Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam tak samo z pasztecikami i możecie mi nie wierzyc, ale jadłam pasztet dzień w dzień z ogóreczkiem albo z żurawinką ze słoika przez miesiąc, tzn codziennie musiałam zjesc choc jedną kromkę hehe, a teraz patrzec na niego nie mogę choc już ponad rok minął
Tamka, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny trzymam mocno kciuki i wpadam czasem zobaczyc jak wasze serduszka wygladaja...
Ja wynoszę się na maj, bo wczoraj wreszcie dostałam po 47dc upragnioną @ i jutro mam wizytę u gina, bo zaraz jak dostanę @ miałam się zgłosić bo do tego czasu miały być już wyniki moich badan hormonalnych... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zdania są chyba podzielone...niektórzy mówią, że jak zarodek ma być silny, to będzie, a jeśli ćwiczenia miałyby go "wykurzyć" to był za słaby i i tak by nie przetrwał...ja osobiście bym nie ćwiczyła, ale to dlatego, że jestem po przejściach i jestem przewrażliwiona...
polkosia lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ja bardzo ograniczam wysiłek w 2 połowie cyklu, ale to dlatego, że też raz już poroniłam i trochę się boję. Głównie chodzi o dźwiganie, ale i tak 2x w tygodniu chodzę na siłownię i robię lekkie ćwiczenia (bez skoków czy innych takich) Nie można popadać w paranoję. Kiedyś utarło się, że podczas okresu nie można się wysilać, a teraz nawet zalecają ćwiczenia, więc wiecie jak to jest...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 12:23
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
BTW, kiedyś jakaś forumowiczka pisała, że jakby tak się ograniczał co miesiąc pół cyklu ze wszystkim, to pół życia, by nam przeszło między palcami, bo starać się można długo i długo... Dlatego uważam, że to w 100% racjaKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:no ja niestety przewrażliwiona jestem w tej drugiej połowie cyklu, nawet się zastanawiam nad serduszkowaniem - czy to kropkowi nie zaszkodzi... kuku na muniu
My też odpuściliśmy w tym cyklu seks w drugiej połowie, ale to dlatego, że to pierwszy taki poważny cykl z lekami etc. W poprzednich nic takiego nie było.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:a moj powiedzial, ze jak uda to przed 9 miesiecy nie bedzie na nic moje racje, ze jak lekarz pozwoli to mozna, a on sie uparł, ze mnie nie ruszy..
To jest dowód na to jak bardzo kocha Ciebie i jak bardzo pragnie dziecka Te aspekty przedkłada ponad przyjemności super facet!Tamka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiola25 wrote:To jest dowód na to jak bardzo kocha Ciebie i jak bardzo pragnie dziecka Te aspekty przedkłada ponad przyjemności super facet!
-
kaarolaa wrote:on tez sie boji, juz 2 razy stracilismy ciaze i teraz bede miała zakaz robienia czegokolwiek, wiec i moj powiedzial, ze na tez nie mam co liczyc...kochany, tylko jak on tyle wytrzyma? 3 dni sie nie kochamy a jego juz nosi narazie dzielnie wytrzymał 3 tyg
No wiesz istnieje kilka alternatywnych wyjść :p napewno sobie poradzipolkosia, kaarolaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Moja przyjaciółka też miała komplikacje na początku ciąży i mieli zakaz, ale już od 6 m-ca mogli, a jej facet nie tknął jej chociaż ona miała chęć... Mówił, że to obrzydliwe pukać penisem dziecko w głowę! Czubek, hahahaha Pierwszy seks zaliczyli dopiero po 3 miesiącach od porodu...
kaarolaa, Ewa99, Wiola25 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn