Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:17
Landryneczka, Suri97, zonaboba, Summerka, anja83, nataliano, Kati86, inezka, gosia_9020, iNso87, marta1987, JusWik, Oluniaaa, Emilia77, Flakonik, vvviola, Zajsonek, MadzikForever, kierzynka, Justine M, Kasia1986, EmWu, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO jest wątek dla mnie. Zapisz mnie na testowanie hmm 5 kwietnia w Wielkanoc, a co Może króliczek przyniesie mi prezent
Edit: Jak założycielka zaciąży i zniknie to pociągnę temat, bo ja przed kwietniem testowała nie będę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 11:30
Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolka22 wrote:Poza tym sa takie dziewczyny, które najbliższe miesiące wiedza że nic z tego albo mają długie cykle.i któryś miesiąc im przepada.. Dwa miesiące do przodu to wcale nie tak dużo
Fatim - co ja widzę Gratulacje
Ja teraz czekam na @ a potem ostatni cykl przedstaraniowySummerka, Fatim lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ballerina wrote:Pięknie byłoby zajść w ciążę na wiosnę... ahh i chodzić z brzuszkiem w letnich sukienkach... od lat o tym marzę
dziękuję Karolka22 za dopisanie mnie do listy
Dziewczynki, na pocieszenie..,ja chodziłam z brzuszkiem w sukienkach, ale nie mam nic przeciwko chodzeniu z brzuszkiem w kożuchu;)
-
Część ja również piszę się na kwiecień. Co prawda jeszcze cykl mi się nie zaczął nowy ,ale zapisz mnie . Na marzec nie liczę bo przede mną badania i leczenie ,ale kwiecień początkiem wiosny ,eh życzę dużo fasolek
karolka22 lubi tę wiadomość
Karina