Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Tajka wrote:Hej pomożecie zweryfikować dzisiejszy progesteron i estradiol ? 7dpo.
https://zapodaj.net/d7cb14a4642be.jpg.html
Pokłuli mnie dzisiaj nieźle.. dopiero za piątym wbiciem się...zawsze mają problem, mam cienkie żyły...Ale dzisiaj już przegięcie . W końcu udało się z prawej dłoni..A niby wbijali się w zyle, ale nie leciało.. chyba z pół h tam spędziłam, nawet druga kobietę z recepcji wzywali do pomocy...nie wiem co będzie jak będę w ciąży i tak często wtedy trzeba chodzić..
Pijesz wodę przed badaniem? Może wtedy byłoby łatwiej. -
Ewa88 wrote:Tajka a byłaś na monitoringu po pęknięciu pęcherzyka?
-
madziulix3 wrote:Patrzcie co moja siostra zamówiła moim rodzicom
https://hypemeapp.co/video/IhCM5ybGmadziulix3 lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Progesteron bardzo ładny, ale z progesteronu nie da się wyczytać ciąży.
Pijesz wodę przed badaniem? Może wtedy byłoby łatwiej.
Piłam, ale niewiele, może szklankę niecałą. -
Julik wrote:Spójrz na mój wykres. Nigdy tyle 🐝na raz nie było A się udało 😊
Mowe, Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Są różne gwiazdy i można zamawiać co się chce 😀
Lalia lubi tę wiadomość
-
madziulix3 wrote:Ja spróbuje w tym cyklu dać radę tyle kiedyś to mogliśmy cały czas a teraz się nie chce hah. 😅
W ogóle tak mnie boli brzuch boję się, że jutro @ przyjdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:U nas nigdy w tym temacie szału nie było. 2 Max 3 dni pod rząd A później tydzień przerwy, więc teraz chłopa zajechałam, od tamtego czasu tylko jeden bzyk był.
W ogóle tak mnie boli brzuch boję się, że jutro @ przyjdzie
Co Ty, nic nie przyjdzie może to głowa już tak działa, ze wiesz ze jutro powinnaś dostać i już coś podświadomie się dzieje 😛 -
Edyta niestety ten lekarz nie ma konsultacji online. To pracoholik, jak trzeba do o 23 przyjmie pacjentkę... A na SMS wczoraj odpisywał w kilka sekund... Szalony typ.
W kwestii Twoich wyników to prolaktyna jest na pewno za wysoką, kup sobie Niepokalanka i zacznij stosować, może on wystarczy, chociaż Twoje poronienia mogły Właśnie być powodem wysokiej prolaktyny. Ona wtedy idzie do góry i ciągnie w dół progesteron. Może sama zasugeruj to lekarzowi, czasami na nich trzeba wymusić niektóre rzeczy.
To LH i FSH trochę wysokie choć stosunek dobry..Ja przy takim wyniku pokusilabym się o AMH przy następnych badaniach, choć wiem że jego zasadność jest wątpliwa.Edyciak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Edyta niestety ten lekarz nie ma konsultacji online. To pracoholik, jak trzeba do o 23 przyjmie pacjentkę... A na SMS wczoraj odpisywał w kilka sekund... Szalony typ.
W kwestii Twoich wyników to prolaktyna jest na pewno za wysoką, kup sobie Niepokalanka i zacznij stosować, może on wystarczy, chociaż Twoje poronienia mogły Właśnie być powodem wysokiej prolaktyny. Ona wtedy idzie do góry i ciągnie w dół progesteron. Może sama zasugeruj to lekarzowi, czasami na nich trzeba wymusić niektóre rzeczy.
To LH i FSH trochę wysokie choć stosunek dobry..Ja przy takim wyniku pokusilabym się o AMH przy następnych badaniach, choć wiem że jego zasadność jest wątpliwa.
Podpowiedz mi proszę, jest możliwość konsultacji online u dra Gawrysia z Wrocławia. Któraś dziewczyna tutaj pisała. Wysyła mu się wyniki i on potem odpisuje, jak trzeba, to i receptę wypisze. Miałam do niego napisać na koniec cyklu, jak wszystko zbadam. Czy jest sens teraz do niego napisać? Wcześniej prolaktynę miałam 29 -
TakBardzoCiebieChcę wrote:ja nie wiem jak można przy rodzinnych spotkaniach non stop kogoś gnębić o dziecko 🤦♀️ Nie wiem ile ktoś musi mieć w sobie nietaktu zadając takie pytania. Przecież bardzo często jest to spowodowane problemem z zajściem w ciąże a nie „wygoda” przyszłych rodziców...
Anet.kaa wrote:W ogóle tak mnie boli brzuch boję się, że jutro @ przyjdzie
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Tajka wrote:Hej pomożecie zweryfikować dzisiejszy progesteron i estradiol ? 7dpo.
https://zapodaj.net/d7cb14a4642be.jpg.html
Pokłuli mnie dzisiaj nieźle.. dopiero za piątym wbiciem się...zawsze mają problem, mam cienkie żyły...Ale dzisiaj już przegięcie . W końcu udało się z prawej dłoni..A niby wbijali się w zyle, ale nie leciało.. chyba z pół h tam spędziłam, nawet druga kobietę z recepcji wzywali do pomocy...nie wiem co będzie jak będę w ciąży i tak często wtedy trzeba chodzić..Kitka_87, Tajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Faktycznie Julik, bzykando było jak u nas praktycznie. Mój w ostatni dzień mówił, że wystrzelał się z całej amunicji:p
My dzisiaj zakończyliśmy bzyki staraniowe(był maraton). Za Waszymi radami mówiłam dzisiaj do mojej komóreczki, że jej braciszek już na nią czeka 😊 także jest już być może po łączeniu się z plemniczkiem i mknie do swojego mieszkanka na kolejne 9 msc 😍 wiem to nie ma innej opcji!Anet.kaa, Annie1981, Lalia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTajka wrote:Ale to chyba tak nie można interpretowac? Jakbym była w ciąży, to powinnam mieć w takich normach chyba ? Ale ten wynik raczej o ciąży nie świadczy? Nie wiem, głupieje..
Ale kojarzę że już miałam coś ok 60-80 i w ciąży nie jestem.
To pewnie potwierdza tylko, że była owulacja ?
Ani owulacji nie potwierdza w 100%, a już tym bardziej ciąży.
Ja miałam swego czasu proga 27,4 i skończyło się to badanie @.