Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
kobietki! ale czerwono-zielono na tej liscie mam nadzieje że do końca kwietnia więcej nas bedzie a rząd nie bedzie już narzekał na niż demograficzny jak w w grudniu i w styczniu wysyp nastąpi
P.S A swoją drogą to jak by był lepszy i tańszy dostęp do lekarzy to bylo by napewno więcej dzieciątek co druga para sie stara o maleństwo jak widać jednak nie sztuką jest "zrobić "Wiola25, Qrczak, kaarolaa, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
A ja sama nie wiem co mam robić...@ nie ma, piersi pobolewają, ciągnięcie w macicy, temperatura wzrosła - test negatywny....
Po świętach zrobię test i chyba na betę pojadę...zaczynam się martwić. -
01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22
03.04. Alfetka
04.04. anna83_83 ,
05.04. Iwka (-), Tosia 1981 (-)
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka(-), Elfik(-), Kosmitka , Picia ,
09.04. Welonisia(-), Katha81 (-), zAgatka (-) , Lila84 (-), Nenaaa (-) ,gosia_9020 (-)
10.04. Lillith(-), Tygrysek86,(-), Nessa
11.04. Pinia108(-), Ewa99 (-), Gajka , Magdalenna , Anusiak88 , mamaxmama
12.04. Zemraa
13.04. polkosia (-), paaulla84 (-), KMK(-), kittykate , slodka100 (-) , Anutka (-), zabcia_A , oczekująca
14.04. isabelle (-), ~Ania~ (-), Basic Bartez , julianna moniska4444
15.04. AnBe(@), Rubi, Qrczak , szurabura , waszka88 (@), Babe B , Michaga82 , Patiii
16.04. Brawurka84(-), M4DZI4 (@), Doris-83, Kasiaiic
17.04. Lenka123321, kaarolaa , Karoloo
18.04. Miśkaa
19.04. Anutka (-), alternatywa, Kkarolinaaaa
20.04. Ania1986, munirka (-), kkisia, simcat86, Monifah (-), Mega
21.04. kasiuleks, Ida, kasiatoja
22.04. Tynka1990, Daisy, chmurreczkaa, olencja
23.04. Kierzynka, XxMoniaXx, Klif
24.04. aniulkab86
25.04. karola_aa
26.04. madzianka, kejti91, Andziorr
27.04. Wiola25
28.04.
29.04. tomiika, Dariaa
30.04. justysss, Tamka, Rybeńka, justta, misia79
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Doris-83 wrote:A ja sama nie wiem co mam robić...@ nie ma, piersi pobolewają, ciągnięcie w macicy, temperatura wzrosła - test negatywny....
Po świętach zrobię test i chyba na betę pojadę...zaczynam się martwić. -
Doris-83 wrote:A ja sama nie wiem co mam robić...@ nie ma, piersi pobolewają, ciągnięcie w macicy, temperatura wzrosła - test negatywny....
Po świętach zrobię test i chyba na betę pojadę...zaczynam się martwić.
Kolezanka zrobiła test dzień po spodziewanej miesiączce-negatywny, czekała na okres-się nie doczekała, po tygodniu spóźnienia zrobiła kolejny test- negatywny. Wystraszyła się, poszła do ginekologa okazało się ze jednak jest w ciaży- była w 5-6 tygodniu. Także test nie jest taki do końca wiarygodny jeżeli chodzi o brak drugiej kreskiDoris-83, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Kolezanka zrobiła test dzień po spodziewanej miesiączce-negatywny, czekała na okres-się nie doczekała, po tygodniu spóźnienia zrobiła kolejny test- negatywny. Wystraszyła się, poszła do ginekologa okazało się ze jednak jest w ciaży- była w 5-6 tygodniu. Także test nie jest taki do końca wiarygodny jeżeli chodzi o brak drugiej kreski
-
nick nieaktualny
-
olencja wrote:a ja zawsze mialam tak bolesne @ ze umieralam z bou a ostatnio nic mnie nie boli i prawie nic nie leci:(
A sprawdzałaś endometrium jakie masz duże w czasie cyklu? Ponoć skąpe @ świadczą o słabym endo, a mocno rozwinięte przeciwnie. Hormonki badałaś? -
Dzień dobry,
Doris, ale Ty robiłaś test dzisiaj czy te kilka dni temu? bo jeśli te kilka dni temu, to przecież dzisiaj może być już wszystko jasne! tak czy siak im dłużej poczekasz tym większa pewność będzie
u mnie tempka w dół, nie pozostawia wątpliwości, ból głowy mnie dopadł, który mam zawsze dzień przed @ i tylko kurcze chciałabym żeby fl miała chociaż 12 dni... bo jak nie to znaczy, że moje hormony dostały już totalnego świra! -
nick nieaktualnyDaisy wrote:A sprawdzałaś endometrium jakie masz duże w czasie cyklu? Ponoć skąpe @ świadczą o słabym endo, a mocno rozwinięte przeciwnie. Hormonki badałaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 09:39
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Tamka u Ciebie moze byc tak jak u Qrczaka, spadła w 9 dc i odbiła pieknie dajac ciaze
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eh Wy wszystkie prawie macie tak, że a to Was piersi bolą, a to coś, a to coś. A ja to dopiero jestem na milion procent pewna, że nie zaszłam, bo nawet jak gniotę piersi to mnie nic nie boli I tam mam co miesiąc. Ile jeszcze tego czekania no
A myślicie, że jak mam robić hsg w przyszlym cyklu i ponoc to do 10dc, to jest sens brac clo od 5 dc czy dac sobie spokój z clo na ten cykl i strzelać po hsg? Czytalam ze po hsg niby duzo dziewczyn zachodzi od razu w tym cyklu. Bo troche nie wiem co robić. Bo moja gin to tak: tu clo, tu pregnyl, pct, hsg, lutka. No nie starczy mi miesiaca zeby to wszystko ogarnać. Aa no i jeszcze najlepiej inseminacja od razu a najlepiej in vitro -
właśnie nie wiem, czy chcę mieć nadzieję, ostatnie dwa cykle były dla mnie tak ciężkie psychicznie, tzn każdy pierwszy dzień okresu ryczałam jak bóbr, a jeden z nich wypadł mi w ogóle podczas wizyty u ciężarnej przyjaciółki więc byłam roztrzęsiona totalnie, z jednej strony jestem przeszczęśliwa , że ona jest szczęśliwa, ale trzymanie nerwów na wodzy podczas oglądania wózka, łóżeczka, ubranek, pokoiku etc. strasznie dużo mnie kosztowało.. i taka zawiedziona nadzieja chyba bardziej mnie boli niż jej brak..
-
Daisy wrote:A sprawdzałaś endometrium jakie masz duże w czasie cyklu? Ponoć skąpe @ świadczą o słabym endo, a mocno rozwinięte przeciwnie. Hormonki badałaś?