Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bardzo dobra decyzja Kaarolaa trzymamy mocno za Ciebie i Twojego Kropka kciuki!! musisz myśleć pozytywnie!
Mąż.. hmm... na początku nie wierzył 5 razy pytał czy jestem w ciąży pokazałam mu wyniki bety i chyba wtedy w jego główce zaczęło trybić zabronił mi wyrzucić te dwa testy ktore zrobiłam :p a wiecie, to te takie cieniutkie, strumieniowe z allegro one są juz cłe zmaltretowane i zaczynaja sie rozwalać Myśle, że on tez sie boi, żeby było wszystko ok.. pewnie spadnie mu kamień z serca jak zobaczymy tętno na usgkaarolaa, Daisy, chmurreczkaa, lulu_ovufriend lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzostaw Wiola na pamiatke ja mam swoje wszystkie pozytywne testy, nawet te ktore poroniłam...to pamiatka...teraz kamien z serca mi spadł...aha i blizniakow nie bedzie...jest 1 zarodek, a ta druga plamka to tak jak podejrzewałam krwiak na macicy...
i po obchodzie...wyniki z krwi w normie, ale jeszcze przez noc zostaje w szpitalu... -
Wiola GRATULUJĘ!!!! :-* Teraz życzę Ci zdrowej i spokojnej ciąży :-* Karolaa a Tobie i kropkowi zdrówka życzę :-*
kaarolaa, Wiola25 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Wiola ogromne gratulacje wiedziałam, że się uda )
Karolaa jesteś pod dobrą opieką i będzie wszystko ok, najważniejsze że szybko zareagowałaś. Jesteś bardzo odpowiedzialną mamusią.
Ściskam mocno.kaarolaa, Wiola25, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22 , Pismak , Jagatka_N
03.04. Alfetka
04.04. anna83_83 ,
05.04. Iwka (-), Tosia 1981 (-)
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka(-), Elfik(-), Kosmitka , Picia ,
09.04. Welonisia(-), Katha81 (-), zAgatka (-) , Lila84 (-), Nenaaa (-) ,gosia_9020 (-)
10.04. Lillith(-), Tygrysek86,(-), Nessa
11.04. Pinia108(-), Ewa99 (-), Gajka , Magdalenna , Anusiak88 , mamaxmama
12.04. Zemraa
13.04. polkosia (-), paaulla84 (-), KMK(-), kittykate , slodka100 (-) , Anutka (-), zabcia_A , oczekująca
14.04. isabelle (-), ~Ania~ (-), Basic Bartez , julianna moniska4444 , ulaa
15.04. AnBe(@), Rubi(-), Qrczak , szurabura , waszka88 (@), Babe B , Michaga82 , Patiii , NaamaH6669
16.04. Brawurka84(-), M4DZI4 (@), Doris-83 , Kasiaiic , Malwina89
17.04. Lenka123321, kaarolaa , Karoloo , Sylwanka26 , Lithe123
18.04. Miśkaa, Lilianna
19.04. Anutka (-), alternatywa (@), Kkarolinaaaa, kurka
20.04. Ania1986(@), munirka (-), kkisia (-), simcat86(@), Monifah (-), Mega(@), Patrycha
21.04. kasiuleks(-), Ida, kasiatoja(@), Anik , Inka84
22.04. Tynka1990(@), Daisy (@), chmurreczkaa(-), olencja(-), Ag... , XYZ
23.04. Kierzynka (-), XxMoniaXx (-) , Klif
24.04. aniulkab86(@), Melula
25.04. karola_aa
26.04. madzianka, kejti91(-), Andziorr, Martaaa , Sis , GabiKOR
27.04. Mama78 , Agattee
28.04. Wiola25
29.04. tomiika, Dariaa(@)
30.04. justysss, Tamka(@) , Rybeńka, justta, misia79Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 09:57
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Mój Mąż właśnie powiedział mi ze jestem paranoiczka!... bo tak bardzo pragnę dzieciątka? Mam dość...Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Kochana ja juz nie wiem co mam zrobić. Chciałabym żeby mnie zrozumiał, przytulił. A on tylko po mnie krzyczy... I poszedł spać do drugiego pokoju. Czego nienawidzę! Bo to nie jest rozwiązanie...Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Wiolu jaki masz piękny suwaczek Jeszcze raz gratuluję i cieszę się Twoim szczęściem
Rybeńka nie łam się i nie płacz, bo to niczego nie zmieni ani nie przyspieszy. Niestety faceci są bezduszni. Tak jak pisze Wiola, nie rozumieją tego wszystkiego, co się z nami w tym czasie dzieje. Dla nas ciąża to magiczny czas, dla nich etap który muszą przetrwać. Mój też miał dość mojego gadania w kółko o tym jakie trudne bywa zajście w ciążę i jakie mogę być komplikacje. A teraz, gdy już nam się udało, to owszem, cieszy się, ale nie okazuje tego tak, jakbym chciała. Przeszedł nad tym do porządku dziennego i tyle.
Głowa do góry Będzie dobrze Kochana!Wiola25, kaarolaa, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
Qrczak wrote:Wiolu jaki masz piękny suwaczek Jeszcze raz gratuluję i cieszę się Twoim szczęściem
przepraszam Qrczaczku, że jest tak podobny do Twojego, ale tylko takie tło mi sie podobalo, a byłam na różnych stronach :p to jest takie i dla chłopca i dla dziewczynkikaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do suwaczkow to ja tez wybrałam taki dla chłopca i dziewczynki
a tak poza tym to witam sie z oddziału ginekologicznego
czuje sie dobrze, plamien nie ma, wieczorem miałam tylko skurcze ale jakos przeszły....jest mi goraco i zaczyna pobolewac głowa...nie wyspałam sie bo zrobili mi pobudke 5:40...wziełam juz leki, cisnienie wzoroweWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 07:47
Kaśka, Kate 75, Daisy, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Karolaa to dobre wieści z rana wczoraj jak wyszłam z pracy to nie miałam dostępu do neta i strasznie się denerwowałam co tam u Ciebie i niestety wrócił mój nawyk i dwa paznokcie stracone
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Karolcia zdróweczka:*
Kochane mam prośbę (wiem, wiem kolejną ;p) czy pomożecie mi ziterpretować wyniki??? : Robione w 8dpo
Progesteron 11,59
f.lutealna(1,7-27
PROLAKTYNA 38,41 normy od 4,79 do 23,30 czy to jest bardzo zły wynik?kaarolaa lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs