Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaarolaahttp://forum.we-dwoje.pl/images/smiles/przytul_206.gif
jedna to tez coś i trzeba być dobrej myśli. Trzymamy kciuki oby to byla ta jedna i szczęśliwa sobota juz tuz tużWelonisia, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:mam tylko 1 zapłodniona komorke
kaarolaa, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQrczak wrote:Czasem wystarczy nawet ta jedna Bądź dobrej myśli! Głowa do góry i nie smutaskuj się. Wszystkie tu trzymamy za Ciebie kciuki i za szczęśliwe zakończenie W końcu to Twój wątek, Twój miesiąc i Twój szczęśliwy cykl MUSI SIĘ UDAĆ!!! Nie ma innej opcji
Qrczak, kierzynka, chmurreczkaa, Vaniliaa, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magda8869 wrote:a dziewczyny jezeli antybiotyk opniznia mi @ to wtedy tez temp wystepuje na wyzszym poziomie ja to wtedy jest??
Kochana może po prostu skocz na betę??? będziesz wszystko wiedziała, a tak to ześwirować można, bo człowiek gdzieś tak cały czas ma z tyłu głowy, że może jednak się udało... Powodzenia Ci życzę :*
Iwka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
livia30 wrote:Ja właśnie wróciłam z bety - czekam na wyniki, będą ok godz. 18
Czekam na pozytywne wieści Kochana i mocno zaciskam kciuki :*Iwka lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Ita wrote:Jestem w ciąży...
Pierwsza zafasolkowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRRRRAAAA Bardzo gratuluję i nudnej, spokojnej i zdrowej ciąży życzę Zaglądaj do nas i zarażaj wiruskamiIta, misia79, Iwka lubią tę wiadomość