kami lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gra o tron wymiata :D
    Richard Doetsch "Złodzieje Nieba" -bardzo dobra książka :)

• aniczka Autorytet

Wysłany: 6 października 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z seriali to polecam spartacusa masakra ogladalam na bezdechu polecam zwaszcza na rozgrzewke przed serduszkowaniem hehe pamietniki wapirow rownie wciagajace i chirurdzy ogladam namietnie z polskich to lekarze przepis na zycie i prawo agaty z ksiazek to ja sie przerzucilam na e booki i jestem zachwycona sciagam ksiazki z chomika i czytam codziennie simon beckett chemia smierci zapisane w kosciach i wolanie z grobu super dreszczowce no i king oczywiscie kocham jego ksiazki rownie dobry jest coben no i gra o tron fenomenalny serial

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 19:44

Myszka2305 lubi tę wiadomość

5abe315c267b0d904e208c54b912507e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A buuu! Przeczytalam 10 rozdzialow Grey'a i o malo nie usnelam z nudow. W desperacji przekartkowalam reszte i jestem zawiedziona. Dupy nie urywa! :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 17:07

Lenuś, MILA, Zemraa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 17 rozdziale "50 twarzy Greya" dalej dupy mi nie urwalo. Powiem wiecej: nuda na sile stara sie wzbudzic kontrowersje. Coz, moze wsrod zascianka, co tylko pozycje misjonarska zna, moze to i szokuje. Ze mnie jednak za zimna sucz, by sie tym podniecac czy niesmaczyc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 22:24

celia lubi tę wiadomość

• celia Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Po 17 rozdziale "50 twarzy Greya" dalej dupy mi nie urwalo. Powiem wiecej: nuda na sile stara sie wzbudzic kontrowersje. Coz, moze wsrod zascianka, co tylko pozycje misjonarska zna, moze to i szokuje. Ze mnie jednak za zimna sucz, by sie tym podniecac czy niesmaczyc.

No proszę, to witaj w klubie nie greyowców ;) Ja przeczytałam może 2 rozdziały co, by móc swoje zdanie wyrazić i nie dałam rady więcej. Kompletnie nie moja literatura, choć 'zimną suczą' bym się nie określiła ;D

biedronka1982 lubi tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny obowiązkowa pozycja
    Carolyn Jess-Cooke "Zawsze przy mnie stój"
    Piękna książka i od razu mówię że to nie romansidło ;)

• nutka Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja moje drogie bardzo gorąco polecam wam film PRZYBRANY SYN. Jest na prawdę wspaniały, kilka razy już leciał na HBO i kilka razy go oglądałam. Zaufajcie mi i obejrzyjcie, on na prawdę DAJE NADZIEJĘ!:)

A ja bym jakąś książkę fajną przeczytała;) Greya czytałam i nie zdzierżyłam 3 części, jakaś nudna już była;) Teraz mam ochotę na coś romantycznego, ładnego, może o dzieciach?:) Trzeba się szykować już na poważnie do roli mamy:)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