Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Agula wrote:Ja dziś dostałam okres.. Liczyłam jeszcze po tym teście z niedzieli, że może za szybko, że może jeszcze jutro wyjdzie bo byłam przed terminem @.. Ale dostałam teraz plamienia, pewnie do popołudnia się rozkręci 😢 aż mi siły na pracę odeszły... Siedzę przed tym komputerem i patrzę w monitor.. 🙁"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Nynka wrote:Nie wiem😅
Bardzo boje się że sie napalilam a się nie uda...
Ale jestem pozytywnie nastawiona, 6 dni do 🙉 a mnie nie boli ani brzuch ani plecy, nie wysypalo mnie w ogole wręcz odwrotnie...
Jestem nakrecona na II😅🐣🐣🐣 i caly czas mowie że 🐣 sie tworzy❤
A jak z bzykami było, trafiliście w płodne dni?
Fajowo, że nastawienie dobre masz!!! Mocno zaciskam kciuki 🤞Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Miłego dnia dziewczyny 🌷
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
A wczoraj był tu wątek, że przed owulacja lepiej nie uprawiać bzykow 🐝 codziennie 🤔🤔"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Ja nie daję rady być na bieżąco, czego bardzo żałuję 🙁 Będę chyba czytać wyrywkowo, co mi się nie podoba i nie wiem czy ma sens, ale nie mogę znaleźć innego sposobu.
Trzymam kciuki za wszystkie bety 🙂
U mnie dziś tempka skoczyła, piersi zaczynają delikatnie boleć, więc jest już po owu. Zaczynam brać Acard, z uwagi na niedawno odkryte mutacje. Może to przyczyni się do sukcesu 🤗
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Nynka wrote:
Aj pięknie! Mam nadzieję, że szybko do nas dołączysz do gorących mamusiek i że utrzesz nosa pracodawcyNynka lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dzień dobry Laski!
Ewa, Alicia, czekam na Wasze bety z zacisnietymi kciukami ✊✊
Kiteczko, tule! Ja jeszcze wierzę, mam tej wiary dla Was więcej niż dla siebie 🍀
Agula, nowy cykl, nowe szanse!
Laila, temperatura dziduje do góry jak apollo! ✊✊ ta misja musi być udana 🐣🚀🚀
Nynka, trzymam kciuki! ✊
U nas wczoraj Makaron przedłużył kwarantanne do 10 maja 🥴. Po 10 maja, etap wychodzenia z kwarantanny, wszysxy z objawami mają być masowo testowani (w to nie wierzę), dzieci wrócą do szkół, część sektorów uslugowo przemyslowych zostanie otwarta, restauracje i kawiarnie pozostają zamknięte, zakaz imprez masowych do przynajmniej połowy lipca. Ciekawa jestem jak będzie wyglądać to stopniowe wychodzenie z kwarantanny w praktyce.
Czyli pewnie do 10 maja nikt mnie nigdzie nie przyjmie na wizytę 🥴🥴Nynka, Kitka_87, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatisz wrote:A wczoraj był tu wątek, że przed owulacja lepiej nie uprawiać bzykow 🐝 codziennie 🤔🤔
I nigdy braku ciazy nie bede zganiac na za duza czestotliwosc bzykow...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2020, 09:45
Natisz, nikii, AsiaKK, Annie1981, TakBardzoCiebieChcę, Lalia lubią tę wiadomość
-
Rezygnuję całkiem z forum "starając się", byłam tu cały cykl i czułam się jakbym pisała, mówiła do ściany. Dziewczyny jesteście zamknięte tylko na siebie. Dołączyłam do jakiego kolwiek forum pierwszy raz od 7 lat, bo chciałam pobyć z kimś kto ma podobne problemy jak ja, wesprze, pomoże - tu się rozczarowałam. 7 lat temu trafiłam na forum kafeterii, spotkałam tam wspaniale dziewczyny, aż chciało się tam zaglądać, byłam tam bardzo dlugo, jak wchodził ktoś nowy od razu było czuć że nie jest obojętny. Tu przez cały cykl zauważyłam że każda nowa osoba jest praktycznie niezauważona.. pozdrawiam Was i życzę upragnionych II kresek
pauliśka lubi tę wiadomość
-
ilooo wrote:Rezygnuję całkiem z forum "starając się", byłam tu cały cykl i czułam się jakbym pisała, mówiła do ściany. Dziewczyny jesteście zamknięte tylko na siebie. Dołączyłam do jakiego kolwiek forum pierwszy raz od 7 lat, bo chciałam pobyć z kimś kto ma podobne problemy jak ja, wesprze, pomoże - tu się rozczarowałam. 7 lat temu trafiłam na forum kafeterii, spotkałam tam wspaniale dziewczyny, aż chciało się tam zaglądać, byłam tam bardzo dlugo, jak wchodził ktoś nowy od razu było czuć że nie jest obojętny. Tu przez cały cykl zauważyłam że każda nowa osoba jest praktycznie niezauważona.. pozdrawiam Was i życzę upragnionych II kresek
Joan, Anet.kaa, Kitka_87, madziulix3, TakBardzoCiebieChcę, Lalia, Lori05, Martt95 lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualnyilooo wrote:Rezygnuję całkiem z forum "starając się", byłam tu cały cykl i czułam się jakbym pisała, mówiła do ściany. Dziewczyny jesteście zamknięte tylko na siebie. Dołączyłam do jakiego kolwiek forum pierwszy raz od 7 lat, bo chciałam pobyć z kimś kto ma podobne problemy jak ja, wesprze, pomoże - tu się rozczarowałam. 7 lat temu trafiłam na forum kafeterii, spotkałam tam wspaniale dziewczyny, aż chciało się tam zaglądać, byłam tam bardzo dlugo, jak wchodził ktoś nowy od razu było czuć że nie jest obojętny. Tu przez cały cykl zauważyłam że każda nowa osoba jest praktycznie niezauważona.. pozdrawiam Was i życzę upragnionych II kresek
-
ilooo wrote:Rezygnuję całkiem z forum "starając się", byłam tu cały cykl i czułam się jakbym pisała, mówiła do ściany. Dziewczyny jesteście zamknięte tylko na siebie. Dołączyłam do jakiego kolwiek forum pierwszy raz od 7 lat, bo chciałam pobyć z kimś kto ma podobne problemy jak ja, wesprze, pomoże - tu się rozczarowałam. 7 lat temu trafiłam na forum kafeterii, spotkałam tam wspaniale dziewczyny, aż chciało się tam zaglądać, byłam tam bardzo dlugo, jak wchodził ktoś nowy od razu było czuć że nie jest obojętny. Tu przez cały cykl zauważyłam że każda nowa osoba jest praktycznie niezauważona.. pozdrawiam Was i życzę upragnionych II kresek
12 postów to mało się udzielałaś żeby nawiązać jakiś nie wiadomo jaki kontakt.
Czego oczekiwałaś od Nas ? Odpowiadania na każdy post ?
Mnóstwo się tu przewija postów na które nikt nie odpisuje, bo w sumie nie ma coKitka_87, Martt95 lubią tę wiadomość
-
Joan, SzalonaOna, Kitka_87, Kosiaczek, madziulix3, TakBardzoCiebieChcę, Lalia lubią tę wiadomość