Kto się w sierpniu w łanach 🌾 stuka 🤭, tego Bocian wiosną szuka 🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
pelasia wrote:Dzięki wielkie. Zobaczymy co będzie dalej. Póki co dostałam okres, więc 3 cs oficjalnie zakończony bez sukcesu.
Poczytam sobie wątki o adenomiozie tutaj na forum. Podobno na to mają duży wpływ różne toksyny w żywności. Rzeczywiscie trzeba będzie zapanować nad dietą i dodać te antyoksydanty.
Mi też lekarka powiedziała, że sama glukoza i insulina na czczo mogą nie być miarodajne. Może zrobię sobie niedługo tą krzywą.
WIem, że to dopiero 3 cs, ale z tymi diagnozami już mam ochotę się poddać
No to wchodzisz w 4 cs, oby był szczęśliwy 🤞
Koniecznie zrób krzywe, nie jest to fajne ani smaczne (glukoza jest tak słodka, że można wymiotować), ale warto. Tylko pamiętaj (ja sobie zapomniałam i chodziłam po korytarzu): te 2-3 h (w zależności od ilości punktów na krzywej) siedzisz na tyłku ... i tyle. Warto sobie wziąć coś do czytania dla zabicia czasu Bądź też przygotowana na to, że może Cię zmulić, być słabo - jeśli tak, absolutnie NIE wolno zasypiać (bo można się nie obudzić... podejrzewam, że to bardziej dotyczy cukrzyków, no ale), tylko wezwać pielęgniarkę albo lekarza. Pomogą.
Absolutnie się nie poddajesz, tylko przeczekujesz @, wstajesz z kolan, poprawiasz koronę i jedziesz dalej
Też mam podobne odczucia ( u nas to już 20+ ? cs, nie liczyłam dokładnie, mam tyle lat co mam i mniej nie będzie, mało badań jeszcze wykonanych,a u Męża już widać, że jest słabo ... ehh), no ale nie wolno się zrażać. One step at a time, krok za kroczkiem, trzeba zdobywać wiedzę o sobie, korygować plany i działać. Będzie dobrze, tak czy siak.
Pozdrawiam!EwK lubi tę wiadomość
👩🏻 38
PCOS, IO, MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota; AMH 2,31 (11.2023) -> 1,23 (11.2024)
posiewy, MUCHA - ok
💊Letrox, Formetic i tona supli
Lewy jajowód niedrożny, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki 12.2024
👱🏻32
morfo 3%, wysokie pH i lepkość ; ciężka oligospermia, bakterie & grzyby OK, glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK; stres oksydacyjny ❌; MAR HBA i chromatyna OK
💊 Clo i worek supli
Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 🤵👰 10.2022
Starania na luzie - 2023
06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
07.2024 - I stymulacja Clo + Ovitrelle nieudana+ złe samopoczucie
8-12. 2024 -> pogłębiona diagnostyka obojga
02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4
04.01.2025 beta 86,4 prog 32,9
07.01 beta 485,6, ,prog 37,90
09.01 beta 976,3 prog 34,00 🤔
13.01. beta 3307,5 prog 37,10
17.01 USG 🤞🏻🤞🏻 -
Haha no wiadomo że to trudne jest 😂 ale wiecie ja lubię sobie różne wyzwania stawiać i trenować silną wolę - wiadomo w roznych sprawach w życiu (zwłaszcza z jedzeniem 🤪) nie zawsze się udaje to no to taka walka ze sobą i daje dużo zatysfakcji jak się uda
Dla mnie ogólnie zawsze bardziej bolesna była biel na teście niż przyjście @ wiec tak to sobie też tłumaczyłam że kurde po co się nad sobą znęcać, co ma być to będzie.
Ale żeby nie było - jak w ciąży z Mayą wybił już ten 3 dzień po terminie @ to wstałam o 4 rano żeby na niego nasikac 😂
kurde jakie to było piękne jak po 2 latach staran i potem 4 latach przerwy nagle na pierwszym teście robionym po tak długiej przerwie w sekunde pojawiły się dwie mocne krechy 🥺 -
Mam pytanie odnośnie testów owulacyjnych, bo pisze na nich, że nie można ich wykonywać z pierwszego moczu rano.
Ok, tak sobie dziś zrobiłam nie z pierwszego, a z 3 powiedzmy tylko, że w międzyczasie NIC nie piłam (bo musiałam się wstrzymać przed zrobieniem wymazu na trombofilię), czyli w sumie to nadal był zagęszczony sik ponocny . Dobrze rozumiem?
Zwłaszcza, że wczorajszy test o 22:00 był negatywny (moc koloru ok. 1/3 paska kontrolnego), a dziś ten o 9:00 miał mocniejszy kolor od paska kontrolnego i to przed upływem tych 5 min. Trochę dziwne...
Jak wrócę z roboty zrobię jeszcze jeden.
Nie żeby to miało znaczenie, jeśli będzie owu i tak ją przegapimy, bo -> wtorek: cytologia i seminogram. A do tego Mąż podobno wczoraj musiał wejść do jakiejś maszyny, żeby ją naprawić, a tam w środku sauna 🥵. Sam stwierdził, że jeśli cokolwiek żyło, to zdechło Pewnie raz poserduszkujemy jeszcze, żeby było potem co badać we wtorek. I tyle.
Plusem jest, że: oddałam dziś krew na ft3 i ft4 (zlecone, bo lekarka chce zobaczyć przy tym TSH, jak mi lek teraz dobrać), a do tego - ferrytynę. No i wysłałam już próbkę z wymazem z buzi, żeby sprawdzić tę trombofilię. I przed chwilą zadzwonili, że mam HSG na 27.09. To będzie zapewne 7dc, może nie będę już krwawić.
Nie mam już żadnej energii po tym tygodniu, padam na ryj. A w przyszłym: gin NFZ po skierowania na posiewy i MUCHę, cytologia, dentysta (po czyszczeniu przedwczoraj, podczas nitkowania ułamał mi się kawałek zęba 😖)
Niemniej, dobrego, spokojnego dnia Wszystkim👩🏻 38
PCOS, IO, MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota; AMH 2,31 (11.2023) -> 1,23 (11.2024)
posiewy, MUCHA - ok
💊Letrox, Formetic i tona supli
Lewy jajowód niedrożny, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki 12.2024
👱🏻32
morfo 3%, wysokie pH i lepkość ; ciężka oligospermia, bakterie & grzyby OK, glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK; stres oksydacyjny ❌; MAR HBA i chromatyna OK
💊 Clo i worek supli
Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 🤵👰 10.2022
Starania na luzie - 2023
06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
07.2024 - I stymulacja Clo + Ovitrelle nieudana+ złe samopoczucie
8-12. 2024 -> pogłębiona diagnostyka obojga
02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4
04.01.2025 beta 86,4 prog 32,9
07.01 beta 485,6, ,prog 37,90
09.01 beta 976,3 prog 34,00 🤔
13.01. beta 3307,5 prog 37,10
17.01 USG 🤞🏻🤞🏻 -
Wojcinka wrote:Haha no wiadomo że to trudne jest 😂 ale wiecie ja lubię sobie różne wyzwania stawiać i trenować silną wolę - wiadomo w roznych sprawach w życiu (zwłaszcza z jedzeniem 🤪) nie zawsze się udaje to no to taka walka ze sobą i daje dużo zatysfakcji jak się uda
Dla mnie ogólnie zawsze bardziej bolesna była biel na teście niż przyjście @ wiec tak to sobie też tłumaczyłam że kurde po co się nad sobą znęcać, co ma być to będzie.
Ale żeby nie było - jak w ciąży z Mayą wybił już ten 3 dzień po terminie @ to wstałam o 4 rano żeby na niego nasikac 😂
kurde jakie to było piękne jak po 2 latach staran i potem 4 latach przerwy nagle na pierwszym teście robionym po tak długiej przerwie w sekunde pojawiły się dwie mocne krechy 🥺
Nie mogę się doczekać tego momentu i pewnie przez to robię te cholerne testy 😅Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
AMH - 2,44 (12.2024) -
hakorośl wrote:Ja mam 37 i właśnie marzymy o czwartym dziecku, ale nie jest to takie proste🙄
No nie jest, nie jest ... To nasz 11 cykl starań o 4 szczęście, do tego czuję już presję wieku 🙄 każdy miesiąc zbliża mnie do 40 🙈👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Deyansu wrote:Mam pytanie odnośnie testów owulacyjnych, bo pisze na nich, że nie można ich wykonywać z pierwszego moczu rano.
Ok, tak sobie dziś zrobiłam nie z pierwszego, a z 3 powiedzmy tylko, że w międzyczasie NIC nie piłam (bo musiałam się wstrzymać przed zrobieniem wymazu na trombofilię), czyli w sumie to nadal był zagęszczony sik ponocny . Dobrze rozumiem?
Zwłaszcza, że wczorajszy test o 22:00 był negatywny (moc koloru ok. 1/3 paska kontrolnego), a dziś ten o 9:00 miał mocniejszy kolor od paska kontrolnego i to przed upływem tych 5 min. Trochę dziwne...
