Kwietniowe testowanie - wiosenne zapylanie 🐝 to zimowe rozwiązanie 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_45 wrote:No wlasnie ja sie zapisalam na 13 🙈 bo wczesniej nie mialam wolnej godziny a okresu nie potrafie zaplanowac 🤷 takze zobaczymy co z tego wyjdzie
No czasami ciężko się wstrzelić. Ja zazwyczaj zapisuje się wcześniej, a w razie jak mi coś się przestawi to później przekładam 😂 -
Paulina95 wrote:To mamy spory kawałek do siebie 😂
A w Holandii ile już lat?
W marcu minęło już 7 lat 🙈 Nawet nie wiem kiedy ten czas tak szybko zleciał 😅 -
Ola_45 wrote:Ej czy te badania ktore sie robi na poczatku cyklu trzeba robic na czczo?
Tak, badania z 3dc trzeba robić na czczo, co oznacza, że minimum 8 godzin lub 12-14 jakoś tak (zawsze umawiam się rano więc nie zwracałam uwagi) przed badaniem nie można zjeść posiłku, wypić kawy czy herbaty bo może to zafałszować wyniki. Przy pragnieniu można wypić trochę wody. Ostatni posiłek najlepiej zjeść lekki. Mam gdzieś plik z PZU gdzie jest rozpiska badań i opis przygotowania do nich bo niektóre wymagają też, żeby nie kochać się 24h przed lub nie podejmować wysiłku fizycznego. Mogę jakoś podesłać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2021, 08:26
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
nick nieaktualny
-