Kwiecień plecień bo przeplata trochę wina trochę maka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania, trzymam kciuki, a który to byłby tydzień? Jeśli Cię to pocieszy, to ja z Tysią miałam 1 mm zarodek dopiero w 7 tygodniu i kilka dni. Przy becie dopiero ponad 22 tysiące.
Paulette, piękny wykres, idziesz na betę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 19:38
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Ania, trzymam kciuki, a który to byłby tydzień? Jeśli Cię to pocieszy, to ja z Tysią miałam 1 mm zarodek dopiero w 7 tygodniu i kilka dni. Przy becie dopiero ponad 22 tysiące.
Paulette, piękny wykres, idziesz na betę? -
nick nieaktualnypolkosia wrote:Ania, trzymam kciuki, a który to byłby tydzień? Jeśli Cię to pocieszy, to ja z Tysią miałam 1 mm zarodek dopiero w 7 tygodniu i kilka dni. Przy becie dopiero ponad 22 tysiące.
Paulette, piękny wykres, idziesz na betę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNanna wrote:Dzisiejszy sikaniec z 1 krechą. Poczekam jeszcze do 29.04 i ew. pojde na betę. Wiec przytrzymajcie mnie jeszcze na kwietniowej liście a w przyszłym m-cu idę na monitoring cyklu..
I gratulacje dla zafasolkowanych w kwietniu -
Paulette chcesz czekać z moim loading-em aż do 10 maja ? Wcześniej nie będę testować, pytanie czy w ogóle będę testować u mnie cykl bezowulacyjny albo z bardzo późna owulacja. Progesteron na poziomie 4 nie zachwyca. Nie nastawiam się na nic tylko na Ridża, a zapowiada się ,że cykl może się przeciągnąć w czasie. Także jak chcesz to skreśl mnie z listy całkowicie
Powodzenia dziewczyny :* -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Wracam z dobrymi wieściami test ciążowy pozytywny. Jutro idę na betę, bo i tak tsh chcę zbadać.
uff już trochę ochłonęłam, przyzwyczaiłam się do tej myśli. W tym cyklu w ogóle nie starałam się zdrowo odżywiać ani zachowywać piłam, paliłam, dużo pracowałam i dużo kawy piłam.... wszystko co mogłoby przeszkodzić w zajściu w ciążę, mi pomogło.
Dam znać po wizycie u lekarza, no i jutro po becieantylopaa, Morwa, ojejku, ktosiowa, polkosia, ZakreconaŻona, Paulette, emaj, Natalek, Aga26, Aurellka, Adziulka92, Brave, kate55, Kjopa3 lubią tę wiadomość
listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
kasia_k wrote:Cześć dziewczyny
Wracam z dobrymi wieściami test ciążowy pozytywny. Jutro idę na betę, bo i tak tsh chcę zbadać.
uff już trochę ochłonęłam, przyzwyczaiłam się do tej myśli. W tym cyklu w ogóle nie starałam się zdrowo odżywiać ani zachowywać piłam, paliłam, dużo pracowałam i dużo kawy piłam.... wszystko co mogłoby przeszkodzić w zajściu w ciążę, mi pomogło.
Dam znać po wizycie u lekarza, no i jutro po becie -
kasia_k wrote:a ja się nie zapisywałam na kwiecień? Nie możliwe 23.04 miałam mieć @ proszę o wpisanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny