Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie na pewno wygoda jest to ze pvt to czekasz na wszystko krotko, wiekszosc masz na juz, juz nie chodzi nawet o gina..smao wycinanie migdalkow ktore przeszlam w zeszla srode..w szpitalu dostalam termin na 15.12.2014r. Tego samego dnia co dali mi termin, poszlam pvt do kliniki i minely 2 tygodnie jak lezalam juz na sali operacyjnej. Wiem, ze pvt to wszystko kosztuje, ale z tym nfz mozna sie bujac i bujac. Ja wycielam te migdalki pvt bo jakbym czekala do grudnia to ani staran, a jakbym zaszla w tym czasie i znowu bym dostala angine, albo zakazenie od tych kamieni, albo w koncu posialby mi sie paciorkowiec, to ciaze mialabym pozamiatana. Nie wiem czy na nfz sa dobrzy ginekolodzy, ale trzymam kciuki Olencja, bys na takiego trafila. Moze powinnas byc hm bardziej stanowcza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 18:53
-
Jest tu kilka dziewczyna na forum, które chwalą sobie swoich ginekologów na NFZ, więc pewnie trafiają się i tacy z powołania. Niestety ja szukałam, ale mi się nie udało. Olencja oby Tobie się poszczęściło.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
to prawda ze terminy sa czasem odlegle na nfz:(
chumreczka poczytalam troche o tych bakteriach i faktycznie moga powodowac zapalenia pecherza i leczy sie je antybiotykami kilka miesiecy lub lat a i to nie gwarantuje wyleczenia,takze oby u mnie nic takiego dziadoskiego nie wyszlo,bo znow bede czekac lata na mozliwosc zajscia:(( -
olencja wrote:to prawda ze terminy sa czasem odlegle na nfz:(
chumreczka poczytalam troche o tych bakteriach i faktycznie moga powodowac zapalenia pecherza i leczy sie je antybiotykami kilka miesiecy lub lat a i to nie gwarantuje wyleczenia,takze oby u mnie nic takiego dziadoskiego nie wyszlo,bo znow bede czekac lata na mozliwosc zajscia:((
Nie czytaj w necie o sposobach leczenia, bo się niepotrzebnie załamiesz Też czytałam, niepotrzebnie. Znam dwie dziewczyny, poza mną, co wyleczyły się z tych bakterii już w pierwszym cyklu!!! Nie czytaj tych głupot, są takie leki teraz, że szybko pomagają!!!!Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
chmurreczkaa wrote:Nie czytaj w necie o sposobach leczenia, bo się niepotrzebnie załamiesz Też czytałam, niepotrzebnie. Znam dwie dziewczyny, poza mną, co wyleczyły się z tych bakterii już w pierwszym cyklu!!! Nie czytaj tych głupot, są takie leki teraz, że szybko pomagają!!!!
chmurreczkaa, Daisy lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:tak sobie jeszcze mysle,ze jak zawsze po przytulanku wyskakiwalam do lazienki wysikac sie,to problemow nie mialam z pecherze,a teraz,jak staram sie polezec chwile na brzuchu,to wrocily zapalenia:( myslicie ze konieczne jest to lezenie?
hmm...na brzuchu? pierwsze słyszę ale szczerze to nie wydaje mi się by to miało jakiś wpływ.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
olencja wrote:tak,mam tylozgicie,ale podobno bardzo niezdrowo jest nie podmyc sie po stosunku
ja po wieczornym stosunku podmywam się dopiero rano, a w ciągu dnia zawsze odczekuję jakiś czas, odpoczywając i przytulając się jeszcze w łóżeczku.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
no właśnie olencja, to że nie od razu lecisz się podmywać raczej nie jest powodem.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualny