Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkarolinaaaa wrote:Zawsze to o czym sie marzy zdaje się być nieosiągalne, stąd ta panika..
Chyba każda ze staraczek czuła coś takiego, że jej pragnienie zdaje się być nieosiągalne. Ale trzeba wierzyć że będzie dobrze Dziewczyny są tu cudowne! Jeśli któraś z nas ma doła, to potrafią natychmiast podnieść na duchu i dodać otuchy Motywują i dają kopa do kolejnej walki A nasza kaarolaa jest przykładem tego, że nie można się nigdy poddawać i trzeba walczyć o swoje marzenia do samego końca
PS. Ja walczę dopiero 3 cykl, a też już panikujękaarolaa, isabelle, Kkarolinaaaa, chmurreczkaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQrczak wrote:Oj w tym to ja nie pomogę zwyczajnie nie mam pojęcia
-
Brawurka84 wrote:Welonisia: ja mam progesteron bardzo dobry,więc może wstawanie do synka miało wpływ na temperaturę Z resztą co ma być,to i tak będzie i trzeba czekać
Robiłaś dzisiaj test???
Nieee, robiłam wczoraj i był (-) dlatego poczekam do srody
Kaarolaa to moze sprobuj brac magnez?? Albo zadzwon do lek i zapytaj o nospe.
kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:jutro polece do apteki, tylko zastanawiam sie, ktory lepszy musujacy czy w tabletkach?
Kaarolaa, zwróć uwagę na zawartość magnezu w magnezie, niektóre z dostępnych nie pokrywają nawet połowy dziennego zapotrzebowania. Także według mnie to chyba jedyne kryterium, nie spotkałam się zaś z tym, żeby musujący miał dużą zawartość, więc chyba raczej tabletki.
Jak wam mija weekend? Ja dwa dni czuję się jak na grypę, cały czas chce mi się spać, zimno mi, pobolewa mnie brzuch. Staram się nie nadinterpretować sygnałów mojego ciała zbyt dosłownie, dziś nawet dzielnie powstrzymałam się od zrobienia pierwszego testu... "Detektor oznak ciąży" (Kto to w ogóle wymyślił i dlaczego tak bardzo mści się na staraczkach?!) przyznał mi w tym cyklu już 18 punktów. Czuję się trochę tak, jakbym grała w jakąś grę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 21:22
Iwka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki Kto dzis testuje???
U mnie lekko temp spada tak wiec cierpliwie czekam do srody
Dzis mnie juz korciło zeby rano zrobic test ale powiedzialam sobie NIE i szybko zrobiłam siku hahahahahpolkosia, Iwka, Qrczak, isabelle lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana nadrobiłam co napisałyście, czytając miałam dużo do powiedzenia ale jak już skończyłam nie wiedziałam co której miałam odpisać http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Kochane a gdzie serducha ja tu pewna byłam że kociaki będę z rana rozdawać...
One ćwiczą i pamiętają o Was - ja juz poszłam sobie na maj - ale kociaki rozdawać będę nadal
Tamka, Welonisia, Ciapulinka, Nenaaa, polkosia, Qrczak, kaarolaa, chmurreczkaa, kasiuleks lubią tę wiadomość