Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
hey laseczki:)
potrzebuję POMOCY
nie wiem czy nie będę musiała przepisać swojego terminu testowania z 15 na 20?
poroniłam w styczniu pierwszą @ dostałam po 24 dniach, kolejną po aż 32dniach (może przez antybiotyk) ale przed poronieniem miałam cykle jak w zegarku 30dniowe i teraz wg moich obserwacji ovu miałam dopiero w 24dc i jeżeli tak było to jak myślicie czy mam testować dopiero po 14dniach od ovu bo chyba wtedy jednak najwcześniej mogę dostac @ czy może zostac przy swoim terminie i to bedzie 10dni od ovu więc jakaś blada kreska powinna juz wyjsc jezeli sie udało??
Co myslicie o tym sorki, że tak sie rozpisalam ale pomożcie proszę -
slodka100 wrote:Welonisia nie chcę Cię nakręcać ale ja miałam taki w ciąży na początku
Iwka lubi tę wiadomość
-
dzięki Welonisia za radę chyba tak zrobię bo jak już się zdecydowałam na testowanko w tym 15dc to teraz cięzko będzie wytrzymać dłużej
ale trochę sie zasmucilam bo przeczytalam w necie, że jak ktos ma ovu przed 10dc lub po 20dc to komorka jajowa jest jakas niedojrzala wiec moze byc problem z zajsciem a jak z zajde to z dotrzymaniem itp -
Welonisia wrote:No własnie wszedzie na forach dziewczyny pisza ze taki maja na poczatku ciazy, ja nei pamietam jakimiałam dlatego nie chce sie nakrecać neipotrzebnie
Ciekawe co z testowaniem u Tosi 1981? bo sie nic nie odzywa a takie nowe serduszka dają nam nadzieje -
biedna Tosia
Welonisia może masz racje tylko ja tak zaufalam mojemu lekarzowi bo jest chyba najlepszy u mnie a wizyty nie mam ustalonej bo mialam jedna po poronieniu i wszystko wrocilo do normy endo bardzo ladne wiec dostalam zielone swiatelko a na wizyte pojde jak w koncu znowu zajde w ciazeWelonisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWelonisia ja teraz tez mam taki kremowy i duuużo go... chociaz u mnie dzisiaj lekki spadek. Ale póki nie ma @ to jest nadzieja! Wg poprzednich cykli wczoraj powinna przyjść @, ale wg ovu owulacja była dopiero 01.04... ciekawa jestem co to będzie...
Iwka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie test był na minus( aczkolwiek ja zawsze wypatrzę jakiś cień cienia ) ale @ nadal brak,więc chyba dzisiaj po pracy jeszcze jeden
Iwka, polkosia, chmurreczkaa, kasiuleks lubią tę wiadomość