Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalena 😀 wrote:W końcu zazieleni się ta nasza pierwsza strona 😀. Trzymam kciuki za Was dziewczyny 🤞🍀💚
ale masz wcześnie owulację, zazdroMagdalena 😀 lubi tę wiadomość
-
madziulix3 wrote:Mogę Ci wysłać jeden conceive plus taniej bo ja mam dwa bo jeden miałam gratis 😁"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Mozecie mi wpisac 🐵 bo jak szyjke badalam to jest wysoko ale juz w tym sluzie nitka krwi byla wiec spokojnie czekam az sie rozkręciStaranie od 2017
03.2020- cb
Ona:28lat
endomkit ✅ (jest ok)
Amh 3.2 ✅
HSG- jeden jajowód niedroznny ale ponoć odetkany ✅
Mthfr_1298A>C układ heterozygotyczny
PAI+1 4G układ heterozygotyczny
Kir AA 😧
On:33lat
Morfologia 3%
Koncentracja: 277.58 mln/ml
Całkowita liczba w ejakulacie: 721.72 mln/ml
Start klinika: lipiec 2024
sierpień IUI ❌
Wrzesień: rozpoczynamy iVF (bemfola + orgalutran)
Październik: punkcja - pobrano 12, dojrzałych 11, zapłodniono 6 (zgodnie z dofinansowaniem),
2 zarodki (5.1.1 oraz 5.2.1)
25 Listopad: transfer+embryoglue - beta 0
23 Grudzień: transfer+embryoglue - beta 0
Luty: Start 2 procedura
(Bemfola + orgalutran)
12.02.punkcja 🤞(+ biopsja)
Pobrano 16, dojrzałych 16, zaplodniono 10, 4 zarodki z 5 doby (3.2.2, 5.1.1, 4.2.2, 4.2.1)
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieję się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdalena 😀 wrote:Coś mi się poprzestawiało w tym cyklu, nigdy tak nie miałam😀😃. I ten okres jednodniowy. Chciałabym wysikać w końcu II kreseczki.
Magdalena 😀 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-
nick nieaktualnyMasz pcos? Bo AMH na to wskazuje. No prolaktyna trochę za wysoka, ale trzeba by ją powtórzyć za jakiś czas. Ona skacze do góry po pieszczotach intymnych dzień przed.
-
Edyciak wrote:Ja dzisiaj też w fatalnym nastroju. Myślę, że to nie mój cykl. Nawet bym się nie zdziwiła, gdyby był bezowulacyjny...
Poza tym od rana jestem jak flak, bez energii życiowej.
I jeszcze dowiedziałam się, że taka znajoma pani, z którą pracowałam kilka lat trafiła dziś do hospicjum ... 😔😔
Edzia, trzymaj się. Jak to mówią do małpy wszystko może się zdarzyć. A Ty bądź dumna ze swojej diagnostyki. I jak przyjdzie kolejny cykl, to wejdziesz w niego na petardzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKosiaczek wrote:https://naforum.zapodaj.net/aa71bde71692.jpg.html
Zapraszamy na wątek lutowy dla ciężarnych
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/niech-swiety-walenty-bedzie-zaklety-lutowe-testowanie,18938,590.html?sd=1Kosiaczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKosiaczek wrote:Jakoś nie wierzę w to, nie dociera do mnie, jeszcze Mężowi nie mówiłam, to 7dpo (wg Owu), wg mnie 9dpo,czujnosc 25 (nie ten wzięłam, bo mam ich kilka☺️) mam z czuloscia 10,ale to na jutro poczeka 🤔
Pierwszy raz widzę u siebie cień ⛱ ☺️🥰Kosiaczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKosiaczek wrote:Nie chce nic sobie wmawiać, ale jedną różnice czuję
(. Y .) nie napuchly tak jak to przed okresem, tylko sutki mam wrażliwe,
chyba, że coś poprzestawiało się w moim organizmie, bo w poprzednim cyklu miałam nieudane in vitro 🤔 -
Edyciak wrote:Stosunek lh do fsh trochę duży...
Morwy albo Zyzi pytaj, one się lepiej znają.
Wysokie amh może właśnie świadczyć o pcos ale nie pamiętam od ilu.