Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz, to był pierwszy cykl po porodzie, krwawienie trwało 8 dni, a zawsze wcześniej 5. Wysokość bety wskazuje, że jest to około 12dpo. Robiłam testy owulacyjne cały cykl, ale nie codziennie, a wygląda na to, że owulacja przesunęła mi się z 20dc na około 28-30, a wtedy już testów nie robiłam.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale wiesz kochana ja często słyszałam, że jak kobieta jest przeziębiona to szybciej zachodzi w ciążę
ja tam bym chciała żeby mi się akurat w tym cyklu udało. liczyłam przypuszczalny termin porodu to wypadłby na 4 dni przed moimi urodzinami. Piękniejszego prezentu nie potrafiłabym sobie wymarzyćMadziulla lubi tę wiadomość
-
Trzymaj się Madziulla. Może akurat to, że choroba Was rozłoży, zatrzyma was dłużej w łóżku i coś z tego będzie. Oby fasolka! Trzymam kciuki.
Polkosia - super! gratuluje! Radość 1000
Aa88 co do moich wakacji to jeszcze żadnych konkretów ale chciałabym pojechać do Hiszpanii na wybrzeże. Azjatyckie wakacje mam już w tym roku zaliczone i chce jechać gdzieś w miarę blisko, żeby w razie jak zaciaze nie było stresu bo to w końcu Europa. I koniecznie chce jechać samochodem8 żeby po drodze zwiedzić południe Europy. Paliwo idzie w dół to może jest to realne.
Takie plany - ciąża i Hiszpania, czy to tak wiele?
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Natalek pytasz czy ciąża i Hiszpania to dużo ? ja chcę tylko ciąże i na czasy mam wrażenie, że to zbyt wiele czego mogę pragnąć .
P.s Donia - a nuż owulacja się spóźni i będzie fasolek Rodos podobno piękne miejsce
A reszta co robi chociażby w majowy weekend?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 00:42
Paulette lubi tę wiadomość