Jak wrócę z roboty zrobię jeszcze jeden.
Nie żeby to miało znaczenie, jeśli będzie owu i tak ją przegapimy, bo -> wtorek: cytologia i seminogram. A do tego Mąż podobno wczoraj musiał wejść do jakiejś maszyny, żeby ją naprawić, a tam w środku sauna 🥵. Sam stwierdził, że jeśli cokolwiek żyło, to zdechło Pewnie raz poserduszkujemy jeszcze, żeby było potem co badać we wtorek. I tyle.
Plusem jest, że: oddałam dziś krew na ft3 i ft4 (zlecone, bo lekarka chce zobaczyć przy tym TSH, jak mi lek teraz dobrać), a do tego - ferrytynę. No i wysłałam już próbkę z wymazem z buzi, żeby sprawdzić tę trombofilię. I przed chwilą zadzwonili, że mam HSG na 27.09. To będzie zapewne 7dc, może nie będę już krwawić.
Nie mam już żadnej energii po tym tygodniu, padam na ryj. A w przyszłym: gin NFZ po skierowania na posiewy i MUCHę, cytologia, dentysta (po czyszczeniu przedwczoraj, podczas nitkowania ułamał mi się kawałek zęba 😖)
Niemniej, dobrego, spokojnego dnia Wszystkim
Ja i tak testy robiłam po południu/wieczorem.Deyansu lubi tę wiadomość
-
Wojcinka wrote:W kwestii testów ciążowych to odniosę się że właśnie po latach dopiero doszłam do wniosków (jak zaczęliśmy starania o Mayę) , że 1. Test kupuje dopiero wtedy jak jestem gotowa na testowanie (w moim przypadku 2-3 dni po terminie @) 2. Test domowy robię jeden i koniec. Żadnego sprawdzania koloru kresek. Po teście beta, jedna powtórka i cierpliwe czekanie na wizytę u gina po 6tc żeby zobaczyć czy jest serduszko w poprzedniej ciąży tak zrobiłam i to było na prawdę super!
Jako osoba która kiedyś, w poprzednim życiu, przez 2 lata oglądała białe testy od 10dpo, (z wyjątkiem 2 cykli jak 2 razy się udało i poroniłam) znam ten ból i stres i na prawdę polecam nie testować za wcześnie i nie powtarzać testu domowego jak już raz pojawi się kreska - jak to mówią - tylko spokój nas uratuje
No to ja po części zrobiłam jak Ty, ale testy robię, uspokaja mnie druga kreska na zasadzie "ok dalej jest ciąża" I raczej ciemnieje niż znika.
A chodzenie rano na krew jak się słabo czuje co 2 dni ani mi nic nie zabezpieczy ani nie zagwarantuje, pójdę jak lekarz każe.
Magdalena - na pewno będzie dobrze, kreska jest ładna 😊 mi się dopiero teraz taka wyraźna robi
Co do testów owulacyjnych to dla "jaj" zrobiłam I wyszedł pozytywny xD w sensie taki jak na owulacje ha haWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2024, 12:18
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin, encorton, duphaston, utrogestan
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm🍀
10/11 plamienia, IP, żyjemy🍀
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min 🍀
5/12 11+4, CRL 5,4 wg USG 12+0 💗 158/min 🍀
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🍀🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏
-
Hej Dziewczyny, ja przyznam, że też dopadł mnie pewien kryzys i czuję się bardzo podobnie jak pelasia i w sumie częściowo Wasze odpowiedzi pocieszające mnie też pocieszyły… ale jednak nie do końca, muszę się z tym wszystkim jakoś oswoić.
Wczoraj byłam u nowej pani doktor, która poświęciła mi dużo czasu i zrobiła na mnie super wrażenie, pracuje na co dzień w klinice niepłodności i tam też we wrześniu idziemy, ale na razie poleciła zrobić histeroskopię, bo zauważyła jakiegoś polipa (którego nikt we wcześniejszych licznych i wydawało mi się też dokładnych badaniach nie widział, ale możliwe, że to ze względu na dzień cyklu, bo teraz byłam w 3. żeby ocenić też liczbę pęcherzyków antralnych na samym początku, no więc ten polip mógł nie być widoczny).
No i z tymi pęcherzykami też nie jest jakoś super, tylko mocno średnio, co podobno odzwierciedla to moje niskie AMH. Jak mąż zrobi dodatkowe badania nasienia i będą wystarczające, to mamy próbować z inseminacją najpierw.
