Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Qrczaczek!!!! Cudowna wiadomość!!! Progesteron też ładniejszy, nie ma się czym przejmować na zapas. Powtórz betę po świętach, oby pięknie przyrosła Oszczędzaj się i rośnijcie z małym Qrczątkiem zdrowo
Qrczak lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Qrczak wrote:Jestem dziewczyny
Beta 119,60 mIU/ml
Progesteron 18,09 ng/ml
Jeeee zostanę mamą!!!
Lecę myć okna, a więcej napiszę wieczorem
Tylko nie myj okien!!!!!!!!!!!!!!!!!!Krokodylica, kaarolaa, Qrczak, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Dziewczyny ..mam pytanie. Od paru dni mam czasami takie minutowe kłucia w prawym boku na wysokości kości biodrowej. W sobote powinnam dostać @, mam bardzo regularne. Czy to moze byc jakiś objaw ciaży ?
Ciezko stwierdzic, ale byc moze to jajnik. -
nick nieaktualnyi patrzac na wykres Qrczaczka zagniezdzenie tez było pozno...czyli nie ma sensu robic testow przed 10 dc....czekajcie cierpliwie minimum do 12 dc a bedzie Wam dane....
ja tu bede cały czas i rozdawała tony ciazowych wiruskow....jeszcze nie moge uwierzyc, ze jestem w ciazy, nawet ten wynik mnie jakos nie przekonuje...Daisy, Qrczak, chmurreczkaa, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Czy ja wiem, czy zagniezdzenie bylo pozno..9 dpo to chyba w normie 4-12dpo. Zanim sie wytworzy hcg wykrywane przez testy to akurat testowala
Jesli ja bede miala zagnezdzenie to az sie boje haha tak mi nisko tempka spadnie, ze mi cisnienie ze 100/60 spadnie na 70-60Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 17:16
kaarolaa, Qrczak, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
olencja wrote:eh Kurczaczku,jesteś dla mnie zywym dowodem,że serduszko nawet 2 dni przed owu moze dac zielona kropke:*** chcialabym miec tez to szczescie jak Ty zeby zafaslkowic sie mimo zadkich przytulancow:)
No wlasnie Qurczak, Wy ostatnie mieliscie jak na zalaczonym wykresie? Eh! Super, nasze zolnierzyki by tyle nie przetrwały nawet -
ja już niestety nie w tym cyklu, ale zaglądam bo jak tych serduch przybywa to jakoś serce rośnie )
Aż się buzia śmieje
Kochane, wszystkiego co najlepsze, spokojnych dni i calego morza optymizmu
wasze dobre nastawienie daje maluchom siłę
może maj i mnie zaskoczy...kaarolaa, Daisy, kittykate, Qrczak lubią tę wiadomość
-
10.04. Nessa
11.04. Gajka , Magdalenna , Anusiak88 , mamaxmama
12.04. Zemraa
13.04. kittykate ,zabcia_A , oczekująca
14.04. Basic Bartez , julianna moniska4444
15.04. Qrczak , szurabura ,Babe B , Michaga82 , Patiii
17.04. kaarolaa , Karoloo
GRATULACJE KOCHANE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 18:31
olencja, kaarolaa, kittykate, Ewa99, Gajka, Ita, paaulla84, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kkarolinaaaa wrote:Dziewczyny ..mam pytanie. Od paru dni mam czasami takie minutowe kłucia w prawym boku na wysokości kości biodrowej. W sobote powinnam dostać @, mam bardzo regularne. Czy to moze byc jakiś objaw ciaży ?
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja to już sama nie wiem Detektor oznak ciąży szaleje, ale staram się zachować spokój i zdrowy rozsądek. Chyba zmierzę jutro tempkę, to będę widzieć. Jak nisko to idzie @ wielkimi krokami.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny