Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczerze nie wiem jaki mam bo to moj gin sprawdza. Ale jak badamy to mowi ze wszystko jest dobrze. Nic za malo. Ale nie badam kazdego miesiaca..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
I mnie nigdy te wyniki nie interesowaly bo sluchalam lekarza ale teraz chetnie popytam jake sa wyniki. Dzis sie nie dodzwonilam do nich ale w czwartek chce isc do gina zeby mi pobral krew bo akurat 4dc bedzie i pozniej 22 dc. Bo tak chodze do niego jesli to jest w ogole to badanie o ktorym piszemy ale raczej tak.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Sorki dziewczyny że tak ni z gruszki ni z pietruszki,ale muszę się poradzić. Miałyście kiedyś tak,że kłuło was w piersiach (nie zawał),w sutkach od wewnątrz?
Podobno tak jest w ciąży ale mnie wlaśnie kończy się okres a od kilku dni mam wlasnie takie objawy w lewej piersi a dzisiaj lekko odczuwam tez prawą. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Już się naczytałam o raku sutka i idę w pt do ginekologa. To jest bardzo nieprzyjemne klucie. Boję się ze to jakiś guz albo cos mi sie z hormonami porobiło... Co myślicie? -
Natalek wrote:Sorki dziewczyny że tak ni z gruszki ni z pietruszki,ale muszę się poradzić. Miałyście kiedyś tak,że kłuło was w piersiach (nie zawał),w sutkach od wewnątrz?
Podobno tak jest w ciąży ale mnie wlaśnie kończy się okres a od kilku dni mam wlasnie takie objawy w lewej piersi a dzisiaj lekko odczuwam tez prawą. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Już się naczytałam o raku sutka i idę w pt do ginekologa. To jest bardzo nieprzyjemne klucie. Boję się ze to jakiś guz albo cos mi sie z hormonami porobiło... Co myślicie?
Edit : lewa pierś bolała mnie cały poprzedni cykl, od @ do @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 13:47
-
A u mnie ból w podbrzuszu i coraz bardziej zaczyna mi przeszkadzać. Dzisiaj w nocy chyba solidnie musiało mnie bolec bo aż mi się śniło że rodzę dziecko i miałam problem- nie zdążyłam powiedzieć w pracy że jestem w ciąży a tu już macierzyński... nie wiem czy to juz nie pora do psychiatry
A tak poważnie to się zastanawiam od czego mam te boleści. Dzisiaj 22 dc, Owulka była 13 dc, wiec na okres lekko za wcześnie. Może to ta torbiel daje takie objawy?
Najblizsza wizyta u gina 1 czerwca -
nick nieaktualny
-
polkosia mam nadzieję, że Tobie się to nie przydarzyło. Ja mam 33 dc (normalnie mam 29 dniowe) a do tego jeszcze 3 dni brania dupka przed sobą, a kiedy przyjdzie @ po odstawieniu go to nie wiem bo biorę pierwszy raz te tabletki.....
mi ten jajnik na którym mam torbiel dokucza ale mam nadzieje ze tego nie masz. -
nick nieaktualny