Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
inaa wrote:Nasze kwietniowe motto : Autorka: Summerka :
Kwiecień plecień, bo przeplata, w kwietniu każda w ciąży lata;)
Lista kwietniowych testerek:
1- kierzynka, Wenndi, kredeczka91@, kata89@
2- Anulk88k@, kate55@
3- Aleksandrakili@, momo1009@
4- Tynka1990@, Justine M, alinka@
5- Ballerina, kama005@, kot_bury@, Oluniaaa, Gabi.@,
6- anucha@, madzianka@, Kati86@, MadzikForever@
7- inezka@, Ann.naa@
8- Bulimulia @, myssss@, Mona_M@, Chellsy
9- MatyldaG, Kasia1986@
10- Anusi_a, Izoleccc@, AnaR @, anka418
11- zonaboba@, justyna14 , blumen21
12-
13- marta22@,
14- inaa, vvviola @,Matleena
15- Pchełka, minnie_
16- emilkaaa
17- miluszka@,
18- kmb, JusWik, katarynka07
19- zuzzi@,odrobinacheci
20- mirka14 @,
21- karolinka1992, Edycja, anja83@, converse90,bizona,kasienka
22- IWI
23- allofkowa, Anuśka, beti80
24- Mirabelka30
25- lilianna, menka
26- anja83,Mordeczka, zaba25
27-marti89
28- mewka87,kofeinka
29- Pawilonach, Paulina27, Smużka
30- Hatfe, gusiek85, Vuko,madzianka, Abra
Mamy już 8 Wielkanocnych Króliczków
Ciąża:
Okres: @Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 16:16
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:12 mm to mały pęcherzyk jak na owulacyjny dlatego stwierdził że musiało być już po, ale przy Twoich cykla to on pewnie urósł i pękł później około 18 - 20 dnia cyklu. Po pęknięciu jest ślad - nie wiem jak to się dokładnie profesjonalnie nazywa - coś w rodzaju śluzu, pasma widocznego na usg. Spróbuj zmienić lekarza, bo po co ci dupek przy regularnych cyklach tego też nie kumam, nie masz 28 cyklu tylko 35 ale regularny, więc po co to psuć? tyle kobiet walczy o regularne cykle żeby móc zajść w ciąże.
to się zwie ciałko żółte czyli jakiś płyn właśnie dziś je mam, wczoraj była owu
-
emilanka wrote:na kaca najlepsza ciężka praca
Albo powietrze z materaca
Ja czuję, że dzisiaj popije
Przyszła @ jebanana ale o dziwo cyc nadal boli, a nie powinien. Brzuch nie boli a powinien. Plecy bolą a powinny mniej. Mój organizm szaleje na wiosnę chyba. Miłego weekendu Kochaniutkie :* -
nick nieaktualny
-
karolinka1992 wrote:u mnie zakupiony test pepino jutro testowanko :p troche za wcześnie ale co tam... czułość 10mlU/ml
karolinka1992 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hej, tak podpowiem. Ciężko przeoczyć owulację na USG, ponieważ po niej pojawia się ciałko żółte i do nawet 48h utrzymuje się płyn w zatoce douglasa.
Kiedyś rozmawiałam z moją koleżanką, która jest ginekologiem (nie chodzę do niej, bo jakoś dziwnie byłoby mi się przed nią rozkraczyć ;p) na temat zachowania ginów w stosunku do kobiet w bardzo wczesnej ciąży. Powiedziała mi, że oni nie mogę specjalnie epatować entuzjazmem, ponieważ ciąża może się skończyć szybciej niż byśmy tego chciały. Choć takie zachowanie jakie było opisywane wcześniej to przegięcie!
Moja lekarka na pierwszej wizycie nie chciała mnie badać, bo powiedziała, że pewnie nic nie zauważymy i będę się stresowała. Miałam przy sobie wyniki bety (ponad 4000), jak je zobaczyła to od razu kazała mi się kłaść na kozetkę i robiła dowcipnie usg. Dodatkowo rozmawiałyśmy o ryzyku poronienia, ale nie na zasadzie "jak dalej będzie Pani w ciąży" WTF?!kapturnica lubi tę wiadomość