Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyten program owulacyjny to jednak do zawału może doprowadzić
usunęłam śluz płodny z 24dc (dzień przed ovu) i przestawiło mi owulację na 18 dc i dziś byłby 16 dpo. Jednak wolałam wrócić na stary termin.
Ale od nowego cyklu idę chyba na monitoring, bo myślałam, że bardziej jest profesjonalny ten program -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa powinna loadinga dostać
ed Paulette, wg mnie dobrze wyznaczył Ci tę owu
jak usuwasz śluz z 24dc to bierze sobie ten zaznaczony w 16 i koreluje z najbliższym skokiem. Jakbyś usunęła wszystkie śluzy płodne, to prawdopodobnie wyznaczy Tobie owulację na 25dc, ale przerywaną linią, bo do pełnej potrzebuje dwóch objawów czyli temp + śluz, lub test, lub szyjka itp
Ale moniotoring jest wskazany, bo program nie gwarantuje Tobie wystąpienia owulacji, a jedynie możliwość jej wystąpienia, tak samo jak testy owulacuyjne. Gwarancją jest tylko monitoring + progesteron w 7dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 15:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiejszy sikaniec z 1 krechą. Poczekam jeszcze do 29.04 i ew. pojde na betę. Wiec przytrzymajcie mnie jeszcze na kwietniowej liście a w przyszłym m-cu idę na monitoring cyklu..
I gratulacje dla zafasolkowanych w kwietniuPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNanna wrote:Dzisiejszy sikaniec z 1 krechą. Poczekam jeszcze do 29.04 i ew. pojde na betę. Wiec przytrzymajcie mnie jeszcze na kwietniowej liście a w przyszłym m-cu idę na monitoring cyklu..
I gratulacje dla zafasolkowanych w kwietniu -
Ania-nowa wrote:Niestety nie mam dobrych wiadomosci. Byłam wczoraj w szputalu z powodu plamien. Na usg nie widac zarodka. Lekarka mowila,ze moze jeszcze za wcześnie, dala luteine i jutro mam powtorzyc bete.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny