Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie od wczoraj ogromna chwiejność nastrojów, wchodzę na forum, kulam sie ze śmiechu, a za chwile rozpacz i płacz. Mąż mnie nie rozumie, twierdzi, ze już trzy razy wyciągnął do mnie rękę a ja najwyraźniej mam coś z głowa. Po czym zasnął i na znak prostestu nawet przez całą noc nie położył na mnie nogi. A ja dzisiaj w pracy z opuchnietymi oczami
-
A ja dzis mam wizyte u gin
na bank zlapie doła jak posiedze sobie miedzy tymi wszystkimi ciężarnymi i poslucham ich opowiesci.
Kuźwa czy one zawsze musza gadac ze soba o ciąży? nie pomysla ze obok moze siedziec kobieta ktora straciła dziecko i jest jej cholernie przykro??
Przepraszam dziewczyny ale czasem jest we mnie tyle złosci i żalu ze powybijałabym wszystkie -
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki
Przyznaję się bez bicia, że co jakiś czas Was podczytuję i muszę stwierdzić, że jesteście NIEZIEMSKIE!!!!!!!!
Uwielbiam tu zaglądać ale mam mało czasu żeby popisać
Trzymajcie się
I dużoooo <3<3 żeby się nie wyczerpały bo ja dopiero 22 testujęTamka, Nenaaa, kierzynka, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pewnie, że nieziemskie, anielskie wręcz
Isabel, hormonki szaleją to i emocje wariują
Welonisia, tak to niestety jest, że niewielu osobom przychodzi do głowy, że zajście w ciąże i jej donoszenie to nie taka prosta sprawa... mimo tego, że jest nas tutaj tyle, to większość społeczeństwa tego problemu nie widzi, stąd pytania i dobre rady cioć, babć, koleżanek etc. bo im się w głowie nie mieści, że my się staramy, myślą, że odwlekamy ciąże bo tak nam się podoba
a kobitki w ciąży mają jeden temat przewodni i z nami tez tak będzie...polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa99 wrote:kaarolaa, u mnie termin @ już minął. wczoraj zestrachałam, a dzisiaj test mi sfiksował. muszę jutro spróbować jak ma być @ to przyjdzie, jak ma być fasolka to nie ucieknie
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
Ja wróciłam z bety, o 14 ma być wynik. Dziś lub jutro powinnam dostać @, więc zobaczymy. Nigdy nie mam za bardzo bólu brzucha przed, dopada mnie nagle krew bez żadnych oznak, a jazda zaczyna się dopiero po paru godzinach, więc na razie żadnych dolegliwości nie mam. Zrobiłam sobie na pocieszenie śniadanko NOT FIT Świeże bułeczki z szyneczką
kaarolaa, Ewa99 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:no to Polkosia czekamy na wyniki! a śniadanko pierwsza klasa, ja ostatnio wcinam serki łososiowe, tak mnie omotały, że codziennie od trzech dni je pochłaniam
Ja ostatnie 2 tygodnie byłam na diecie bez mięsa ze względu na moją dnę moczanową, ale dziś nie wytrzymałam i z rana poleciałam po SZYNKĘ
Hahahakaarolaa lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22
03.04. Alfetka
04.04. anna83_83 ,
05.04. Iwka (-), Tosia 1981 (-)
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka(-), Elfik(-), Kosmitka , Picia ,
09.04. Welonisia(-), Katha81 (-), zAgatka (-) , Lila84 (-), Nenaaa (-) ,gosia_9020
10.04. Lillith, Tygrysek86,
11.04. Pinia108, Ewa99
12.04. Gajka
13.04. polkosia, paaulla84, waszka88
14.04. isabelle,
15.04. slodka100,AnBe
16.04. Brawurka84, M4DZI4
17.04. Lenka123321, kaarolaa
18.04. Miśkaa, Qrczak
19.04. Anutka, alternatywa, Kkarolinaaaa
20.04. Ania1986(-), munirka, kkisia, simcat86, Monifah
21.04. kasiuleks, Ida
22.04. Tynka1990, Daisy, chmurreczkaa, olencja
23.04. Kierzynka, XxMoniaXx, Klif
24.04. aniulkab86
25.04. Rubi, karola_aa
26.04. madzianka, kejti91, Andziorr
27.04. Wiola25
28.04.
29.04. tomiika
30.04. justysss, Tamka, Rybeńka, justta, misia79
-
nick nieaktualny
-
tak się zastanowiłam, popatrzyłam na swój wykres i wyszło mi, że jeśli owulacja była wczoraj, to mogłabym testować już 22/23 kwietnia, bo moja faza lutealna trwa 12 dni, ale na razie niczego nie zmieniam, bo nie wiem, co o tym wszystkim sądzić..
gdyby nie Wy, to w życiu bym wczoraj testu owulacyjnego nie robiła, tylko zapisała się do gina na badanie przeziębionych jajnikówkaarolaa lubi tę wiadomość