Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mojemu w TE dni nie pozwoliłam ani się kąpać w za ciepłej wodzie ani iść na piłkę żeby nie był zbyt wyczerpany fizycznie, bo to ma wpływ na żołnierze...więc bidny miał obóz koncentracyjny i pewnie modli się żeby się udało, bo jak nie to powtórka z rozrywki
Tamka, Nenaaa, M4DZI4, isabelle, Monifah, Qrczak lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
taaaa silna...wiesz ile się musiałam nagadać...a mój już się ze mnie śmiał, bo wchodziłam ze 3 dni z rzędu do łazienki jak brał kąpiel...wsadzałam palca w wodę i machałam mu paluchem żeby pamiętał, że woda nie może być gorąca : P
Tamka, Brawurka84, isabelle lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Haha, przypomniała mi się moja kuzynka, gdy starali się o dziecko, mówiła do męża," żebym Cię tylko nie złapała na jakiejś "ręcznej robótce", bo Ci łapy poucinam, nie będziesz mi żołnierzyków marnował!!!"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 21:44
Tamka, polkosia, Brawurka84, Ewa99, sara_nar, Welonisia, M4DZI4, Lila84, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Rubi wrote:taaaa silna...wiesz ile się musiałam nagadać...a mój już się ze mnie śmiał, bo wchodziłam ze 3 dni z rzędu do łazienki jak brał kąpiel...wsadzałam palca w wodę i machałam mu paluchem żeby pamiętał, że woda nie może być gorąca : P
padłam
dobra, zmykam, buziaki dziewuszki, spokojnej nocy -
nick nieaktualny
-
Qrczak wrote:Dziewczyny IKEA napisała do mnie maila następującej treści: "Specjalne oferty na meble dla Twojego dziecka!". Czyżby wiedzieli coś, czego ja jeszcze nie wiem
Ja też dostałam tego maila! To ZNAK
polkosia, Qrczak, Tamka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Pewnie,że to znak z ikeą Wczoraj pani ze sklepu, która mnie nie widziała jakiś czas,zapytała czy nie jestem w ciąży,bo ona coś widzi
W każdym razie nie wiem co się ze mną dzieje?Wczoraj spadek o 0,2 i dzień wcześniej bóle dołu całego...A dziś wzrost do 39,93,czyli o 0,32Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 06:44
-
nick nieaktualny01.04. livia30 (-), macadamia , Ita , sara_nar
02.04. BATTINKA (-), Ewelcia ,dynamiczna , karolcia22
03.04. Alfetka
04.04. anna83_83 ,
05.04. Iwka (-), Tosia 1981 (-)
06.04. Maleczka
07.04. Vaniliaa(-)
08.04. zielarka(-), malufka(-), Elfik(-), Kosmitka , Picia ,
09.04. Welonisia(-), Katha81 (-), zAgatka (-) , Lila84 (-), Nenaaa (-) ,gosia_9020
10.04. Lillith, Tygrysek86,
11.04. Pinia108, Ewa99
12.04. Gajka
13.04. polkosia, paaulla84, waszka88
14.04. isabelle,
15.04. slodka100,AnBe
16.04. Brawurka84, M4DZI4
17.04. Lenka123321, kaarolaa
18.04. Miśkaa, Qrczak
19.04. Anutka, alternatywa, Kkarolinaaaa
20.04. Ania1986(-), munirka, kkisia, simcat86, Monifah
21.04. kasiuleks, Ida
22.04. Tynka1990, Daisy, chmurreczkaa, olencja
23.04. Kierzynka, XxMoniaXx, Klif
24.04. aniulkab86
25.04. Rubi, karola_aa
26.04. madzianka, kejti91, Andziorr
27.04.
28.04.
29.04. tomiika
30.04. justysss, Tamka, Rybeńka, justta, misia79
zrobiłam rano sikańca, ale zamiast jakiejkolwiek kreski test cały zrobił się kolorowy, najwyraźniej był uszkodzony jeśli @ dalej nie przyjdzie, jutro druga próba, z ostatnim testem jaki mi został
co do znaków, to byłam z mamą kilka dni temu na zakupach i szukałam butów. przechodzę koło jakiegoś regału i widzę, że na ziemi leży malutki dziecięcy bucik, ale w koło na półkach same buty dla dorosłych. więc podnoszę ten bucik i pytam się ekspedientki skąd on się tu wziął, a moja mama krzyczy : Z NIEBA SPADŁ! TO ZNAK Z NIEBA! W KOŃCU BĘDĘ BABCIĄ!!!
myślałam, że padnę, bo mama do takich wylewnych osób nie należy, no i oczywiście twierdzi, ze wcale jeszcze nie chce być babcią, jest za młoda :p
oby mama i ten znak z nieba się nie myliliisabelle, sara_nar, Krokodylica, polkosia, Tamka, kierzynka, kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Witam porannie. Jakieś dobre wieści na początek dnia, co by humor dopisywał ?
Tamka wytrwałaś do powrotu męża
Ja wczoraj miałam taką ochotę na M. że szok, a tu teściowa akurat z podróży wróciła i nocowała u nas. Ale jak tylko powiedziałam, że M. mógłby zająć się żoną, zaciągnął mnie do łazienki. Podłoga i pralka były naszeKrokodylica, Ewa99, Tamka, kierzynka, M4DZI4, kaarolaa, chmurreczkaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry, wytrwałam, męża spożytkowałam, zobaczymy czy będą tego efekty bo zaczęłam się zastanawiać czy to lekarstwo nie zmieniło mi tam na dole flory bakteryjnej i nie wybiło plemników no ale cóż, zrobiłam co do mnie należało
same znaki nas otaczają! buciki z nieba spadają, panie z Ikei mają dar jasnowidzenia! wiosna, jak nic, bociany przyleciały, tylko patrzeć aż się wszęęędzieee zielono zrobi~Ania~, Ewa99, M4DZI4, kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:no bociana na gnieździe to mam w ogrodzie dłużej niż sama żyję, ale jakoś nam on nie chce pomóc :p
a rozmawiałaś z nim? mówiłaś mu czego oczekujesz? bocian jest rodzaju męskiego, do niego trzeba łopatologicznieM4DZI4, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw tym roku nie, ale w zeszłym musiałam, bo go dokarmialiśmy jak biedak przyleciał w śniegu, jak wołałam "bociek" to zlatywał na dach garażu
kurdę, muszę z nim pogadać.
czas odwdzięczyć się za te śledziki i wątróbkiTamka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki
Zastanawiam sie czy w nast cyklu w ogole mierzyc temperaturę? nigdy tego nie robiłam i było ok, podchodziłam do tego wszystkiego na luzie a teraz... spac po nocach nie moge, ciagle sni mi sie ze mierze temerature poczym budze sie i nie wiem czy mi sie to sniło czy faktycznie spadła do 35,00 ehhhh
no nic, dzis zrobilam kolejny test i tradycyjnie byl (-), wiecej juz nie bede robila testów, mam to gdzies, temp tez spadla, o 7:30 było 36,79 a o 8:30 było 37,02.... ja chce już @@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!polkosia lubi tę wiadomość