Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielarka,przykro mi Ale maj to również piękny miesiąc na zachodzenie w ciążę: znam to z doświadczenia
Welonisia: ja mam progesteron bardzo dobry,więc może wstawanie do synka miało wpływ na temperaturę Z resztą co ma być,to i tak będzie i trzeba czekać
Robiłaś dzisiaj test???Rybeńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22
03.04. Alfetka
04.04.
05.04. Iwka (-), Tosia 1981
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka
09.04. Welonisia, Katha81, Ewa99
10.04. Lillith, Elfik, Tygrysek86
11.04. Pinia108
12.04. Nenaaa, Gajka
13.04. polkosia, paaulla84, waszka88
14.04.
15.04. slodka100,AnBe
16.04. isabelle,Brawurka84
17.04. Lenka123321, kaarolaa
18.04. Miśkaa, Qrczak
19.04. Anutka, alternatywa, Kkarolinaaaa
20.04. Ania1986, munirka, kkisia, lulu, simcat86, Monifah
21.04. kasiuleks
22.04. Tynka1990, Daisy, chmurreczkaa
23.04. Kierzynka, XxMoniaXx
24.04. aniulkab86
25.04. Rubi,karola_aa
26.04. madzianka, kejti91, Andziorr
27.04.
28.04.
29.04. tomiika
30.04. justysss, Tamka, Rybeńka, justta, misia79
Iwka, Kkarolinaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie mogę tego nazwać narazie staraniami, ponieważ to pierwszy cykl Na dziecko zdecydowaliśmy się juz dawno temu, ale czekaliśmy z pewnych powodów do maja,ale wyszło ze jesteśmy bardzo niecierpliwi i zaczęliśmy od kwietnia Może dlatego ze tyle czasu czekaliśmy na ten rok w którym zaczniemy starania (2 lata) jestem jakoś od razu negatywnie nastawiona..ze pewnie sie nie uda,ze to ze tamto...
-
nick nieaktualnynie ma co sie od razu tak negatywnie nastawiac....wiadomo, ze rzadko udaje sie za 1 razem, ale 2,3 wtedy juz napewno sie uda....najwazniejsze to poznac swoje ciało, wsluchac sie w nie, działac i spokojnie czekac na efekty powodzenaia
Qrczak, Eve, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKkarolinaaaa wrote:Zawsze to o czym sie marzy zdaje się być nieosiągalne, stąd ta panika..
Nie dziękuje
Tobie także życzę powodzeniaElfik, Eve, Lenuś, Iwka lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:masz racje, bo ja walcze o moje marzenie juz 3 lata, ale nie poddaje sie...bede walczyła nawet jak teraz mi sie nie uda...
Kaarolaa, ja walczę dwa lata i się łamię, może dlatego, że mam jedną córę. Ale jak przeczytałam twojego posta, to mnie aż wyprostowało. Tyle w tym siły. Po prostu poczułam, że Tobie się uda. Komuś kto się nigdy nie poddaje i nie rezygnuje zawsze się uda.
Wyrazy szacunku.
Będę podglądać wyniki starań...kaarolaa, chmurreczkaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Kaarolaa, ja walczę dwa lata i się łamię, może dlatego, że mam jedną córę. Ale jak przeczytałam twojego posta, to mnie aż wyprostowało. Tyle w tym siły. Po prostu poczułam, że Tobie się uda. Komuś kto się nigdy nie poddaje i nie rezygnuje zawsze się uda.
Wyrazy szacunku.
Będę podglądać wyniki starań...Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny