Kubeczek menstruacyjny - pomoc przy staraniach? ☔️
-
WIADOMOŚĆ
-
Takmala wrote:Hej tu założycielka tematu dajcie koniecznie znać czy się udało ja zaglądam tu od czasu do czasu to dopisze wtedy do 1 strony trzymam za Was wszystkie kciuki !!!! Powodzenia 😊
Dam znać jak coś, na pewno Bardzo ci dziękuję za założenie wątku, to może być naprawdę niezły sposób, taki prosty!!!
Czy tu na forum jest opcja wysyłania prywatnych wiadomości? Bo nie widzę takiej ikonki..
-
Annamaria wrote:Dam znać jak coś, na pewno Bardzo ci dziękuję za założenie wątku, to może być naprawdę niezły sposób, taki prosty!!!
Czy tu na forum jest opcja wysyłania prywatnych wiadomości? Bo nie widzę takiej ikonki..
Żeby wysłać komuś prywatną wiadomość to najpierw musisz wysłać tej osobie zaproszenie do grona przyjaciółek, a druga strona musi zaakceptować.
Zaciekawiłyście mnie tym kubeczkiem, ale sama się boję. Nie używam tamponów, nie lubię, boje się, że będę miała duże problemy z włożeniem/wyciąganiem tego kubeczka:("Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Ja już po pierwszej próbie. Kubeczek dosłownie wjeżdża sam i z wycięciem też nie miałam kłopotów. Zajęło mi to kilka sekund
kokoszka31 lubi tę wiadomość
Po prawie 5 latach starań jesteś 🥰
Czekamy na Ciebie Synku💙
termin wg OM 4.08.2022
termin wg USG 30.07.2022 -
Dziękuję ci Hannah już rozumiem
Adrianna, ja pierwszą w ogóle próbę miałam niestety dopiero dzień po owu chyba, a prawidłową, z dłuższym noszeniem kilka godzin mam dopiero teraz za sobą... no cóż, lepiej późno niż wcale..
w przyszłym cyklu się postaram -
Dziewczyny, ja dziś bez żadnej próby - spróbowałam po pierwszym ❤️ - kubeczek zassal się sam 😂
Udało mi się kupić XS. 😊kokoszka31, hannah_92 lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Kokoszka31 - mogę pytanie na priv?
kokoszka31 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Hej dziewczyny podczytuję wątek po cichaczu. Mam pytanie jaki macie patentna wyjęcie kubeczka? O ile jakoś udaje mi się go włożyć o tyle wyjęcie to katusze i ciągnięcie. Już nie wspomnę i wkładaniu palców mam wrażenie, że jest za duży i dlatego. Obecnie zastanawiam się nad kupnem:
A) kubeczka do seksu Ziggy Cup ( ma kształt, który do mnie przemawia tym bardziej, że aplikuje się go jak nuvaring i to do mnie przemawia)
specjalny kubeczek dla staraczek https://www.fertilily.com/pl/tlo/jak-to-dziala/?utm_source=Facebook&utm_medium=Social&utm_campaign=Traffic&utm_term=202009-PL_Rem_Purchase&utm_content=jak_to_dziala&fbclid=IwAR0hh0tYJohrEsFTFCo8dJAZL2AQpY7Sq5O5F6aihvUf06em47CyoyGSvgc -
Anamaya wrote:Hej dziewczyny podczytuję wątek po cichaczu. Mam pytanie jaki macie patentna wyjęcie kubeczka? O ile jakoś udaje mi się go włożyć o tyle wyjęcie to katusze i ciągnięcie. Już nie wspomnę i wkładaniu palców mam wrażenie, że jest za duży i dlatego. Obecnie zastanawiam się nad kupnem:
A) kubeczka do seksu Ziggy Cup ( ma kształt, który do mnie przemawia tym bardziej, że aplikuje się go jak nuvaring i to do mnie przemawia)
specjalny kubeczek dla staraczek https://www.fertilily.com/pl/tlo/jak-to-dziala/?utm_source=Facebook&utm_medium=Social&utm_campaign=Traffic&utm_term=202009-PL_Rem_Purchase&utm_content=jak_to_dziala&fbclid=IwAR0hh0tYJohrEsFTFCo8dJAZL2AQpY7Sq5O5F6aihvUf06em47CyoyGSvgc
Księgowa zapraszam na priv 🙂
Co do wyciągania ja kucam wkładam dwa palce i ściskam kubeczek po czym ruchami na prawo i lewo delikatnie go wyciągam. -
Anamaya wrote:Mam pytanie jaki macie patent na wyjęcie kubeczka? O ile jakoś udaje mi się go włożyć o tyle wyjęcie to katusze i ciągnięcie.
Anamaya, musisz go ścisnąć dwoma palcami i przechylam go lekko pod ukosem, zeby się odessał od szyjki macicy i wyszło z niego jakby to podciśnienie, i wtedy wyciągam go . Może spróbuj tak?
-
Dzięki dziewczyny za poradę 😊 spróbuję następny razem. Bliżej domniemanej owulacji może to pomoże. ☺
-
Tez muszę się sporo nagmerać aby go wyciągnąć ale jak się go wyciąga to rzeczywiście w środku jest sporo armii wiec myślę ze warto
44 lata
Klinika Vitrolive / Bocian
KIR: Bx
Obecne: 2DS1
Brakujące: 2DS2, 2DS3, 2DS5, 3DS1
Rozjechane cytokiny - TNF alfa > 48tys., IL2>500, IL10>9000
ANA 2 - ujemne
On - morfologia 0%, fragmentacja DNA 11%
08 - 12. 2019 - 3 procedury IVF - łącznie 5 blastek, transfery nieudane
02.2020 - 09.2021 stymulacja aromkiem- 05.2020 - [*] 8tc
10.2021 - IV procedura IVF KD - 10 blastek ❄️ 11.2021 - 4AA - 🙁, 12.2021 - 4AA - 🙁
04.2022 - 4AA - accofil, intralipid, AH, embryoglue, encorton, heparyna
10dpt - 114mlU/ml, 12dpt - 355mlU/ml,16dpt - 2259mlU/ml, 6t3d 💔-krwiak
06.2022 - 4AA - accofil, intralipid, embryoglue, prograf/ encorton
8dpt - 135,8mlU/ml, 10dpt - 313,3mlU/ml, 14dpt - 1235mlU/ml
28dpt - mamy❤️, CRL-0,71cm -6t4d
9t6d - 3,02cm CRL, 12t - prenatalne ok, NIFTY - zdrowa 👧
20t0d - połówkowe ok
38t - CC, 2320g, 49cm -
Ja właśnie wczoraj miałam tak, że go założyłam i w sumie cześć wyleciała, ale jak go wyciągalam to w środku było tego sporo, więc stwierdziłam, że to kwestia praktyki 😊Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Cześć dziewczyny, ja również w tym cyklu zaczęłam korzystanie z kubeczka.
Przeczytalam o tym sposobie już kilka miesiecy temu na niemieckich forach internetowych i myślałam że to już kompletne wariactwo😅 a teraz sama leżę po seksie z kubeczkiem haha. Takie życie, czemu nie spróbować. Tak jak pisałyście, w tych staraniach o dziecko chwytasz się wszystkiego 😀
jak u was z rozmiarem kubeczka? Mój który kupiłam długi czas temu to S ale był dla mnie zbyt duży, nie zasysał się, był taki jakby wgnieciony i krew wypływała bokiem więc przestałam go używać.. Teraz kupiłam XS z Facelle, po włożeniu wydaje mi się być w pochwie całkowicie otwarty i chyba też dobrze zassany.
Zobaczymy za kilka dni w czasie owu jak się sprawuje.. ❤️🙈
Trzymam za was kciuki! To mój 6 cykl starań 😊Księgowa lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam XS - dla mnie super. I jak na codzień marudzę mężowi, ze jestem gruba i w ogole, tak wybierając rozmiar stwierdziłam do niego "przecież ja jestem malutka, muszę mieć najmniejszy" 😂
Sikorka.ka lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Ja tez mam XS - dla mnie super. I jak na codzień marudzę mężowi, ze jestem gruba i w ogole, tak wybierając rozmiar stwierdziłam do niego "przecież ja jestem malutka, muszę mieć najmniejszy" 😂
Bo przecież liczy się wnętrze!! 😅😅❤️
Księgowa, nazwa profilu wzięta z życia? Tak się składa że ja pracuje jako księgowa 🙈😀Księgowa lubi tę wiadomość
-
Sikorka.ka wrote:Bo przecież liczy się wnętrze!! 😅😅❤️
Księgowa, nazwa profilu wzięta z życia? Tak się składa że ja pracuje jako księgowa 🙈😀
Tak, z zycia 😃 kocham to, co robię i tak jakoś wyszło z ta nazwa 😂Sikorka.ka lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
nick nieaktualnyDziewczyny zainterygowalyscie mnie 😎 Od jakiegos czasu szukam eko alternatywy dla podpasek i jedyne na co wpadlam to podpaski wielorazowe. Porzadnie sie zastanawiam nad tym kubeczkiem 🤔 A jesli ma pomoc w staraniach to juz w ogole! U nas byl problem z nasieniem. Zaszkodzic nie zaszkodzi a moze pomoze 😁 Sprobuje po nowym roku!
kokoszka31, Sikorka.ka lubią tę wiadomość
-
Sikorka.ka wrote:Jak długo trzymacie kubeczek w środku po ❤️? Czy któraś z was odważyła się spać z nim całą noc? Ok. 7-8 godzin?
Sikorka.ka lubi tę wiadomość