Ale do tego czasu mam ogarnąć też tę histeroskopię, a przyznam szczerze, że koszt prywatnie mnie trochę przeraża. Czy któraś z Was ma doświadczenie, jaki to jest czas oczekiwania na NFZ i jak trafić na dobrego specjalistę?👩🏻❤️👨🏼 34 & 39
Starania od czerwca '24
👩🏻 AMH 0,48, niedoczynność tarczycy, IO w remisji, adenomioza
👱🏼♂️ morfologia 1%, DFI 25%, HBA 75%
listopad '24 1. IUI ❌
styczeń '25 2. IUI -
Motywacja dbania o Kogoś już na etapie staran czy początkowej wczesnej ciąży jest naprawdę duża.
Kiedyś musiałam mieć z palca pobieraną krew, tak się bałam igiel a obecnie robię sobie zastrzyki I już nawet się przywyczajam 😊
Czytam sobie koreanskie książki nadal takie uspokajacze i jem zdrowe jedzonko.
Z ciekawostek to ważę mniej o 1,5kg niż 2 tyg temu 🤣Deyansu, Modra lubią tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏
-
Dahlia wrote:Hej Dziewczyny, ja przyznam, że też dopadł mnie pewien kryzys i czuję się bardzo podobnie jak pelasia i w sumie częściowo Wasze odpowiedzi pocieszające mnie też pocieszyły… ale jednak nie do końca, muszę się z tym wszystkim jakoś oswoić.
Wczoraj byłam u nowej pani doktor, która poświęciła mi dużo czasu i zrobiła na mnie super wrażenie, pracuje na co dzień w klinice niepłodności i tam też we wrześniu idziemy, ale na razie poleciła zrobić histeroskopię, bo zauważyła jakiegoś polipa (którego nikt we wcześniejszych licznych i wydawało mi się też dokładnych badaniach nie widział, ale możliwe, że to ze względu na dzień cyklu, bo teraz byłam w 3. żeby ocenić też liczbę pęcherzyków antralnych na samym początku, no więc ten polip mógł nie być widoczny).
No i z tymi pęcherzykami też nie jest jakoś super, tylko mocno średnio, co podobno odzwierciedla to moje niskie AMH. Jak mąż zrobi dodatkowe badania nasienia i będą wystarczające, to mamy próbować z inseminacją najpierw.
Ale do tego czasu mam ogarnąć też tę histeroskopię, a przyznam szczerze, że koszt prywatnie mnie trochę przeraża. Czy któraś z Was ma doświadczenie, jaki to jest czas oczekiwania na NFZ i jak trafić na dobrego specjalistę?
Przesiedziałam ostatni rok na profilach staraczek na insta nie wiem czy endo aga lub podobne profile tego nie opisywały, napisz do endo Agi na instagram myślę że odpowie bo chyba miała to i się zna w temacieDahlia lubi tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏
-
Cel95 wrote:Motywacja dbania o Kogoś już na etapie staran czy początkowej wczesnej ciąży jest naprawdę duża.
Kiedyś musiałam mieć z palca pobieraną krew, tak się bałam igiel a obecnie robię sobie zastrzyki I już nawet się przywyczajam 😊
Czytam sobie koreanskie książki nadal takie uspokajacze i jem zdrowe jedzonko.
Z ciekawostek to ważę mniej o 1,5kg niż 2 tyg temu 🤣Deyansu lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
AMH - 2,44 (12.2024) -
A drugi temat, którym staram się bardzo nie martwić, to wycięcie guza w piersi w nadchodzącym tygodniu, które mnie czeka. Na logikę wiem, że ten trudny czas minie i krok po kroku muszę zadbać o te sprawy i działać, ale świadomość, że kolejne miesiące będą poświęcone raczej na rekonwalescencję po różnych zabiegach, trochę mnie po prostu przybija, zwłaszcza że pierwsze, co słyszę od lekarzy w kontekście niskiego AMH, to że "dzwon bije" i że trzeba się spieszyć.👩🏻❤️👨🏼 34 & 39
Starania od czerwca '24
👩🏻 AMH 0,48, niedoczynność tarczycy, IO w remisji, adenomioza
👱🏼♂️ morfologia 1%, DFI 25%, HBA 75%
listopad '24 1. IUI ❌
styczeń '25 2. IUI -
magdalena321 wrote:Hej dziewczyny. Zrezygnowana ale poszłam na tą betę i proga. Dziś zrobiłam znowu sikańca z rana i ta kreska jest znowu jakby ciut mocniejsza niż wczoraj. Ja chyba oszaleję i zwariuję na raz. Że nie może być nigdy normalnie i spokojnie tylko człowiek ciągle żyje w stresie..
