Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Qrczak wrote:Welonisia, ale z tymi ziołami i zaleceniami do nich to tak na serio? Bo ja płakałam ze smiechu jak to czytałam. I nie wiem, czy wypada się tak śmiać
Qurczak nie mam pojecia ale zalecenia o.Sorki sciagniete ze strony www.bonimed.pl więc chyba na powaznie
http://www.bonimed.pl/artykuly/zdrowie-kobiety/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki/Qrczak, Iwka lubią tę wiadomość
-
WOW !!!
Ale pięknie się zacząć kwiecień!
Ita-gratulacje ogromne! (p.s ja robiłam od razu betę,potem za 2 dni sprawdziłam,i ja akurat jestem przeczulona na punkcie progesteronu
Livia:czekamy na pozytywny wynik bety
A teraz proszę słać fluidki,bo reszta staraczek czeka na dwie krechyIwka, Ita lubią tę wiadomość
-
Welonisia wrote:to i tak niedługo, u mnie wyniki sa nastepnego dnia po 12:00
Welonisia, Iwka lubią tę wiadomość
-
Qrczak wrote:, więc podejrzewam, że dla bety nie robią wyjątku.
Livia kciuki za bete
oby było więcej dziś szczęśliwych i marzy mi się żeby i dla mnie zatańczył ten kotekIwka lubi tę wiadomość
-
Vaniliaa wrote:zależy gdzie , czasem są wyniki po paru godzinach a czasem czeka się kilka dni.
Livia kciuki za bete
oby było więcej dziś szczęśliwych i marzy mi się żeby i dla mnie zatańczył ten kotek
Vaniliaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ita gratuluje Super sie nam miesiac zaczyna I nie dziwie sie , ze swirowalas tez bym spac nie mogla
livia trzymam kciuki za beteIwka, Ita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny