Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:17
nick nieaktualny, nick nieaktualny, zonaboba, Summerka, anja83, nick nieaktualny, Kati86, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iNso87, marta1987, JusWik, Oluniaaa, Emilia77, nick nieaktualny, vvviola, Zajsonek, MadzikForever, kierzynka, Justine M, Kasia1986, EmWu, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO jest wątek dla mnie. Zapisz mnie na testowanie hmm 5 kwietnia w Wielkanoc, a co
Może króliczek przyniesie mi prezent 
Edit: Jak założycielka zaciąży i zniknie to pociągnę temat, bo ja przed kwietniem testowała nie będę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 11:30
Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZgadzam siękarolka22 wrote:Poza tym sa takie dziewczyny, które najbliższe miesiące wiedza że nic z tego
albo mają długie cykle.i któryś miesiąc im przepada.. Dwa miesiące do przodu to wcale nie tak dużo 

Fatim - co ja widzę
Gratulacje 
Ja teraz czekam na @ a potem ostatni cykl przedstaraniowy
Summerka, Fatim lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pięknie byłoby zajść w ciążę na wiosnę... ahh
i chodzić z brzuszkiem w letnich sukienkach... od lat o tym marzę 
dziękuję Karolka22 za dopisanie mnie do listy
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
https://davf.daisypath.com/zsHVp3.png -
Ballerina wrote:Pięknie byłoby zajść w ciążę na wiosnę... ahh
i chodzić z brzuszkiem w letnich sukienkach... od lat o tym marzę 
dziękuję Karolka22 za dopisanie mnie do listy
Dziewczynki, na pocieszenie..,ja chodziłam z brzuszkiem w sukienkach, ale nie mam nic przeciwko chodzeniu z brzuszkiem w kożuchu;)
-
Część
ja również piszę się na kwiecień. Co prawda jeszcze cykl mi się nie zaczął nowy ,ale zapisz mnie . Na marzec nie liczę bo przede mną badania i leczenie ,ale kwiecień początkiem wiosny ,eh życzę dużo fasolek
karolka22 lubi tę wiadomość
Karina