Kwietniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza wrote:Dziewczyny a propos testów owulacyjnych to ja im za bardzo nie wierzę... w styczniu robiłam i nie pokazały owulacji, a w 14 dc byłam u ginekologa i stwierdził że jest płyn w zatoce Douglasa i że jestem świeżo co po owulacji. Tak więc ja testom nie ufamW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Już oficjalnie do Was przychodzę Pojawił się różowy śluz a jutro @ Jak w zegarku. Powodzenia wszystkim starającym się w kwietniu Niech Święta Wielkanocne przyniosą Wam małego "kurczaczka" !
justyna1719, anna1990, Ania:), Gula lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:20
anna1990, Nera1986, AnitaK, Gratka lubią tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
Cześć dziewczyny
Noc była straszna... syn przechodzi przez mega ciężkie ząbkowanie i do tego złapał katar. Całą noc przespal z nami i budził się co godzinę...
Dobrze ze pogoda za oknem ładna, chociaż i tak pare dni muszę przesiedziec z młodym w domu.
Wczorajszy wieczorny test owulacyjny wydawało mi się że pokazał pozytyw. Zostawiłam go na oknie i jak teraz rano na niego spojrzałam to chyba jednak był negatyw... Brakuje jakiegos 1% do pozytywu Zrobiłam teraz z porannego moczu i mam mega grube i tłuste krechy, a testowa nawet ciemniejsza 😊 odznaczam na wykresie wczorajszy test dla własnego spokoju
Wczoraj poserduszkowane w związku z tym testem i planem "co 2 dni", no ale dzisiaj to mężowi też chyba nie odpuszczę
Miłego dniaNera1986, AnitaK lubią tę wiadomość
-
Agafiga wrote:Dziewczyny, u mnie dopiero 3 dc wiec jeśli wszystko pójdzie dobrze to zatestuje 22.04 dzień po @. Prosze o dopisanie i jestem pełna nadzei
Teraz wspomoge się mierzeniem temperatury i testami 😊
Mam dylemat. Chciałam odpuścić w tym cyklu. Nie mierzyć temp nie robić testów ovu itp. Przecież raz się tak udało. A nie miałam pojęcia kiedy owulacja. Żadnego schematu kiedy❤.
Ale jak się ma te wykresy itd to wydaje się że się ma jakąś kontrolę nad tym. A to nie prawda. -
Wyjechałem na weekend do znajomych. Odpocząć. Oczyścić umysł. Przebolec kolejny okres. Szkoda że tak szybko miną.
Wróciłam i bach informacja że szwagierka urodziła. Oczywiście że się cieszę. Ale łezki rozpaczy też poplynely wczoraj. I tyle z mojego odstresowania i nie myśleniu o ciąży. -
malwa88 wrote:Dziś testy pokazały szczyt owulacji. Wczoraj było . No ciekawe czy coś z tego będzie.
Czekam jeszcze na potwierdzenie owu temperaturą i muszę wyłączyć myślenie do 9.04
jak Ci pokazały szczyt owulacji?malwa88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie też czas owulacyjny. Ja to tylko szyjke badam od okolo 12dc.
Teraz ogólnie przemeczona jestem i zapominam o wielu rzeczach. Sexu w miarę pilnuje w tych dniach, ale raz mi sie zdarzyło, że bylam tak padnieta,ze nic z tego. Wczoraj zapomnialam szyjki zbadać i nie wiem czy się opuszcza. Ogólnie tarania to takie trochę na siłę.
No i oczywiście juz sie nie mogę doczekać dnia planowanej miesiączki, zeby się nie pojawiła.
Ech, Czemu to tyle trzeba czekać, żeby wiedziec czy się udało. Nie mozna by tak raz w tygodniu móc zajść w ciążę i mieć wiecej szans na poczęcie i krotszy czas oczekiwania na test.AnitaK lubi tę wiadomość
syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
malwa88 wrote:Dziś testy pokazały szczyt owulacji. Wczoraj było . No ciekawe czy coś z tego będzie.
Czekam jeszcze na potwierdzenie owu temperaturą i muszę wyłączyć myślenie do 9.04AnitaK lubi tę wiadomość
13 CS -
just wrote:Ja nie potrafię wyłączyć myśli, im bliżej @ tym gorzej, i ta kusząca myśl żeby wcześniej zatestowac
No ja mam taki plan, ale jak będzie to nie wiadomo Też miałam na luzaku podchodzić do tego cyklu a już widzę, że trochę zaczęłam się spinać.Październik 2017 synek -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 13:20
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %