Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:włąsnie chmureczka,czemu przestalas mierzyc tempke? testujes w poniedzialek dopiero?do mnie chyba juz w niedziele @ przylezie wiec nawet nie bede tescic
nie chciałam ześwirować i zamartwiać się każdym spadkiem tempki. Choć powiem Wam, że spadek był na pewno, dwa dni temu wieczorm czułam się trochę słabo więc zmierzyłam. Było 36,8, więc jakby odjąć jeszcze te zwyczajowe 0,5 stopnia to z rana mogłam mieć 36,3. Jutro zerknę czy poszła do góry, czy została w parterzeRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
Właśnie chciałam tego uniknąć, mierzyłam, aż OF potwierdził owulację, potem sobie darowałam.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Przyznaję tylko, że to niewiele dało Świruję tak czy siak
kaarolaa lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
chmurreczkaa wrote:Przyznaję tylko, że to niewiele dało Świruję tak czy siak
-
wiesz, ja wychodzę z założenia, że zrobiłam już wszystko co mogłam, a reszta w rękach natury. mierząc codziennie temperaturę niczego już nie zmienię. nie mam kontroli nad tym co się stanie i pogodziłam się z tym. tylko czym dłużej to trwa tym bardziej jestem ciekawa finału. moje "objawy" mogą równie dobrze świadczyć o zbliżającej się @ ciekawość mnie zżera po prostu
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:No wlasnie Qurczak, Wy ostatnie mieliscie jak na zalaczonym wykresie? Eh! Super, nasze zolnierzyki by tyle nie przetrwały nawet
Nawet chodziłam przez jakiś czas sfochowana na A. i mówiłam, że przy takiej częstotliwości to ja w życiu nie zaciążękierzynka, kaarolaa, Wiola25, Tamka, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny