Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Popłakałam się czytając trzy ostatnie posty
Jesteście prześwietne, albo ja mam dziwne poczucie humoru
Wracając do odkrycia dnia dzisiejszego- czy ten system działa tylko w parach? Cztery osoby na liście danego dnia to tylko jedna ciąża, czy już łapią się na dwie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 18:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny co to za zabobony tutaj powstają????
nie twórzcie teorii spiskowych tylko sikajcie dwie kreseczki i na fioletową stronę chodźcie ze mną, bo jakoś boję się tam do grudniówek zapisać...
3mam kciuki za wszystkie testujące w nadchodzącym tygodniu ))Paulette lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
Isia86 wrote:dziewczyny co to za zabobony tutaj powstają????
nie twórzcie teorii spiskowych tylko sikajcie dwie kreseczki i na fioletową stronę chodźcie ze mną, bo jakoś boję się tam do grudniówek zapisać...
3mam kciuki za wszystkie testujące w nadchodzącym tygodniu ))
-
nick nieaktualny
-
To te co ze mną testują to mają większe szanse ja w tym miesiącu na nic nie liczę. Test ovu był jeden dzień pozytywny. Ale wbrew temu co mówi gina. Przypuszczam że dupa z tego będzie i szykuję się już oczywiście na maj. Jutro idę jeszcze na usg ale to raczej nie jajko będziemy oglądać a torbiel z lewej strony. No nic... zobaczymy, co ma być to będzie. Ale najważniejsze że na każdego przyjdzie pora!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny