Kwietniowe Groszki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny u mnie 14 dpo 31 dc i @ nie ma. Temp wysoko jutro zrobię test jeśli @ nie przyjdzie.dzisiaj jest III termin @
kofeinka, odrobinacheci lubią tę wiadomość
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
Anulka też trzymam kciuki! daj koniecznie znać co i jak
Allofkowa działajcie ostro!
U mnie @ się już powoli kończy, a ja ciągle się zastanawiam, czy mierzyć w tym cyklu temperaturę. z jednej strony chciałabym wyluzować i zdać się na los a z drugiej strony chciałabym wiedzieć kiedy mam owulację i kiedy mogę testować (mam nieregularne cykle).Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 11:28
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Hejo kochane...
tak mnie wczoraj bolała macica, że boje sie , że znowu torbiel mi sie zrobiła na jajorze... masakra jak napinałam brzuch, jak siadałam , jak siusiałam... dzisiaj ciut lepiej ... ale nadal ją " czuje"
Jak tam u was dyngus? -
Witam was dziewczynki świątecznie:) ja miałam miec dziś podwójnego dyngusa, ale jak na razie jestem suchutka, a i @ mnie nie zalała, ale mam spadek temp. jak na @ więc się pewnie niebawem pojawi. Testu nie będę jeszcze robić bo raczej nie ma sensu, no chyba, że zdarzy sie cud...Trzymam kciuki za resztę!
-
nick nieaktualnyJa też miałam dyngusa:D pochlapałam wszystkich pistoletem. A żeby było zabawniej to prawdopodobnie skręciłam kostkę
dzis 35dc robiłam wczoraj wieczorem test negatyw chociaż po 30-40min zauważyłam cień cienia ale nie jest to możliwe żeby był pozytywny -
3 test, kreski juz wyraźne, można mi wreszcie dopisać dzidziusia
Po tylu wpisanych małpach @ co za radość ))
Hura!!!
vvviola, kate55, Katarzyna87, anja83, kama005, Matleena, anucha, Emilia77, kofeinka, converse90, mirka14, Wenndi, justyna14, Anulk88k, kierzynka, Karolucha lubią tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
myssss wrote:Hej Dziewczyny ! Ja już nie mam złudzeń... Temperatura drugi dzień nisko i test negatywny
Obiecałam sobie, że nie będę płakać, i co? I siedzę i ryczę
no ja kiedyś też tak miałam się nakręcałam
potem miesiąc odpuściliśmuy sobie, starań nie było
a w tym miesiacu bez mierzenia, stresowania i wyszło
8 cykl..kierzynka lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Ja też spisałam ten cykl na straty, ale wczoraj ból macicy przez cały dzień - teraz przeszło, ale za to ... latam co pół godziny siu siu ... albo pęcherz, albo fasolka. Według owu jest 6dpo, a według moich obserwacji 7/8 dpo
niestety nie mierze tempke tylko jak mi sie przypomni :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 16:13
-
Agnesia wrote:Ja też miałam dyngusa:D pochlapałam wszystkich pistoletem. A żeby było zabawniej to prawdopodobnie skręciłam kostkę
dzis 35dc robiłam wczoraj wieczorem test negatyw chociaż po 30-40min zauważyłam cień cienia ale nie jest to możliwe żeby był pozytywny
Ja sie bujam ciagle ze skreceniem kostki prawie 3 miesiac! Naderwalam przy okazji tym 2 wiezadla i pomalu sie zrastaja -
nick nieaktualny