Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej:) Nie miałam kiedy wcześniej napisać..... u Mnie zrobionych kilka testów... i wszystkie pozytywne ... beta 433 , cieszę się bardzo.... ale jeszcze nie śmiało... jutro idę ponownie na betę i do lekarza... // to był 1 -wszy cykl z CLO.
ktosiowa, kate55, Aga26, Morwa, Natalek, Vesper, Kjopa3, Paulette, Donia12 lubią tę wiadomość
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
Paulette wrote:Dziewczyny wiem ze cierpliwosc to podstawa ale tak analizuje swoj wykres i wiem ze jutro moje ppdejrzenia beda rozwiane lub potwierdzone ale mozliwe zeby owulka byla w 17 dc? Bo tak mi sie zdaje po wykresie.
Paulette lubi tę wiadomość
-
gabryśka wrote:Hej:) Nie miałam kiedy wcześniej napisać..... u Mnie zrobionych kilka testów... i wszystkie pozytywne ... beta 433 , cieszę się bardzo.... ale jeszcze nie śmiało... jutro idę ponownie na betę i do lekarza... // to był 1 -wszy cykl z CLO.
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Kochane popatrzcie na liste widzicie to co ja jezeli np 3 kwietnia kasi sie nie udalo to emarld wyszedl test pozytywny i w kolejnych dniach jest podobnie
YES YES YES, rozgryzłyśmy ten system
w nastepnych dniach Vesper VS Bobby i Odrobinka VS Pepsa
w każdym razie, mamy z tych 4 dwie murowane ciążunie
Ania-nowa walczy z JagnąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 14:28
a88, Paulette, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Ja chyba tez sie przepisze bo seniorita juz zaciazyla to trzeba zmienic date:d akurat jutro beta to moze z malinoweoczekiwanie powalczymy na papier i nożyce:)
-
No dziewczyny podoba mi się taka "rywalizacja" Vesper ma spore szanse bo u mnie jak co miesiąc objawy takie same czyli prawie żadne i typowe dla mojej drugie fazy cyklu. Więc nie spodziewam się cudów niestety (tym samym Vesper podwaja swoje szanse )
Ale mam już plan działania na kolejny cykl- skoro w tym cyklu nam nie wyszło z ograniczeniem seksowania to w przyszłym zarzadze embargo na vagine aż do 12 dc
Vesper lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
U mnie @ więc jest szansa że zaraz któraś podzieli się super wiadomością.
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Bobby29 wrote:No dziewczyny podoba mi się taka "rywalizacja" Vesper ma spore szanse bo u mnie jak co miesiąc objawy takie same czyli prawie żadne i typowe dla mojej drugie fazy cyklu. Więc nie spodziewam się cudów niestety (tym samym Vesper podwaja swoje szanse )
Ale mam już plan działania na kolejny cykl- skoro w tym cyklu nam nie wyszło z ograniczeniem seksowania to w przyszłym zarzadze embargo na vagine aż do 12 dc