Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Joan wrote:a bierzesz Acard ? on może zafałszować te wyniki.
Ja jak robiłam te badania to odstawiłam na ponad tydzień.
Nie biorę żadnych leków oprócz Norprolac na prolaktyne i kwasu foliowego 🙂 Tak to dzisiejszy test, niedawno zrobiony 😊Joan lubi tę wiadomość
-
Mowe wrote:Na wszystkich coś jest! Nie wiem jaki wpływ ta bakteria może mieć na takim etapie, ale trzymam kciuki za Ciebie 😘
Jestem zdrowa, nie mam bakterii 😊Mam nadzieje, ze 🐒 nie przyjdzie -
Niereanimuj na każdym teście widać cienie kreski na dzisiejszym też więc wszystkie nie mogą się mylić. Jest ciąża moim zdaniem wczesna 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 19:34
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:motylek Twój mąż tą przesyłkę zwykłą na poczcie póscił czy taką ,która można kontrolować po numerze przesyłki? Wypełniał taką dodatkowo małą karteczkę, taką z nadawcą i odbiorcą?
-
nick nieaktualnyNiereanimuj wrote:Opadam z sił.. Zrobiłam teraz test bo chciałam potwierdzić, ze nie będzie żadnej ciąży. https://zapodaj.net/ce7ec1ee1a19c.jpg.html
Robiłam digital i były negatywne , teraz coś świta. Jakieś cienie cieni..
Albo mi się coś wydaje. Na razie czysto, rano było trochę różowego śluzu ( ale wczoraj się tez zatarlam po 🐝) 😭😭😭😭
Ja już sama nie wiem kiedy była ta owu, OvuFriend przestawia mi na 17 dc.. świruje🤯 -
Jasminum wrote:Ja pamiętam jak pierwszy raz przypadkowo znalazłam to forum to na pierwszej stronie dziewczyna która długo się starała i była załamana brakiem efektów, miała w suwaczku, że będzie miała trojaczki Przeczytałam wtedy na raz kilkaset stron, żeby zobaczyć jak się o tym dowiedziała. To było jak dobra książka 😂
Powinni mi za to płacić 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 19:40
boo123, Joan, Susanne, Jasminum, Kotowa, Pszczolka36l, Gagatka, eszanka, SzalonaOna, nikii, Martt95, luthienn, ladySiSi lubią tę wiadomość
-
Niereanimuj wrote:Opadam z sił.. Zrobiłam teraz test bo chciałam potwierdzić, ze nie będzie żadnej ciąży. https://zapodaj.net/ce7ec1ee1a19c.jpg.html
Robiłam digital i były negatywne , teraz coś świta. Jakieś cienie cieni..
Albo mi się coś wydaje. Na razie czysto, rano było trochę różowego śluzu ( ale wczoraj się tez zatarlam po 🐝) 😭😭😭😭
Ja już sama nie wiem kiedy była ta owu, OvuFriend przestawia mi na 17 dc.. świruje🤯
Trzymam jednak za Ciebie kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 19:43
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:To może być tylko miejsce na kreskę. A elektroniczne nie działają tak jak te zwykłe, kreska na nich o niczym nie świadczy i podobno zawsze się tak odbarwiają. Nie ma sensu ich rozbierać.
Trzymam jednak za Ciebie kciuki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mowe wrote:O Boże bardzo przepraszam! Pomyliłam nicki, strasznie Cię przepraszam! Właśnie się spaliłam że wstydu..
Mowe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Na tym to myślę, że jest miejsce na kreskę, a nie kreska, bo nie jest różowa.
Na tych clearblue są niebieskie kreski a nie różowe 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 19:54
Niereanimuj , Joan, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Kochanie, zwykła paczka to tlumok jest, jak mu jak krowie na rowie nie powiem, to nie zrobi dobrze ja pitole... Przelewam Ci z powrotem pieniążki, bo telo bez sensu... Nie znajdę nijak tej paczki. Tyle leków poszło się...
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Kitka_87 wrote:Joan, co konkretnie zbadałaś?
INR
APTT
Fibrynogen
D-DImer
jak leżałam w szpitalu (z innych przyczyn) to mi często robili te właśnie plus NT-probBNP. Ale to drogie badanie (u mnie 70zł) więc sobie darowałam.
Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
Niereanimuj. Widzę tam cien. Zrób jutro jeszcze test z porannego moczu.
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.