Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNadzieja94 wrote:Nie wiem czy aż tyle testow mogło by się mylić każdy jest innej firmy.. Na każdym kreska tzn cień pojawia się od razu. Dziś z drugiego moczu był robiony ten test.
Oczywiście pójdę jutro na tą bete.
Trochę z tyłu głowy MMA że może to jakieś dziadostwo się przyplątało na jajniki czy coś i dlatego pozytywne testy..
A proga masz niższego, bo już ktoś tu pisał, że mimo suplementacji dupkiem, tego we krwi nie widac
Luteina podnosi i we wkrwi, duphaston nie, więc tym się nie przejmuj -
madziulix3 wrote:A ja sobie i staremu zamówiłam ten kwas foliowy z Aliness i donga 🤓😁
A ja zabieram się za robienie zakwasu z buraków
Wish me luck, bo jak kiedyś pisałam, kuchnia to nie jest moje ulubione miejsce na Ziemi.madziulix3, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Kitka_87 wrote:Nie czaję swojej krzepliwości, fibrynogen znowu poniżej normy 🤷🤷🤷
https://zapodaj.net/17876e423a582.jpg.html
A jaki miałaś wcześniej wynik?
Zmienili wartości referencyjne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanne wrote:A ja zabieram się za robienie zakwasu z buraków
Wish me luck, bo jak kiedyś pisałam, kuchnia to nie jest moje ulubione miejsce na Ziemi.
Nie, jednak pier*ole, nie robię. Nie mam w czym.madziulix3, Nynka, Joan, ladySiSi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKitka_87 wrote:Ale tego chyba nie robią od tak. Podobno to jest jak już wiadomo, że jest niedrożny jajowód. I że robią to tylko w Lublinie.
Ja miałam 2 miesiące temu.
Po sono wynik że drożne, później trafiłam na lekarza który to wykonuje i powiedział że nie ufa sono, że nie jest tak dokładne, najpierw miałam kontrast czyli zwykle badanie, a jak okazało się że zatkany jest to selektywne. Pytałam o te kosmki, macki to dr. mówił że nie uszkadza.Kitka_87, Iryska lubią tę wiadomość
-
Kitka_87 wrote:Miło mi 💚💚💚 Aczkolwiek to chyba trochę za duże słowo wg mnie 😊💋🌷
Moja też Ekspertka 🤩🤩💕💕Kitka_87, Susanne, Joan lubią tę wiadomość
JA 34l, starania 2lata.
11.2019 laparo torbieli endom. obu jajników
19.12.2020 - 12dpo ⏸️
21.12.2020 - 14dpo - beta 60,74 prog. 28,880
23.12.2020 - 16dpo - beta 147,41 prog. 16,630 (kropek 2mm)
28.12.2020 - 21 dpo - beta 1447,12 🤩🤩🤩 prog. 26,830
07.01.2021 - fasolka 4,7mm i mamy ♥
03.07.2020 INV 😔
23.07.2020 HSG
AMH 0,5
MTHFR_667C>T hetero
MTHFR_1298A>C hetero
PAI-1 4G hetero
ANA,ASA.AOA ujemne
KOAGULANT TOCZNIA ujemny
KIRy Genotyp AA.
HLA-C meża C2 homoz.
Komórki NK: 18,42%, 315 ul (liczba)
Aktywność NK: 25,4%
-
Joan wrote:Chyba kwiecień dla wielu z nas jest jakiś powalony. Niejedna tu w tym tygodniu pisze, że coś jest nie tak w tym cyklu.
Albo @ się spóźnia a test biały.
Albo test kreska a beta negatywna.
Albo plamienia jak nigdy nie było.
Albo jeszcze inne cuda niewidy. M A S A K R A.
Lalia, Susanne, Nynka, Joan, ladySiSi, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziulix3 wrote:Hahah mi teściowa zawsze daje sok z buraków. To tak śmierdzi ze się żygać chce
Sok z buraka jak dla mnie smakuje jakbym ziemię gryzła. Choć podobno ze swojskich buraków jest lepszy. Natomiast zakwas z buraków smakuje jak taki intensywny barszcz czerwony. 😉 Jest smaczny -
Edyciak wrote:Sok a zakwas to dwie różne rzeczy.
Sok z buraka jak dla mnie smakuje jakbym ziemię gryzła. Choć podobno ze swojskich buraków jest lepszy. Natomiast zakwas z buraków smakuje jak taki intensywny barszcz czerwony. 😉 Jest smaczny
Edyciak, Ty robiłaś z tego przepisu Pana Tabletki, dobrze pamiętam?
Madziulix, sok ma inne właściwości, niestety nie jest tak wspaniały jak zakwas. (Niestety, bo sok robi się prościej, a zakwas to już dla mnie wyższa sztuka kulinarna )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2020, 17:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co? Pierdziele. Zmieniam mojego ginekologa i dzwonię do tego Cebulaka co przyjmuje tez w profamili się umówić na wizytę, może się weźmie tez za moja diagnostykę a nie tylko mojego starego a mnie nawet nie przebadał ani nie wysłał na żadne badania. Tylko muszę się streszczać bo on przyjmuje tylko raz w tygodniu i nie wiadomo jak odległe ma terminy
Susanne, Lalia lubią tę wiadomość
-
Mowe wrote:Miałam identycznie, homocysteina 6,8 a kwas 37
I ja też mam bardzo podobnie. Jesteśmy w jednej drużynie gry w zbijanego 😃 kolejny gang możemy utworzyć01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
Morwa wrote:U mnie nie chcą wyjść pozytywne testy owu 😂 normalnie zjebaly się czy co ? Śluz mam od Bożeny po kolana 😂 Za niedługo będę mogła do nich dołączyć 😂
-
nick nieaktualnyMaggi110818 wrote:Ja miałam 2 miesiące temu.
Po sono wynik że drożne, później trafiłam na lekarza który to wykonuje i powiedział że nie ufa sono, że nie jest tak dokładne, najpierw miałam kontrast czyli zwykle badanie, a jak okazało się że zatkany jest to selektywne. Pytałam o te kosmki, macki to dr. mówił że nie uszkadza.
No właśnie, ale dlatego miałaś sHSG, bo najpierw miałaś klasyczne HSG i podczas badania okazało się, że zatkany.
Ja wolę sonoHSG nie robić.