Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymi nie jest ciezko, ja zawsze po terminie robiłam, z reszta na te 3 lata staran to moze z 10 tych testow było
nie lubie robic za szybko bo bardziej boli widok 1 kreski niz @....a teraz musze zerwac z moimi zasadami i zrobic test za 9 dni chociaz strasznie boje sie 1 kreski....
-
Ja wczoraj zagrabiłam pół podwórka w ramach wiosennych porządków i nie uważam, żeby szczególnie rezygnować ze sportu. No, chyba, że podnosicie ciężary
kaarolaa, chmurreczkaa, isabelle lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
ja ćwiczę 5x/tydz cardio + podskoki, na dupsko ćwiczenia i na brzuch no i juz 2 niedziele z rzędu jeżdzę sobie rowerkiem gdzies dalej ale przed chwila czytalam ze lepiej unikac rowera, wstrzasow itp przy zagniezdzaniu hmmm chyba to nie calkiem prawda
-
kaarolaa wrote:ja niestety mam zakaz uprawiania sportow....takze zostaje mi tylko lekki spacerek co by sie nie przemeczac....a tak bym rowerem pojezdziła
bo to najlepsze co moze nas spotkac ach... rozmarzylam sie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katha81 wrote:dzien dobry kochane
Welonisia, u mnie tez spada tempi czekam do srody...
Nie przejmujcie się tak tempką, co ma być to będzie. Moja gin kazała zawiesić mierzenie temperatury w drugim cyklu by nie popaść w paranojęTak też uczynię, ale jeszcze poczekam, bo monitoring potwierdza owulację, ale tempka jak na razie ani drgnie w górę, poczekam do skoku i zawieszam pomiary do nast. cyklu, jeśli @ przyjdzie
Trzymam za Was kciuki
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dziewczyny,ja w 2 ciążach latałam samolotem w dwie strony-bo akurat tak wypadły mi wyjazdy wakacyjne,i jakoś potem musiałam do domu wrócić
w 1 ciąży tuż po owulacji nabrałam sobie nadgodzin w pracy,po 12 godzin na nocki 10 pod rząd akurat,i nic mi się od tego nie stało
A na siłownię bardzo intensywnie chadzałam tuż przed 2 ciążą,musiałam podnosić synka-miał wtedy rok i 4 miesiące i w ogóle nie biorę tego pod uwagę,że to mogło być przyczyną poronienia
Ale oczywiście wszystko trzeba robić z głową,bo jakikolwiek skurcz czy krwawienie to oczywiście w te pędy do lekarza/szpitala
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Welonisia wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jaki macie sluz po owulce??? Bo u mnie cały czas jest kremowy taki jak balsam do ciała i jest go sporo czy to normalne??????
to charakterystyczny śluz w II fazie cyklu, może oznaczać ciążę, ale niekoniecznie. Ja taki miałam w poprzednim cyklu, a w ciąży nie byłam, więc nie nakręcaj sięOdczekaj spokojnie do czasu testowania, trzymam za Ciebie kciuki tak mocno jak się da
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Oczywiście chodziło mi o to,że absolutnie nie jestem za przemęczaniem się w ciąży, szczególnie zagrożonej itp.Ale chodzi mi o to,że nie da się wszystkiego zaplanować pod ciążę/pod dziecko.ot życie
chmurreczkaa, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
a ze śluzem to też taki mam,bardzo go dużo,rozciągliwy,wręcz lejący się,kolor przezroczysto-białawy. I obwiniam za niego duphaston (dziś mój 2 dzień),bo w poprzednim cyklu też tak miałam.
Dlatego w tym cyklu spokojnie czekam i już się na nic nie nakręcamco ma być to będzie
-
Ja tez sie staram nie nakrecac ale im blizej tym gorzej mi to wychodzi
Poprzednim razem test robiłam 2 dni po spodziewanej @ i wyszły straszne bladziochy ale tym razem nie wiem czy tak długo wytrzymam z reszta sama juz nei wiem jaki mam termin spodziewanej @ skoro owulacja sie przesunęła na 18dc. ZWARIUJE chyba -
Welonisia wrote:Ja tez sie staram nie nakrecac ale im blizej tym gorzej mi to wychodzi
Poprzednim razem test robiłam 2 dni po spodziewanej @ i wyszły straszne bladziochy ale tym razem nie wiem czy tak długo wytrzymam z reszta sama juz nei wiem jaki mam termin spodziewanej @ skoro owulacja sie przesunęła na 18dc. ZWARIUJE chyba
Spokojnie Kochana, będzie dobrzeStaraj się troszkę odpuścić, choć sama wiem jakie to trudne. Może wyczekaj tak do 14dpo z testem, wynik będzie pewniejszy.
-
Klif, Karola, madzianka trzymam kciuki za was i za resztę staraczek.
Ja na wczoraj miałam termin porodu ale nadal czekany.
Buziaki!!chmurreczkaa, Klif, kaarolaa, XxMoniaXx, Qrczak, Rubi, madzianka, madzianka, madzianka, madzianka lubią tę wiadomość
-
Welonisia wrote:no cos ty???
hahah nie wytrzymam :p
Jakaś Ty fajnaNo nic, nie dasz rady to nie, kciuki trzymam i nie puszczę
Welonisia lubi tę wiadomość
-
Brava wrote:Klif, Karola, madzianka trzymam kciuki za was i za resztę staraczek.
Ja na wczoraj miałam termin porodu ale nadal czekany.
Buziaki!!
O, wiruskiChętnie się zarażę
Powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 13:34
-
Brawurka84 wrote:a ze śluzem to też taki mam,bardzo go dużo,rozciągliwy,wręcz lejący się,kolor przezroczysto-białawy. I obwiniam za niego duphaston (dziś mój 2 dzień),bo w poprzednim cyklu też tak miałam.
Dlatego w tym cyklu spokojnie czekam i już się na nic nie nakręcamco ma być to będzie