To jest z dzisiaj ale wybarwiała się bardzo powoli
https://zapodaj.net/plik-tFcpzzfeen
Widzę piękną krechę, nie stresuj się 😘😘😘👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Wojcinka wrote:Dzień dobry tak w ogóle
My dzisiaj z mężem mamy 4 rocznicę ślubu i z związku z tym zrobiłam sobie home office. Piękne kwiaty już dostalam, czuję że owulacja się kluje więc nic tylko iść na randkę z mężem 🥰
Owocnego randkowania 😋👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Dahlia wrote:A drugi temat, którym staram się bardzo nie martwić, to wycięcie guza w piersi w nadchodzącym tygodniu, które mnie czeka. Na logikę wiem, że ten trudny czas minie i krok po kroku muszę zadbać o te sprawy i działać, ale świadomość, że kolejne miesiące będą poświęcone raczej na rekonwalescencję po różnych zabiegach, trochę mnie po prostu przybija, zwłaszcza że pierwsze, co słyszę od lekarzy w kontekście niskiego AMH, to że "dzwon bije" i że trzeba się spieszyć.
-
Dahlia wrote:A drugi temat, którym staram się bardzo nie martwić, to wycięcie guza w piersi w nadchodzącym tygodniu, które mnie czeka. Na logikę wiem, że ten trudny czas minie i krok po kroku muszę zadbać o te sprawy i działać, ale świadomość, że kolejne miesiące będą poświęcone raczej na rekonwalescencję po różnych zabiegach, trochę mnie po prostu przybija, zwłaszcza że pierwsze, co słyszę od lekarzy w kontekście niskiego AMH, to że "dzwon bije" i że trzeba się spieszyć.
Dla nich zawsze dzwon bije, również to nieraz słyszałam👰🏻♀️29 👨💼32
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏
-
Będzie dobrze 🫶Dahlia lubi tę wiadomość
Walka o pierwsze dziecko
♀️ 31l. ♂️ 42l.
✅️Parametry nasienia
☑️08.2024 Cb💔
✅️07.2024 cykl z Lamettą ⏸️ z niedrożnego jajowodu
☑️04.2024-06.2024 Clo/Lametta ❌️
☑️ 💔17.04.2023 Poronienie zatrzymane
✅️20.03.2023 ⏸️
(zajście w ciąże naturalne po 6cs.)
U mnie:
☑️Niedrozność prawego jajowodu (sono-HSG)
☑️Trombofilia wrodzona hetero+ mutacja Mthfr homo
✅️Tarczyca✅️hormony✅️wit.B12-442 ✅️ wit.D3- 67 ✅️Ferrytyna 95 ✅️kwas foliowy 34✅️naturalne owulacje ✅️AMH 2,25 ng/ml (10.06.2024)
☑️ Homocysteina 9,68 walka o⬇️
↪️7 🥳
🔜sonovaginografia +biopsja endometrium
🔜 badanie fragmentacji DNA +test HBA nasienia
🔜 badania na pasożyty u obojga -
Saferka wrote:A jakie to książki?
Łap artykuł już kolejna czytam z polecanych tam
https://oksiazkach.pl/10-koreanskich-i-japonskich-comfort-books-ktore-musisz-przeczytac/👰🏻♀️29 👨💼32
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
II prenatalne 3.02 🍀🙏
-
Czekam na wyniki, mam nadzieję że dziś będą mimo tego że piątek. Do poniedziałku nie wytrzymam 🫣
Denerwuje się i jak poj....na co chwilę się loguje na stronę luxmeduWalka o pierwsze dziecko
♀️ 31l. ♂️ 42l.
✅️Parametry nasienia
☑️08.2024 Cb💔
✅️07.2024 cykl z Lamettą ⏸️ z niedrożnego jajowodu
☑️04.2024-06.2024 Clo/Lametta ❌️
☑️ 💔17.04.2023 Poronienie zatrzymane
✅️20.03.2023 ⏸️
(zajście w ciąże naturalne po 6cs.)
U mnie:
☑️Niedrozność prawego jajowodu (sono-HSG)
☑️Trombofilia wrodzona hetero+ mutacja Mthfr homo
✅️Tarczyca✅️hormony✅️wit.B12-442 ✅️ wit.D3- 67 ✅️Ferrytyna 95 ✅️kwas foliowy 34✅️naturalne owulacje ✅️AMH 2,25 ng/ml (10.06.2024)
☑️ Homocysteina 9,68 walka o⬇️
↪️7 🥳
🔜sonovaginografia +biopsja endometrium
🔜 badanie fragmentacji DNA +test HBA nasienia
🔜 badania na pasożyty u obojga