Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz, to był pierwszy cykl po porodzie, krwawienie trwało 8 dni, a zawsze wcześniej 5. Wysokość bety wskazuje, że jest to około 12dpo. Robiłam testy owulacyjne cały cykl, ale nie codziennie, a wygląda na to, że owulacja przesunęła mi się z 20dc na około 28-30, a wtedy już testów nie robiłam.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Polkosia gratuluję

wstawiam Ci brzuszek i ciesz się szczęściaro
mam nadzieję, że to Ty jesteś tą osóbką, która na dobre przerwała te czerwone pasmo nieszczęść
Oby Paulette oby teraz było już lepiej
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale wiesz kochana ja często słyszałam, że jak kobieta jest przeziębiona to szybciej zachodzi w ciążę

ja tam bym chciała żeby mi się akurat w tym cyklu udało. liczyłam przypuszczalny termin porodu to wypadłby na 4 dni przed moimi urodzinami. Piękniejszego prezentu nie potrafiłabym sobie wymarzyć
-
Trzymaj się Madziulla. Może akurat to, że choroba Was rozłoży, zatrzyma was dłużej w łóżku i coś z tego będzie. Oby fasolka! Trzymam kciuki.

Polkosia - super! gratuluje! Radość 1000
Aa88 co do moich wakacji to jeszcze żadnych konkretów ale chciałabym pojechać do Hiszpanii na wybrzeże. Azjatyckie wakacje mam już w tym roku zaliczone i chce jechać gdzieś w miarę blisko, żeby w razie jak zaciaze nie było stresu bo to w końcu Europa. I koniecznie chce jechać samochodem8 żeby po drodze zwiedzić południe Europy. Paliwo idzie w dół to może jest to realne.
Takie plany - ciąża i Hiszpania, czy to tak wiele?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulette to nie jest dużo a na pewno nie zbyt wiele. Nie bądźmy dla siebie takie oszczędne i ascetyczne. To nie jest wygrana w Lotka. Naprawdę są duże szanse ze niedługo zaciazymy. Wierze w to! Wierze w Ciebie i inne laski na tym forum i w siebie też a to jest najważniejsze. Damy rade. Będzie dziecko i będą wakacje! Sory jeśli to jest chaos. Wypociny wypitej kobietyPaulette wrote:Natalek pytasz czy ciąża i Hiszpania to dużo ? ja chcę tylko ciąże i na czasy mam wrażenie, że to zbyt wiele czego mogę pragnąć .
pozdrawiam i dobranoc.
P.s Donia - a nuż owulacja się spóźni i będzie fasolek
Rodos podobno piękne miejsce
A reszta co robi chociażby w majowy weekend?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 00:42

, 2. Tak samo czułam się w styczniu więc z pewnością skończy się to tak samo- okresem