Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Ja kontynuuje, dziś 8 dzień! Ale posmakowal mi nawet z tym środkiem
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Uffff mieszkanie wysprzatane 💪 lubię mieć tak czysto, świeżo.
Coś mnie dziś brzusio boli tak okresowo, nawet krzyż troszkę napierniczal... oby to był zwiastun zagnieżdżenia a nie 🐵!
Oby Motylku!mnie od niedzieli już boli na @ No i też tak liczę po cichu ... -
nick nieaktualnyAsiaKK wrote:Hej dziewczyny, ja dostałam wyniki z 3dc teraz w marcu, te co robiłam w klinice i prolaktyna teraz 13...
Także Sama już nie wiem. A niczym nie zbijalam oczywiście, bo skoro lekarz powiedział wtedy ,że prolaktyna 29 jest ok to tak to też przyjęłam. Poza tym widzę po wynikach, że one naprawdę troszkę się różnią z miesiąca na miesiąc i tak sobie myślę, może warto zbadać kilkakrotnie te prolaktyne zanim się zacznie martwić, że coś jest nie tak. Może lekarze tak właśnie działają, że jeżeli mieści się w normie to jeszcze ok, ale jeżeli raz jest w normie i to w górnej granicy A raz bardzo wysoka no to to już ewidentnie znak, że coś jest nie tak I trzeba działać. Uspokoilam się, bo już zaczęłam sobie wkrecac, że może to poronienie wtedy to przez prolaktyne... -
Lulu83 wrote:O dzięki 😊 będę pamiętać w przyszłym cyklu. Czyli kiedy go jeść po owulacji cały czas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 18:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTajka wrote:Oby Motylku!mnie od niedzieli już boli na @ No i też tak liczę po cichu ...
Anet.kaa, Annie1981, Kitka_87, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Mam ten sam dylemat... A dlaczego Twój estradiol taki niski? To tak ma być?
Wg norm podanych w labo jest ok jak na te fazę cyklu Ale ja się nie znam. Doktor mówiła, że wszystko ok.Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
SzalonaOna wrote:Z wykresu w ciąży z senyn widzę po wykresie że 8-9dpo miałam też ból miesiączkowy. Brałam nawet no spe wtedy, a cień mi wyszedł 10 dpo💪 więc może to moje upragnione maleństwo daje o sobie znać
Trzymam kciuki✊✊ja niestety nie mam porównania, tylko do comiesięcznych bólów @,Ale w tym cyklu zaczął się wyjątkowo szybko bo już 11 dni przed @ A zawsze z tydzień przed.
Nie ma co gdybac i robić sobie nadzieję czekając na sobotę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 18:55
-
Edyciak wrote:Mam ten sam dylemat... A dlaczego Twój estradiol taki niski? To tak ma być?
No tak teraz patrzę na ten estradiol I serio, dziwne normy ma to labo- u mnie od 12.4 do 233 w fazie folikularneh I to jest jednostką pg/ml. HmmmStarania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
nick nieaktualny
-
Tajka wrote:Oby Motylku!mnie od niedzieli już boli na @ No i też tak liczę po cichu ...
Umnie też jakoś od 2 dpo miałam dziwne bóle podbrzusza do 7 dpo od 2 dni cisza za to na twarzy wylew pryszczy czyli symptomy @ 😓 Przyznam się zrobiłam dziś test. 9dpo wiem wiem tylko w 10 % są pozytywne wyniki . Ale już nie wytrzymałam brzuch mam ciągle jak balon. I chyba sobie wkrecam. Zrobiłam test że niby 6 dni przed @ 10 ml clearblu i sama niewiem czy nie ,dla mnie był negatywny raczej. przyglądając się ,bo pół dnia go oglądałam, bardzo chcąc jest tam ta niebieska linia ale niewiem czy ona od tego długiego oglądania sama się tam nie pojawiła bo się ciągle zastanawiałam czy jest tam czy już sobie wmawiam 😓 wyczytalam że właśnie te testy często robią w konia z tym tgz cieniem cienia 😢
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
SzalonaOna wrote:Uffff mieszkanie wysprzatane 💪 lubię mieć tak czysto, świeżo.
Coś mnie dziś brzusio boli tak okresowo, nawet krzyż troszkę napierniczal... oby to był zwiastun zagnieżdżenia a nie 🐵!
Ja też uwielbiam mieć czysto i pachnąco ❤SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
OdpuszczonaNona wrote:Lalia, widzę przemianę i gotowosc. Uspokoiłaś się jak Kitka i weszłaś w kobiecą energię Pachnie mi tu bobasem!
OdpuszczonaNona, Lalia, Kitka_87, TakBardzoCiebieChcę, dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Cześć. Przywitam się. To mój powrót na forum.
Nurtuje mnie jedna kwestia.
Dziewczyny czy to nie szaleństwo starać się o dziecko w czasie koronawirusa?
I nie pytam o ty by was potępiać, tylko dlatego ze sama się staram.
Powiem wiecej muszę jutro zrobić test i w obecnej sytuacji sama nie wiem czy bardziej chcę zobaczyć jedną czy dwie kreski.
Martwię się jak chodzić do lekarza, na zakupy itd.
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasiakasia11 wrote:Cześć. Przywitam się. To mój powrót na forum.
Nurtuje mnie jedna kwestia.
Dziewczyny czy to nie szaleństwo starać się o dziecko w czasie koronawirusa?
I nie pytam o ty by was potępiać, tylko dlatego ze sama się staram.
Powiem wiecej muszę jutro zrobić test i w obecnej sytuacji sama nie wiem czy bardziej chcę zobaczyć jedną czy dwie kreski.
Martwię się jak chodzić do lekarza, na zakupy itd.
To kwestia każdego indywidualnie. Ja przez tą sytuację mocno w głowie sobie uporządkowana pewne rzeczy. Nie zamierzam przerywać starań. Nikt nie wie ile potrwa pandemia, nie mam pewności, że zajde już teraz od razu. A może potrwa to rok czy dwa? Po co tracić ten czas. Nie ma odgornych wytycznych mówiących o tym, żeby zaprzestać wie starać. Także głowa do góry, jeśli się udało, będziemy gratulować. Jeśli nie - będziemy wspierać
Bo mi to się już udało 😂 tylko oficjalnie powiem o tym w sobotę 😂OdpuszczonaNona, Tajka, madziulix3, kasiakasia11, AsiaKK, TakBardzoCiebieChcę, Kitka_87, Mowe, dmg111, Susanne, Martt95, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny