Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde to ja mam chyba chłopa jak marzenie 🤣
Suple łyka bez problemu, mówi "a co to za problem tabletkę łyknąć 💁". Na badanie nasienia poszedł zestresowany ale bez marudzenia, sam pilnował zaleceń przed badaniem. Konsultacje andrologiczną przeżył, choć USG jąder już się chyba nie podejmie drugi raz 🤣
Joan lubi tę wiadomość
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
Kamcia wrote:Dziewczyny a czy wy u siebie też obserwujecie niewielkie ilosci suchej krwi w nosie tak między 10-13dpo? Bo zaczynam się mocno nad tym zastanawiać... U mnie tak praktycznie każdy cykl 🙇♀️🤷♀️
U mnie krwawienie z nosa jest w okolicach owulacji. Mam tak co cykl01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Powiem wam że od jakiegoś czasu mam wstrętny nastrój. Chyba mieszkanie z matką pod jednym dachem mi ciąży. Seiro. Mogę się z nią kłocić sto razy dziennie, ale jak ktoś ma taki charakter że nic mu nie pasuje i do wszystkiego( dosłownie) musi się wtrącić to można oszaleć. Dawniej to olewałam ale teraz na wszystko mnie kurwica bierze.
Zastanawiam się czy żeby jakoś zajść w ciąże nie muszę wynajać sobie mieszkania bo przy takim poziomie stresu jak mam to może być problem
Hmm. Współczuję. Na pewno stres nie pomaga..
Rozumiem, że masz inne wizje i sposób patrzenia na codzienne sprawy i życie niż twoja mama, która uważa, że wie, co dla ciebie lepsze?? 😉
Masz o tyle dobrze, że to matka, a nie teściowa. 😁 Bo możesz jej odkrzyczeć. 😁 -
Madlene28 wrote:Niereanimuj, przepraszam że się wtrącę, ale ja też mieszkam za granicą i najszybciej wyszedł mi w ciąży zwykły test paskowy zamówiony z ebay czułość 10. Te digital to dla mnie porażka, bo długo były negatywne, a na innych już dawno porządne kreski. A moja kreseczka na clearblue z plusem wyglądała podobnie przy pierwszej ciąży i miałam wrażenie, że tylko ja ją widzę. Moja córeczka ma już 2 lata i 4 miesiące 🤗 trzymam kciuki ❤
Tez juz uważam, ze te digital są do dupy 🤬 Muszę czekać, na razie @ nie mam🍀 Mam nadzieje, ze i u mnie tak będzie 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Dziękuje 😍 -
Edyciak wrote:Mój dzisiejszy:
https://zapodaj.net/45a9869c725e1.jpg.html
Przepraszam, że się chwalę, ale dziś mam bardzo dobry humor mimo tego, że obudziłam się o 3.40 i już nie spałam. 🙈
Edyciak a teraz marsz na betę i koniecznie powtórz proga !
Edyciak lubi tę wiadomość
-
Jasminum wrote:Dziewczyny co po owu wspomoże zagnieżdżanie? Chodzi raczej o produkty w diecie. Winko czerwone już kupiłam 🍷
Ananas, ale najlepiej zbadać najpierw poziom NK żeby sobie nie zaszkodzić. Bromelina zawarta w środku ananasa aktywuje komórki NKZyzia, Jasminum lubią tę wiadomość
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
Dzudi wrote:Kurde to ja mam chyba chłopa jak marzenie 🤣
Suple łyka bez problemu, mówi "a co to za problem tabletkę łyknąć 💁". Na badanie nasienia poszedł zestresowany ale bez marudzenia, sam pilnował zaleceń przed badaniem. Konsultacje andrologiczną przeżył, choć USG jąder już się chyba nie podejmie drugi raz 🤣
haha mojego urolog wziął z zaskoczenia Nie pytał. Kazał mu zdjąć gacie i się położyć
ale mój jak do niego szedł to od mi się zarzekał że nie pozwoli zbadać sobie prostaty Na szczęście mu nie chciał badać.Ale jak przed szpitalem od niego wymagali jeszcze raz usg to poszedł bez gadania. -
Edyciak wrote:Wygląda na pozytyw, jutro powinien być jeszcze mocniejszy. Wiesz co, ja ci wtedy mówiłam, że ta twoja miesiączka jest podejrzana. A prog jak na 3 dni przed miesiączką to taki jak u mnie w 7 dpo 😁😁 ta beta też była jakby lekko drgnięta... A temperatura jak wygląda? Jak masz wykres, to zaraz zerknę
Nie mierze temp bo mi się termometr zepsuł dziś powinien przyjść nowy. Jutro zmierzę. Jak będzie 37 to zrobię test ciążowyEdyciak lubi tę wiadomość
IVF 2021/2022
1. 20.11.2021 punkcja. Pobrano 23 komórki. Zapłodniło się 19. W piątej dobie zostało 7 zarodków.
2. Mamy cztery zdrowe śnieżynki (pgt-a) ❄️❄️❄️❄️
3. CD138 39/10 😢 Po leczeniu levoxa i metronizadol 9/10. Test Era: przesunięte okno implantacyjne.
4. 02.04.2022 transfer mrożaczka 😍 beta 0
5. 04.07 2022 transfer beta 0 (accofil, metryped, intralipid, neoparin)
6. 30.08.2022 beta 0 (ten sam zestaw co wyżej)
7. 29.11.2022 (immunoglobiny, accofil, intralipid, neoparin)
6 dpt: 25.87 mlU
8 dpt: 74.84 mlU
10 dpt: 158.3 mlU
13 dpt: 546.4 mlU
15 dpt: 1315 mlU
11.02.23 prenatalne: zdrowy syn 💙
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZyzia wrote:I jest problem bo na żywo na obu widzę ledwo ledwo przebijający się cień ale zapodam ucina jakość zdjęć.
Jeżeli przeczucia mnie nie myliły to owulke miałam w sobotę po 21 więc teraz jest jakieś 9,5 dpo. -
nick nieaktualnyZyzia wrote:I jest problem bo na żywo na obu widzę ledwo ledwo przebijający się cień ale zapodam ucina jakość zdjęć.
Jeżeli przeczucia mnie nie myliły to owulke miałam w sobotę po 21 więc teraz jest jakieś 9,5 dpo. -
nick nieaktualnyKamcia wrote:I jak można było się spodziewac do mnie zawitała dolina i wkurw jakich mało... Złość zalewa mnie od palców u stóp po czubek głowy. Nie mam ochoty dalej mierzyć temp, tak samo nie mam ochoty gmerac sobie w pipce i nie mam ochoty dalej kminic co mi dolega i jak się z tego wyleczyć... A co najgorsze nie chce mi się już nawet bryzac z mężem.
Najpier mój głupi mąż z tekstami że "wystarczy raz zalać i będzie bobo" potem grzybica, potem endometrioza i torbiele, potem po laparo trzy miesiące hormonalnych przebojow, dalej... Podstępem zmuszenie starego do badań nasienia bo przecież "on jest zdrowy" i do tego wiecznie ta infekcja, jakieś kur** bakterie z dupy które zatruwają mi życie. Patrzę na wykres i odejmuję mi on sił. Temperatura miała dzisiaj spaść a ona dalej w górze - pewnie to zasługa duphastonu bo napewno nie 🤰.
Jeszcze na dokładkę Korona wirus.... Zaraz mnie h** jasny trafii -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Mój dzisiejszy:
https://zapodaj.net/45a9869c725e1.jpg.html
Przepraszam, że się chwalę, ale dziś mam bardzo dobry humor mimo tego, że obudziłam się o 3.40 i już nie spałam. 🙈 -
nick nieaktualny_lucky_ wrote:Mi tez 😯 w kwietniu całe 2 (słownie dwa !!!!). 😭😭 no i jak ma mi się udać?
Niereanimuj ja się na wykresach nie znam ale przy naukach przedmałżeńskich bezplatnych internetowych na www.nauki.pl bylo wszystko opisane itd. To jakby co mozesz sobie zajrzec.