które dziecko ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja sie staram o drugie i jakoś kiepsko nam idzie! trzecie super bardzo Wam zazdroszczę chciałabym mieć 3:)mój synek marzy aby było ich trzech:)może jeszcze dam rade:)!powodzenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:Cześć dziewczyny;) ja mam jedno, dopiero ma 6 mcy, a ja już chce kolejne (powinnam odczekać, gdyż miałam cc), mam nadzieje, ze uda mi sie zajść w ciąże:) duże rodziny są fajne!
Summerka, ja też jestem po cc. I mimo to się staramy.http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Ja wprawdzie oczekuję pierwszego, ale sama mam dwójkę rodzeństwa i coraz częściej myślę, by mieć trójkę dzieci.
Tak marginesie, ostatnio w tv mówili o karcie dużej rodziny i to takim tonem jakby to była jakaś patologia. I co mnie zdziwiło, że dają je już rodzinom z trójką dzieci właśnie. Sama się w takiej wychowałam i mimo, że nigdy zamożni nie byliśmy, nie czułam biedy, nie chodziłam głodna a każde z rodzeństwa jest wykształcone.FeliceGatto, BATTINKA lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
FeliceGatto wrote:10 czerwca 2014 w 34 tc. Za chwilę minie 7 miesięcy.
Oo, tobardzo podobnie jak ja, tzn. Ja miałam 14 lipca i tak sie właśnie zastanawiam kiedy moglibyśmy zacząć...chciałabym już, ale boje sie, żeby ta blizna wytrzymała, myślałam, żeby zrobić usg blizny.
Tylko u nas dochodzi jeszcze ta kwestia, ze karnie mała piersią i jeszcze nie dostałam @. A długo sie już staracie, tzn. kiedy po cc zaczęliście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 09:34