Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, powiedzcie mi w jakim czasie po odstawieniu Luteiny mogę się spodziewać @? Lekarz mi powiedział, że do 6 dni powinien okres przyjść, ale wyczytałam że czasem i w 10 dniu od odstawienia @ się zjawia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 10:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc kochane juz jestem pisze tak szybko jak tylko moge....
jest betka sliczniutka jak to pani doktor powiedziałan 1727,9....
Kropeczka tez widziałam, mam nawet zdjecie, kolejna wizyta 10.05. teraz czekac długie 3 tyg...
dostałam progesteron w zastrzykach bo moje jajniki sa ogromne, prawy ma ponad 8 cm, az sie na monitorze nie miescił zeby go zmierzyc, lewy jest ciut mniejszy...dlatego czuje sie wdeta...i oczywiscie progesteron zeby dzidzie utrzymac... lekarka sie smiała, ze taka beta to na blizniaki zobaczymy za 3 tyg co tam wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 12:17
Daisy, Brawurka84, Iwka, Tamka, Koza, Qrczak, santoocha, chmurreczkaa, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Kochana ogromnie Ci gratuluję! Teraz to już możesz na wykresie zaznaczyć zielonego kropka z wielką dumą!
Noo..przyrost bety nieziemski, faktycznie jakby na bliźnięta! Ale będzie numer Czekam też niecierpliwie na Twoją kolejną wizytę.
Teraz Skarbie to już chyba nic, tylko się cieszyć
Zastrzyki sama będziesz sobie podawać? Nie jestem tak obeznana, ale dlaczego aż takie masz duże jajniki? Wręcz ogromne!
Jeszcze raz serdecznie gratuluję!kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Witam kochane Wszystkim nowym mamusią ogromne gratulacje ładnie to nasze drzewko wygląda, oby do końca kwietnia było jeszcze więcej
Ja normalne nie mogę - uzależniłam się od WAS!!! Albo od ovu .... nieeee od WAS!!!
Karola betka super
Klif ja po odstawieniu dostaje zawsze w ciągu dwóch dni...ale wiadomo każdy jest inny
Daisy nie patrz na dedektora!! Ale nie powiem Twój wykresik przyjął wysokie loty
Niestety nie nadrobię wszystkich stron, ja od wczoraj urlopuje i tak jeszcze przez cały przyszły tydzień.
PozdrawiamDaisy, kaarolaa, kierzynka, Koza, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysama, juz mam wprawe w zastrzykach brałam je do stymulacji. a jajniki takie wielkie bo mam zapewne torbielowatosc z lekka hiperstymulacja, ale to dziwne bo miałam bardzo mało pecherzykow...wszystcy sa zdziwieni moim przypadkiem...cała stymulacja była bardzo dziwna, wszystko szlo inaczej, ale sie udało, teraz tylko te jajniki musza sie wyleczyc....
Daisy lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:sama, juz mam wprawe w zastrzykach brałam je do stymulacji. a jajniki takie wielkie bo mam zapewne torbielowatosc z lekka hiperstymulacja, ale to dziwne bo miałam bardzo mało pecherzykow...wszystcy sa zdziwieni moim przypadkiem...cała stymulacja była bardzo dziwna, wszystko szlo inaczej, ale sie udało, teraz tylko te jajniki musza sie wyleczyc....
Koza, Iownka, Qrczak, kaarolaa, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Iwka tak tylko sobie odnotowałam, bo zauważyłam, że niektóre dziewczyny też to robią :p Chciałam podążyć za modą Ja tam sobie nic nie wróżę wiesz, to lutka mi tak tempkę niesie pod niebiosa :p Więc nie ma co się ślinić
Ja też spędzam tu większość częśc dnia ostatnimi czasy, bo i tak całe dnie spędzam leżąc
Iwka milego urlopu no i Wesolych ŚwiątIwka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Czesc ! U mnie na sikańcu 1 kreska.. jestem 14dpo,termin miesiaczki dzisiaj albo jutro,moje cykle sa 27-28dniowe. Mam nadzieje ze jedna kreska zapomniala sie pokazac i @ nie przyjdzie
-
Kkarolinaaaa wrote:Czesc ! U mnie na sikańcu 1 kreska.. jestem 14dpo,termin miesiaczki dzisiaj albo jutro,moje cykle sa 27-28dniowe. Mam nadzieje ze jedna kreska zapomniala sie pokazac i @ nie przyjdzie
Wiesz, ze jedna kreska, to jeszcze nie wyrocznia..
Na pewno widziałaś już tutaj i nie takie cudeńkaIwka lubi tę wiadomość
-
Daisy uciekamy, pralka skoczyła prać - trzeba wywiesić, wróżka przestała myć naczynia - trzeba wyjąć, warzywka się ugotowały trzeba pokroić
Zajrzę później buziaki i udanej soboty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gifDaisy lubi tę wiadomość