Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzianka przytulam. Nie daj się wygonić z majówek Masz tam zostać na kolejnych 9 m-cy Powodzenia.
Czekamy jeszcze na Wiolę i Agathe. Dziewczyny dajcie nam tu pozytywne wieści
Kaarolaa musi być dobrze Kochana!!!!!!!!!!!!!! Wszystkie tu trzymamy kciuki za Twojego Kropeczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 11:05
kaarolaa lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Kaarolaa Słońce to pędź do lekarza! Po co sie zamartwiać, może to nic groźnego! Trzymam kciuki!
Jak bede miała wynik (po 17) to dam znac. Musze sie czaić, bo nie chce żeby mąż dowiedział sie z forum :p jutro dostanie prezencik jak wszystko przebiegnie po mojej myślichmurreczkaa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Wiolu czy Mężuś ma jutro urodzinki?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
hej dziewczyny jestem tu nowa i w zasadzie nie wiem co i jak i gdzie pisac staram się o dzidzię od stycznia i nic nie wychodzi i z testami na owu i bez nich już sama nie wiem co robić mam już 10latka więc długa przerwa jest ,dziś jest mój 17 dc i mieśiąc intensywnych starań i wydaje mi się ze też nic z tego nie będzie bo pobolewa mnie podbrzusze i delikatnie piersi a jak zaszłam w pierwszą ciąże nie bolało mnie nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 12:13
-
chmurreczkaa wrote:Wiolu czy Mężuś ma jutro urodzinki?
chmurreczkaa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Wiolu trzymam kciuki za Twoją betę, mam nadzieję, że to tylko formalność
Wiola25 lubi tę wiadomość
-
Mój Mężuś ma jutro urodzinki... tak bardzo chciałam mu dać taki prezent a tu doopa dziewczyny jestem załamana... od wczoraj non stop płaczę.. nie wiem już co mam ze sobą zrobić... mam takiego dołka jak nigdyOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnykaarolaa wrote:a tak w ogole to witam dziewczyny...
u mnie z rana blado brazowe plamienie i lekki bol brzucha...zastanawiam sie co tu robic, strach wraca...
Kochana, nie stresuj się , mam nadzieję że to nic poważnego. Czytałam że takie plamienie zdarza, i jest to normalne, narządy są bardziej ukrwione, macica się napina i możliwe że po prostu pękło jakieś naczynko krwionośne. Ale oczywiście, jeśli masz się martwić to skonsultuj się z gin :* -
nick nieaktualny
-
Kaarolaa jedź najlepiej od razu, muszą Cię przecież przyjąć, to podbramkowa sytuacja, więc nie ma o czym gadać. Jedź tak na wszelki wypadek sprawdzić, czy wszystko ok.
kaarolaa, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Karolcia śmigaj do lekarza. Pewnie to nic groźnego, ale lepiej nie bagatelizować. Jak będziesz się zastanawiać i rozmyślać, to tylko może zaszkodzić, a tak spokojnie jakiś lekarz zajrzy i sprawdzi co u Kropka słychać Trzymam kciuki, aby było wszystko dobrze
Ja uciekam do siostry i siostrzeńców, czas do wizyty przynajmniej szybciej mi minie
Zajrzę tu pewnie dopiero koło 18 i mam nadzieję, że z dobrymi wieściami. Trzymajcie proszę za mnie kciukikaarolaa, Wiola25, Brawurka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Kaarolaa zobaczysz będzie dobrze. A badałaś progesteron ? Bierzesz luteinę lub duphaston ?
Nie wiem co doradzić.... -
kaarolaa wrote:ja biore zastrzyki z progesteronem 250 g na dobe...nic sie nie powinno dziac, ale mam takie przeczucia jak w 1 ciazy i one wtedy sie sprawdziły...teraz boje sie ze to sie powtórzy....
Karolcia u Ciebie po prostu włącza się myślenie, bo już dwa razy straciłaś Fasolkę (tulę), ale bądź dobrej myśli Kochana i pędź do lekarza, na wszelki wypadek by się uspokoić. Bierz nospę i dużo odpoczywaj. Będzie dobrze, bo musi być. Trzymam kciuki za Kropka.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
kaarolaa wrote:ja biore zastrzyki z progesteronem 250 g na dobe...nic sie nie powinno dziac, ale mam takie przeczucia jak w 1 ciazy i one wtedy sie sprawdziły...teraz boje sie ze to sie powtorzy....
Nawet tak nie myśl kochana, wszystko jest na pewno dobrze, pozytywne myślenie jest potrzebne tobie i kropeczce.chmurreczkaa, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i daj znać Karolcia jak tylko wrócisz!!!! Bo tu wszystkie ciotki się przejmują i czekają na dobre wieści.
Ewa99, Qrczak, kaarolaa lubią tę wiadomość