Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:nooo Karola, myślę, że to może być to, pamiętam, że gdzieś czytałam o uderzeniach gorąca jako początkowym objawie ciąży!
kaarolaa, Tamka lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Dziewczyny IKEA napisała do mnie maila następującej treści: "Specjalne oferty na meble dla Twojego dziecka!". Czyżby wiedzieli coś, czego ja jeszcze nie wiem
Krokodylica, kierzynka, polkosia, Ida, kasiuleks, kaarolaa, Tamka, Welonisia, paaulla84, chmurreczkaa, Brawurka84, Rubi, M4DZI4, isabelle, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to znak! kupuj łóżeczko ale serio Kurczaczku, jak poczytywałam o plamieniu implantacyjnym to dokładnie tak wyglądało - kropelka i tyle, choooociaż moja osobista przyjaciółka o ciąży dowiedziała się kończąc drugi miesiąc bo plamienie miała tak obfite, że była pewna, ze to okres
za 2 tygodnie rodziQrczak, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Tamka bierz się do roboty, a nie na forum siedzisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:54
kaarolaa, Tamka, Qrczak lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:zatrzymaj go, po co mu bieganie, zaraz mocniej sie zmeczy
no właśnie, no! ale z triathlonem nie wygram, ehh
ale podziwiam go - ma marzenie i konsekwentnie się do niego przygotowuje
ja jedne co robię konsekwentnie to buty kupuję i psa trenuję, bo muszę żeby dał mi żyćkaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Welonisia wrote:to dobrze, przebieraj sie w bielizne i czekaj na niego w łóżku :p
jest to myśl, tylko obawiam się, że zasnę zanim wróci
ale idę realizować ten pomysł, akurat mam czas na kąpiel!Welonisia, kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:nie mam szans
kierzynka, Tamka, polkosia, Brawurka84, Qrczak, sara_nar, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
w ponętnej koszulce nocnej, jak rozumiem? tak pędzę przed siebie w deszczu i targana wiatrem, no, romantycznie by było na pewno
Nenaaa, M4DZI4, kaarolaa, Brawurka84, isabelle, Qrczak, sara_nar, chmurreczkaa lubią tę wiadomość