X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
Odpowiedz

Kwietnióweczki 2014-zaczynamy

Oceń ten wątek:
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja też bym chciała tego kota tym bardziej że jestem niesamowitą kocioholiczką

Welonisia, Iwka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 3 koty, oddam - dopłacę! ;)

Iwka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEHE JA MAM DWA I ICH UWIELBIAM ;)

Iwka lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • slodka100 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey laseczki:)
    potrzebuję POMOCY :/

nie wiem czy nie będę musiała przepisać swojego terminu testowania z 15 na 20?
    poroniłam w styczniu pierwszą @ dostałam po 24 dniach, kolejną po aż 32dniach (może przez antybiotyk) ale przed poronieniem miałam cykle jak w zegarku 30dniowe i teraz wg moich obserwacji ovu miałam dopiero w 24dc i jeżeli tak było to jak myślicie czy mam testować dopiero po 14dniach od ovu bo chyba wtedy jednak najwcześniej mogę dostac @ czy może zostac przy swoim terminie i to bedzie 10dni od ovu więc jakaś blada kreska powinna juz wyjsc jezeli sie udało??

Co myslicie o tym sorki, że tak sie rozpisalam ale pomożcie proszę :(

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Welonisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah ja mam w domu dwa psy :) ale nie oddam bo kocham :p

Dziewczyny powiedzcie mi jaki macie sluz po owulce??? Bo u mnie cały czas jest kremowy taki jak balsam do ciała i jest go sporo czy to normalne??????

Iwka lubi tę wiadomość

p19uskjohisr6juh.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welonisia nie chcę Cię nakręcać ale ja miałam taki w ciąży na początku :)

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Welonisia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprobuj zrobic test 10dpo a jesli zobaczysz jedna kreske a temp bedzie nadal wysoka to powtórz test po 4 dniach. Ja bym tak zrobiła :)

slodka100, Iwka, polkosia lubią tę wiadomość

p19uskjohisr6juh.png
  • Welonisia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    Welonisia nie chcę Cię nakręcać ale ja miałam taki w ciąży na początku :)
    No własnie wszedzie na forach dziewczyny pisza ze taki maja na poczatku ciazy, ja nei pamietam jakimiałam dlatego nie chce sie nakrecać neipotrzebnie :/

Iwka lubi tę wiadomość

p19uskjohisr6juh.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Welonisia za radę :) chyba tak zrobię bo jak już się zdecydowałam na testowanko w tym 15dc to teraz cięzko będzie wytrzymać dłużej :P
    ale trochę sie zasmucilam bo przeczytalam w necie, że jak ktos ma ovu przed 10dc lub po 20dc to komorka jajowa jest jakas niedojrzala wiec moze byc problem z zajsciem a jak z zajde to z dotrzymaniem itp :/

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Welonisia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj przestań w necie pisza różne rzeczy, naprawde nie przejmuj sie teraz tym tylko poczekaj na wynik testu. Bierzesz duphaston????

Qrczak, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

p19uskjohisr6juh.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welonisia wrote:
    No własnie wszedzie na forach dziewczyny pisza ze taki maja na poczatku ciazy, ja nei pamietam jakimiałam dlatego nie chce sie nakrecać neipotrzebnie :/
    no lepiej sie nie nakrecac choc to trudne a kazdej kobiety organizm jest inny u jednej taki sluz zwiastuje ciaze u innej @ ale mam nadzieje i zycze ci zeby u ciebie byla to fasolinka :) trzymam kciuki za Ciebie i za wszystkie staraczki :)

Ciekawe co z testowaniem u Tosi 1981? bo sie nic nie odzywa :( a takie nowe serduszka dają nam nadzieje :)

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nic nie biore lekarz mi mowil, ze jezeli zajde w ciaze to zaraz mam do niego leciec i wtedy mi przepisze jakies leki czy tam lek zeby nie nie doszlo do nastepnego poronienia

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Welonisia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem po owulacji powinnas brac duphaston tym bardziej po poronieniu bo on pomaga zagniezdzic sie fasolce :) Kiedy masz wizyte???

Tosia chyba pisała ze u niej był (-) na tescie.

polkosia lubi tę wiadomość

p19uskjohisr6juh.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedna Tosia :(

Welonisia może masz racje tylko ja tak zaufalam mojemu lekarzowi bo jest chyba najlepszy u mnie :) a wizyty nie mam ustalonej bo mialam jedna po poronieniu i wszystko wrocilo do normy endo bardzo ladne wiec dostalam zielone swiatelko a na wizyte pojde jak w koncu znowu zajde w ciaze :)

Welonisia lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • Welonisia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby się teraz udało :)

slodka100 lubi tę wiadomość

p19uskjohisr6juh.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę, że poroniłyśmy w tym samym miesiacu więc może kwiecien okaze sie dla nas szczęśliwy taki maleńki kurczaczek na swięta :)

Welonisia lubi tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welonisia ja teraz tez mam taki kremowy i duuużo go... chociaz u mnie dzisiaj lekki spadek. Ale póki nie ma @ to jest nadzieja! :) Wg poprzednich cykli wczoraj powinna przyjść @, ale wg ovu owulacja była dopiero 01.04... ciekawa jestem co to będzie...

Iwka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• Welonisia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ale temperaturka jest u ciebie wysoka wiec szansa jest :) Mam nadzieje ze moja nie spadnie...

slodka100 to byłby cudowny prezent na świeta! :)

~Ania~, Iwka, slodka100, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

p19uskjohisr6juh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :) ja ledwo sie z łózka wydostałam....tak mi sie dobrze spało :) a tempka pieknie poszła umnie do gory :) ale nie ma co sie nastawiac bo to jeszcze za szybko...

Iwka, chmurreczkaa, kasiuleks lubią tę wiadomość

• Tosia 1981 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie test był na minus( aczkolwiek ja zawsze wypatrzę jakiś cień cienia :-) ) ale @ nadal brak,więc chyba dzisiaj po pracy jeszcze jeden :-)

Iwka, polkosia, chmurreczkaa, kasiuleks lubią tę wiadomość

1 ICSI :-( 4 x crio :-( 2 ICSI :-( 07.04.16 crio :-(
    17.05 scratching 3 ICSI :-) 11/2017 zabieramy ostatnie śnieżynki do domu 7 dpt beta 55,98 9dpt 149,50 czekamy na Alicję :)
    1usa20mmw64c3yjj.png
‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