Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Boję się, że jak pójdę na monitoring, to nasłucham się od lekarza, że to za wcześnie, że karmię, bla, bla
Rosax a jak u Ciebie?polkosia lubi tę wiadomość
-
Dawno nie zaglądalsm ale jestem.Niestety bete robilam w piątek-negatyw.Jutro juz powinna @ byc.
Musialam wczesniej zrobic bete bo wyszla mi mutacja i trzeba bylo wiedziec jak najwczesniej.
Nowym cięzaróweczkom gratulacje,przyszlym trzymam kciuki a reszta za mną na majówkeAntoś IVF,Julisia natural
-
Natalek wrote:Hej dziewczyny!
Trzymam kciuki za testujące jutro i w tym tygodniu. Dawno nikt nie uraczył nas dobrymi nowinami. Chce widzieć same brzuszki już do końca miesiącaPaulette, Aurellka lubią tę wiadomość
-
Poprosze czerwonego zgredka!
Dzis zaczelam nowy cykl.
Wczoraj trafilam dopiero na ip. Beta wyniosla tylko 3,6 wiecej od normy. "ciaza zgubiona" mialam czekac az spadnie i przyjdzie okres a wiec spadla i okres jest.. Moglam zglosic sie juz tydz temu jak plamienie zauwazylam.. Moglam ale nie pomyslalam... Teraz tylko patrzec w przod i nie zamartwiac sie co by bylo gdyby.
Rozpoczac badania pod katem "gubien" w tym tygodniu robie termin do ginekologa. Rozpoczniemy badania, ten cykl odpuscimy i zaczynamy w nastepnym.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja mialam testowac jutro ale zrobilam dzis rano zeby wiedziec na czym stoje przed wizyta u gina....znow wyszedl jakis marny cien....albo te facelle sa tak bardzo do bani i zawsze cien wychodzi albo cos sie dzieje.... Zobaczymy czy mi gin dzis powie ze @ za rogiem. Bolu na @ brak.ale jajniki kluja mnie jak szalone
Paulette lubi tę wiadomość
-
Mnie brzuch pobolewa czasami.tak jakby się Ridż dobijał. Trochę na niego za wcześnie ale owulacja była wcześniej to i Ridż zawita przed terminem. Mam tylko jeden test ciążowy więc lepiej żeby był wcześniej niż się spoznial zaoszczedze test na kolejny cykl
-
rosax3 wrote:Poprosze czerwonego zgredka!
Dzis zaczelam nowy cykl.
Wczoraj trafilam dopiero na ip. Beta wyniosla tylko 3,6 wiecej od normy. "ciaza zgubiona" mialam czekac az spadnie i przyjdzie okres a wiec spadla i okres jest.. Moglam zglosic sie juz tydz temu jak plamienie zauwazylam.. Moglam ale nie pomyslalam... Teraz tylko patrzec w przod i nie zamartwiac sie co by bylo gdyby.
Rozpoczac badania pod katem "gubien" w tym tygodniu robie termin do ginekologa. Rozpoczniemy badania, ten cykl odpuscimy i zaczynamy w nastepnym. -
Dziewczyny ja niestety odpadam z listy. Byłam na wizycie u mojej gin i okazało się, że mój cień na teście to 25 mm torbiel. Pierwszy raz mnie to cholerstwo dopadło. w 7 dpo miałam progesteron 16,coś, więc myślałam że owulacja była, ale niestety pęcherzyk nie pękł no i masz babo placek. Dostałam recepte na duphaston i mam brać od dziś przez 5 dni 2x1 tabletka na wywołanie @. Potem w kolejnym cyklu brać od 16 do 25 dc, co mnie może uchroni przed kolejną biochemiczną....Mam też wrocic do łykania bromergonu 1/2 tabletki na noc.
To by było na tyle w kwietniu Powodzenia dla Was :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny