Kwiecień plecień co przeplata... a my zajdziemy w ciąże do lata! KWIETNIOWE TESTOWANIE 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasminum wrote:Są na ovu takie babki,
co czekają na swe "wpadki".
Chodź doczekać się nie mogą,
Są już w ciąży jedną nogą.
Suple, testy, dużo bzyku
I już kogut jest w kurniku!
Wiedza większa niż lekarze,
razem z funem idzie w parze.
Tutaj uśmiech to podstawa,
winko w nocy, rano kawa.
Czy to w pracy czy w WC,
Każda czyta tam gdzie chce!
Tu potrzebny wątek nowy,
By rozpocząć Bobo-łowy!
O Bozene każda dba,
w końcu wszystkim dzidzie da!
Wsparcie, wiara - ważna sprawa,
Z nimi zawsze jest zabawa!
Chodź osobno, zawsze razem!
Nie rezygnuj że swych marzeń! 💓🤰
Az mnie zainspirowalyscie 🤣🤣🤣Jasminum, Lalia lubią tę wiadomość
-
Zyzia wrote:Większej przyjemności nie mogłaś mi dać 😁, jeśli reszta się zgodzi mogę założyć i prowadzić 👍
Morwa, Lalia lubią tę wiadomość
❤ -
Lubie pisać okazyjne rymowanki 😂 Oby przyniosła nam szczęście!!! 💪
Joan, Susanne, Tajka, eszanka, Edyciak, Morwa, Kitka_87, Zyzia, Koteczka82, luthienn, Lalia lubią tę wiadomość
👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170 Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
Ja to zazwyczaj codziennie czytam niz pisze ale tez chetna na Bozenkowy watek ale wierszyk serio zajebisty niejeden poeta moglby pozazdroscic
Jasminum, Lalia lubią tę wiadomość
03.2020- cb
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieję się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi" -
Patka33 wrote:Ja również chętnie się dołączę do nowego wątku, mimo że Was tylko czytam jak narazie. jestem Waszą wielbicielka 😁 i uwielbiam Was !
Prawy górny róg->ustawienia-> społeczność, czyli trzecia ikonka od lewej , takie dwa ludziki jeden za drugim -> tam możesz ustawić podpis na forum (np historia twoich starań , suplementy , wyniki badań, albo co masz zdiagnozowane. To zależy tylko od Ciebie co tam dasz) i zdjęcia profilowe jakie będziesz chciała poszukaj czegoś fajnego w necie zapisz zdjęcie na telefonie i ustaw tu -
Andzia wrote:Ja to zazwyczaj codziennie czytam niz pisze ale tez chetna na Bozenkowy watek ale wierszyk serio zajebisty niejeden poeta moglby pozazdroscic
-
Joan wrote:oj zdarzają mi się takie bączki z Bożenki po bzykach
gorzej jak takie bączki są w trakcie, stary jedzie jedzie, już prawie kończy A tu takie faux pas i cała atmosfera wpizdu:Dmadziulix3, Joan, Lalia, Morwa, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Również ustaw sobie zdjęcie profilowe , jak to zrobić pisałam wyżej;) będzie nam łatwiej Cię rozpoznać
A da sie na telefonie bo nie mam laptopa przy sobie?Morwa lubi tę wiadomość
03.2020- cb
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieję się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi" -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! Ja też mam zamiar do Was dołączyć - dzięki Waszym dyskusjom złapałam energię do działania, zaraz robię wszystkie badania z pierwszej stronie i mam zamiar się nie poddawać bo ostatnio było kiepsko💪 Dzięki za pozytywna energia, która zarażacie!!!
Morwa lubi tę wiadomość
🍀 -
Powtórzę się... jesteście najlepsze ❤️😂Subkliniczna autoimmunologiczna niedoczynnosc tarczycy - Letrox 50
———————————
*Starania o pierwszego maluszka od 10 2017r.
- 20.06.2018 (9cs)💔
- Dwie kreski na teście🤰 15.07. 2018r (10 cs)
- Córeczka 👧😍 03 2019r.
*Starania o drugiego maluszka od 12 2019r. (Aktualnie 11 cs) ✊
————————————
Badania 💉💉 (4 dc):
-FSH 6,7 ✅
-LH 5,69✅
-Estradiol 35,10✅
-Prolaktyna 16,40✅
-Testosteron 18,90✅
————————————-
Suplementacja: 💊💊
- olej z wiesiołka do owulacji(3x2)
-Dong Quai do owulacji 1x1
- B-kompleks MSE 1x1
- Duphaston 2x1 (wdrożony od 6 cs) -
LILKA wrote:Dziewczyny! Ja też mam zamiar do Was dołączyć - dzięki Waszym dyskusjom złapałam energię do działania, zaraz robię wszystkie badania z pierwszej stronie i mam zamiar się nie poddawać bo ostatnio było kiepsko💪 Dzięki za pozytywna energia, która zarażacie!!!
LILKA lubi tę wiadomość
-
Jasminum wrote:Są na ovu takie babki,
co czekają na swe "wpadki".
Chodź doczekać się nie mogą,
Są już w ciąży jedną nogą.
Suple, testy, dużo bzyku
I już kogut jest w kurniku!
Wiedza większa niż lekarze,
razem z funem idzie w parze.
Tutaj uśmiech to podstawa,
winko w nocy, rano kawa.
Czy to w pracy czy w WC,
Każda czyta tam gdzie chce!
Tu potrzebny wątek nowy,
By rozpocząć Bobo-łowy!
O Bozene każda dba,
w końcu wszystkim dzidzie da!
Wsparcie, wiara - ważna sprawa,
Z nimi zawsze jest zabawa!
Chodź osobno, zawsze razem!
Nie rezygnuj że swych marzeń! 💓🤰
Az mnie zainspirowalyscie 🤣🤣🤣
Łał,masz talent kobieto👏👍Świetny hymn dla Bożenek😊
Ja w liceum pisałam z psiapsiółą listy,poematy,rymowanki,ale takie że wstyd pokazać😅Pamiątka na całe życie😁
Co do zapowietrzania Bożenki,to jak pierwszy raz mi się trafiło w trakcie bzyków to myślałam,że się spalę ze wstydu🙃ale potem mąż się przyzwyczaił😉I fajnie,że nie jestem jedyna z tym"problemem"Joan lubi tę wiadomość
-
madziulix3 wrote:24. Młoda piczka 😛😛 ale mój stary ma 30 😛
O no proszę 😁 też jeszcze mam 24 a stary 30 skończył w styczniu 😄 tyle że ja wyglądam na 15 a mąż na 20 😂
Wiecie że mam problem 🙈 próbuje was nadgonić widzę że jest nowy wątek i nie wiem czy ktoś tu jeszcze siedzi 🤣🤣🤣Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
nick nieaktualny
-
Patka33 wrote:Ja również chętnie się dołączę do nowego wątku, mimo że Was tylko czytam jak narazie. jestem Waszą wielbicielka 😁 i uwielbiam Was !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2020, 00:09
Lalia, Patka33 lubią tę wiadomość
-
Sabcia9030 wrote:Ja tez 30 a mój kończy 34
I u nas tak samo 🤣👍01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny