które dziecko ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySummerka wrote:Oo, tobardzo podobnie jak ja, tzn. Ja miałam 14 lipca i tak sie właśnie zastanawiam kiedy moglibyśmy zacząć...chciałabym już, ale boje sie, żeby ta blizna wytrzymała, myślałam, żeby zrobić usg blizny.
Tylko u nas dochodzi jeszcze ta kwestia, ze karnie mała piersią i jeszcze nie dostałam @. A długo sie już staracie, tzn. kiedy po cc zaczęliście? -
Mona, mój gin powiedział, że najlepiej z zajściem w kolejną ciążę odczekać pełne 12 miesięcy od cc, ale blizna całkowicie wygojona jest po 6 miesiącach. Ja dodatkowo macicę miałam zszytą "na zakładkę", więc blizna jest gruba. Macica nie była też jakoś masakrycznie rozciągnięta, bo jak pisałam, był to dopiero 34 tc.
Summerka, starać się zaczęliśmy po pół roku. Na córkę czekaliśmy 8 cykli, więc nie wydaje mi się, że tym razem będzie dużo szybciej, tym bardziej, że ja też nie mam jeszcze @ (karmić piersią przestałam zupełnie ok połowy listopada). Ale jak się uda od razu, to damy radę Tyle, że nie ma wtedy szans na poród sn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 11:25
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Mona, moja Ginka tez powiedziała, ze optymalnie to 12 mcy, ale niektóre dziewczyny zachodzą w ciąże wcześniej i tez jest okej:)
FeliceGatto, ja właśnie tez planuje teraz zacząć, czyli po pół roku, bo nie wiadomo kiedy sie uda, zwłaszcza jak nie ma @. Co do porodu SN to sie nie martwię, ze w razie czego nie będę mogła tak rodzic, bo i tak zrobiłabym wszystko, żeby znów rodzic przez cc.
PS miałam nadzieje, ze jak tylko odstawię mała, to szybko dostanę @, a tu okazuje sie, ze nie zawsze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 16:23
-
perelka89 wrote:Bardzo fajnie jesli ktos ma warunki to niech ma tyle dzieci ile chce. Ja mam 3 rodzenstwa i jest super:) a takie wieksze rodzinny wydaje mi sie ze sa bardziej szczesliwe i zyja w wiekszej zażyłosci. Moj maz ma tylko 1 siostre i maja gorszy kontak niz ja z moim rodzenstwem (1 siostra i 2 braci)
perelka89 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-