Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymi nie jest ciezko, ja zawsze po terminie robiłam, z reszta na te 3 lata staran to moze z 10 tych testow było nie lubie robic za szybko bo bardziej boli widok 1 kreski niz @....a teraz musze zerwac z moimi zasadami i zrobic test za 9 dni chociaz strasznie boje sie 1 kreski....
-
Ja wczoraj zagrabiłam pół podwórka w ramach wiosennych porządków i nie uważam, żeby szczególnie rezygnować ze sportu. No, chyba, że podnosicie ciężary
kaarolaa, chmurreczkaa, isabelle lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
ja ćwiczę 5x/tydz cardio + podskoki, na dupsko ćwiczenia i na brzuch no i juz 2 niedziele z rzędu jeżdzę sobie rowerkiem gdzies dalej ale przed chwila czytalam ze lepiej unikac rowera, wstrzasow itp przy zagniezdzaniu hmmm chyba to nie calkiem prawda
-
kaarolaa wrote:ja niestety mam zakaz uprawiania sportow....takze zostaje mi tylko lekki spacerek co by sie nie przemeczac....a tak bym rowerem pojezdziła
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katha81 wrote:dzien dobry kochane
Welonisia, u mnie tez spada temp i czekam do srody...
Nie przejmujcie się tak tempką, co ma być to będzie. Moja gin kazała zawiesić mierzenie temperatury w drugim cyklu by nie popaść w paranoję Tak też uczynię, ale jeszcze poczekam, bo monitoring potwierdza owulację, ale tempka jak na razie ani drgnie w górę, poczekam do skoku i zawieszam pomiary do nast. cyklu, jeśli @ przyjdzie Trzymam za Was kciukiRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dziewczyny,ja w 2 ciążach latałam samolotem w dwie strony-bo akurat tak wypadły mi wyjazdy wakacyjne,i jakoś potem musiałam do domu wrócić w 1 ciąży tuż po owulacji nabrałam sobie nadgodzin w pracy,po 12 godzin na nocki 10 pod rząd akurat,i nic mi się od tego nie stało A na siłownię bardzo intensywnie chadzałam tuż przed 2 ciążą,musiałam podnosić synka-miał wtedy rok i 4 miesiące i w ogóle nie biorę tego pod uwagę,że to mogło być przyczyną poronienia
Ale oczywiście wszystko trzeba robić z głową,bo jakikolwiek skurcz czy krwawienie to oczywiście w te pędy do lekarza/szpitala
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Welonisia wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jaki macie sluz po owulce??? Bo u mnie cały czas jest kremowy taki jak balsam do ciała i jest go sporo czy to normalne??????
to charakterystyczny śluz w II fazie cyklu, może oznaczać ciążę, ale niekoniecznie. Ja taki miałam w poprzednim cyklu, a w ciąży nie byłam, więc nie nakręcaj się Odczekaj spokojnie do czasu testowania, trzymam za Ciebie kciuki tak mocno jak się daRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Oczywiście chodziło mi o to,że absolutnie nie jestem za przemęczaniem się w ciąży, szczególnie zagrożonej itp.Ale chodzi mi o to,że nie da się wszystkiego zaplanować pod ciążę/pod dziecko.ot życie
chmurreczkaa, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
a ze śluzem to też taki mam,bardzo go dużo,rozciągliwy,wręcz lejący się,kolor przezroczysto-białawy. I obwiniam za niego duphaston (dziś mój 2 dzień),bo w poprzednim cyklu też tak miałam.
Dlatego w tym cyklu spokojnie czekam i już się na nic nie nakręcam co ma być to będzie -
Ja tez sie staram nie nakrecac ale im blizej tym gorzej mi to wychodzi
Poprzednim razem test robiłam 2 dni po spodziewanej @ i wyszły straszne bladziochy ale tym razem nie wiem czy tak długo wytrzymam z reszta sama juz nei wiem jaki mam termin spodziewanej @ skoro owulacja sie przesunęła na 18dc. ZWARIUJE chyba -
Welonisia wrote:Ja tez sie staram nie nakrecac ale im blizej tym gorzej mi to wychodzi
Poprzednim razem test robiłam 2 dni po spodziewanej @ i wyszły straszne bladziochy ale tym razem nie wiem czy tak długo wytrzymam z reszta sama juz nei wiem jaki mam termin spodziewanej @ skoro owulacja sie przesunęła na 18dc. ZWARIUJE chyba
Spokojnie Kochana, będzie dobrze Staraj się troszkę odpuścić, choć sama wiem jakie to trudne. Może wyczekaj tak do 14dpo z testem, wynik będzie pewniejszy.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Klif, Karola, madzianka trzymam kciuki za was i za resztę staraczek.
Ja na wczoraj miałam termin porodu ale nadal czekany.
Buziaki!!chmurreczkaa, Klif, kaarolaa, XxMoniaXx, Qrczak, Rubi, madzianka, madzianka, madzianka, madzianka lubią tę wiadomość
-
Welonisia wrote:no cos ty??? hahah nie wytrzymam :p
Jakaś Ty fajna No nic, nie dasz rady to nie, kciuki trzymam i nie puszczęWelonisia lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Brava wrote:Klif, Karola, madzianka trzymam kciuki za was i za resztę staraczek.
Ja na wczoraj miałam termin porodu ale nadal czekany.
Buziaki!!
O, wiruski Chętnie się zarażę PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 13:34
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Brawurka84 wrote:a ze śluzem to też taki mam,bardzo go dużo,rozciągliwy,wręcz lejący się,kolor przezroczysto-białawy. I obwiniam za niego duphaston (dziś mój 2 dzień),bo w poprzednim cyklu też tak miałam.
Dlatego w tym cyklu spokojnie czekam i już się na nic nie nakręcam co ma być to będzie