Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna1719 wrote:Ja chyba coraz mniej czasami... A teraz jeszcze nic nie możemy zrobić... Póki ta epidemia nie minie... Mój mąż nadal wierzy mimo wszystko, bierze różne witaminy, sam tego pilnuje, ja już przestałam przypominać mu o witaminach tak jak na początku..
Pleminikow zero nawet po odwirowaniu ale przyczyną jest chyba wysoka homocysteina , u nas fsh zero
Mąż bierze leki na zbicie homocysteiny ale ani ją zbadać ani nasienia . Dziś u mnie test owu pozytywny, ale pewnie i tak nic z tego 😪 -
Justyna1719 wrote:Ja chyba coraz mniej czasami... A teraz jeszcze nic nie możemy zrobić... Póki ta epidemia nie minie... Mój mąż nadal wierzy mimo wszystko, bierze różne witaminy, sam tego pilnuje, ja już przestałam przypominać mu o witaminach tak jak na początku.."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Natisz wrote:No chyba, że faktycznie zbadałam te hormony trochę za późno, bo ten cykl będzie 25 dniowy, a zbadałam je w 4 dniu. Szczerze to nigdy nie czułam takiej pracy jajników jak teraz.. Półtora miesiąca na bromku i czuję jak pracują 😅
-
nick nieaktualnyJustyna1719 wrote:No już dawno was nie czytałam, ale z pierwsza, strona jestem na bieżąco 😘😘😘 wszystkim wam kibicuje bardzo 😘😘😘 u nas niestety dobrych wieści nie ma ☹️ wyszedł nieprawidłowy kariotyp u mojego męża, dodatkowy hromosom x... Zespół klinefeltera... Po przeczytaniu internetu jest raczej znikoma szansa na dziecko. Miło, że o mnie jeszcze pamietacie 😊😘😘😘❤️💋
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie: Chce zbadać lh, fsh i estradiol, w 2dc najlepiej tak? Tylko że mam ten problem , że mój okres.poprzedza kilka dni plamień i teraz pytanie kiedy zrobić te badania ? Czy jak już się zacznie takie krwawienie miesiaczkowe ? Czy w liczyć od początku plamień?
-
Justyna1719 wrote:Ja chyba coraz mniej czasami... A teraz jeszcze nic nie możemy zrobić... Póki ta epidemia nie minie... Mój mąż nadal wierzy mimo wszystko, bierze różne witaminy, sam tego pilnuje, ja już przestałam przypominać mu o witaminach tak jak na początku..
Justyna
bardzo ciepło o Was myślę, pamiętam i kibicuje.
Wierzę, że cuda się zdarzają i Wam się uda!ania14 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Ja stopery nad ranem wkładam, żeby córki nie słyszeć
Dziewczyny które zaciążyły jak to jest z tym wyluzowaniem? Udało się mimo myślenia cały czas o tym ? -
ania14 wrote:ja po bromergonie nie mogłam oddychać, uzależniona od kropli do nosa 🙄 biorę teraz dostinex ale ćwiartka raz na tydzień to u mnie za mało, mam trochę ponad górna granice
ania14 lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Joan wrote:Natisz a Ty kiedy testujesz ?
Joan lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Zyzia wrote:Nie chodzi o to czy brać czy nie. Niektóre dziewczyny tu biorą wszystko co możliwe bez żadnego sprawdzenia chociażby z czym czego nie łączyć.
Q10 tak samo jak bromealina zawarta w ananasie podnosi komórki NK, są to komórki odpowiedzialne za zabijanie wrogów organizmu, i za takiego wroga mogą wziąć np zarodek.
Jeśli ktoś nie badał nigdy NK i okaże się, że ma wysoki poziom to biorąc te dwa preparaty tylko sobie szkodzi.
Nie wiedząc o mutacjach braliśmy suplementy które pogorszyły nasz stan zdrowia a szczególnie wit z grupy B wywaliły homocysteine u męża
Czyli jak już tu któras wspomniała niestety suplementy nie wszystkim służą -
Zyzia wrote:Sprawdź czy nie masz za niskiego TSH, jak przesadzę z dawkę euthyroxu to nie mogę spać.
Na mnie działa zasypianie w ciemnym pokoju bez włączonego tv (o to zawsze jest wojna z moim bo on lubi przed snem jeszcze coś pooglądać, a mówi ze w salonie mu samemu nudno) i z cichą relaksacyjną muzyką. -
Iryska wrote:Ja nie wiem, ja nie byłam wyluzowana jakoś szczególnie, cykl jak każdy. Tyle jedynie się zmieniło, że przeszłam na dietę cukrzycową bo wyszła mi w badaniach hiperinsulinemia.
Dla mnie ciężko zero słodyczy 😁 ale jakbym widziala szanse to i z tym nie byłoby problemu
Moze ktoras wie czy przy pco normalnie wychodzą pozytywne testy owu? -
ania14 wrote:Ja juz nic nie biorę, tylko dostinex na prolaltyne, wcyklu w którym udało mi się zająć z córka nie bralam nic i może to pomogło... to był ciezki okres i nawet bromergon bralam wtedy w kratkę
Nie wiedząc o mutacjach braliśmy suplementy które pogorszyły nasz stan zdrowia a szczególnie wit z grupy B wywaliły homocysteine u męża
Czyli jak już tu któras wspomniała niestety suplementy nie wszystkim służą
Maz dostaje olej z czarnuszki, omega 3, b complex i profertil, koenzym Q10 + wit E i wit C
Zawsze brałam dużo witamin, bo jestem aktywna i zawsze to wpływało dobrze na moje wyniki. Mojemu mężowi się poprawiła jakość nasienia na suplementacji i diecie, bo wcześniej brał leki, które trochę mu obniżyły parametry, ale po suplach bardzo szybko wzrosło wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2020, 23:13
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Ja dzisiaj jestem nastawiona mega pozytywnie💚 Właśnie mój widział mnie jak wyszłam spod prysznica i prawie krzyknął : Ale masz ciemne obwódki na brodawkach! Także mam nadzieje, ze to zwiastuje coś dobrego 🤞🏻🤰🏻
Lalia, eszanka, MałaMi90, Annie1981, Znużona lubią tę wiadomość
-
Niereanimuj wrote:Ja dzisiaj jestem nastawiona mega pozytywnie💚 Właśnie mój widział mnie jak wyszłam spod prysznica i prawie krzyknął : Ale masz ciemne obwódki na brodawkach! Także mam nadzieje, ze to zwiastuje coś dobrego 🤞🏻🤰🏻
Niereanimuj lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1