Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny z tym śluzem to w ogóle są kabarety...ja go prawie wcale nie mam, a jak zaszłam w ciąże to też go nie widziałam...dlatego teraz postanowiłam brać ten zakichany wiesiołek..ale na razie nic się nie poprawiło..
Iwka lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
slodka100 wrote:nie nic nie biore lekarz mi mowil, ze jezeli zajde w ciaze to zaraz mam do niego leciec i wtedy mi przepisze jakies leki czy tam lek zeby nie nie doszlo do nastepnego poronieniaStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi wrote:dziewczyny z tym śluzem to w ogóle są kabarety...ja go prawie wcale nie mam, a jak zaszłam w ciąże to też go nie widziałam...dlatego teraz postanowiłam brać ten zakichany wiesiołek..ale na razie nic się nie poprawiło..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 12:03
-
nick nieaktualnymi pierwszy test wyszedł dopiero w 18 dpo, i to jeszcze tak słabo...wiec na to nie ma reguły... czasem wyjda juz w 10 dpo a czasem tak jak u mnie dosc pozno...dlatego ja zawsze robie jak mi sie spoznia @....teraz musze złamac zasade bo mam zrobic juz w 11 dpt....
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W zeszłym roku zrobiłam test mniej więcej tydzień po tym jak @ powinna przyjść a zrobiłam tylko dlatego że przez tydzień "brudzenia" tak jakby się @ zaczynała a zawsze po testach na drugi dzień była no a nie spodziewałam się że JA mogę być w ciąży, i powiem wam że ta druga kreska była widoczna w połowie przy becie jak się okazało ponad 1000. Więc chyba jednak poczekam do rana jak @ nie przylezie
-
Tez mi sie tak wydawało ale pytam bo przeczytałam instrukcje obsługi testu ciążowego i tam jest napisane:
Próbka moczu zawierająca juz 25 mlU/mL hCG będzie wykazywała pozytywny rezultat na teście. Podczas prawidłowej ciąży hCG o tym stężeniu występuje 6 dni po zapłodnieniu i wzrasta do poziomu 50 mlU/Ml po 10 dniach od zapłodnienia. Po pierwszym dniu oczekiwanej miesiączki koncentracja tego hormonu przekracza często 100 mlU/Ml.
Zgłupiałam -
nick nieaktualny
-
Wpisuję się na listę na 23.04, bo do tego czasu powinna przyjść @ po odstawieniu luteiny. Lekarz powiedział, że jeśli 6 dni po jej odstawieniu @ nie będzie, to trzeba zrobić test.
01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22
03.04. Alfetka
04.04.
05.04. Iwka (-), Tosia 1981
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka
09.04. Welonisia, Katha81, Ewa99
10.04. Lillith, Elfik, Tygrysek86
11.04. Pinia108
12.04. Nenaaa, Gajka
13.04. polkosia, paaulla84, waszka88
14.04.
15.04. slodka100,AnBe
16.04. isabelle,Brawurka84
17.04. Lenka123321, kaarolaa
18.04. Miśkaa, Qrczak
19.04. Anutka, alternatywa, Kkarolinaaaa
20.04. Ania1986, munirka, kkisia, lulu, simcat86, Monifah
21.04. kasiuleks
22.04. Tynka1990, Daisy, chmurreczkaa
23.04. Kierzynka, XxMoniaXx,Klif
24.04. aniulkab86
25.04. Rubi,karola_aa
26.04. madzianka, kejti91, Andziorr
27.04.
28.04.
29.04. tomiika
30.04. justysss, Tamka, Rybeńka, justta, misia79 -
a co myślicie dziewczynki o ćwiczeniach typu cardio po owulacji, jeżdżeniu rowerem itp. ??? Może lepiej sobie odpuścić żeby zarodek się spokojnie zagnieździł? No ale z drugiej strony jak miałby mieć problem przez wysiłek fizyczny to może być słaby i może się nie utzymać za długo co sądzicie??
-
kaarolaa wrote:prawda, bo niektore zarodki nawet w 7 czy 9 dniu po owulce dopiero sie zagniezdza i jaki sens jest robic taki test? to jest chwyt tylko marketingowy....
No dobra ale jesli jutro mam 10 dzień po to czy jest sens robic test czy jeszcze bedzie za wczesnie?
a termin spodziewanej @ mam 11dpo bo owulka sie przesunęła -
nick nieaktualnyTosia 1981 wrote:W zeszłym roku zrobiłam test mniej więcej tydzień po tym jak @ powinna przyjść a zrobiłam tylko dlatego że przez tydzień "brudzenia" tak jakby się @ zaczynała a zawsze po testach na drugi dzień była no a nie spodziewałam się że JA mogę być w ciąży, i powiem wam że ta druga kreska była widoczna w połowie przy becie jak się okazało ponad 1000. Więc chyba jednak poczekam do rana jak @ nie przylezie
-
nick nieaktualnyWelonisia wrote:No dobra ale jesli jutro mam 10 dzień po to czy jest sens robic test czy jeszcze bedzie za wczesnie?
a termin spodziewanej @ mam 11dpo bo owulka sie przesunęła -
kaarolaa wrote:ja bym poczekała spokojnie do terminu @...juz wtedy testy sa bardziej wiarygodne...
ale ogolnie masz racje lepiej robic w terminie lub po @ tylko ciezko wytrzymac