Kwietnióweczki 2014-zaczynamy
-
WIADOMOŚĆ
-
od razu i ja wypatruje w tym swoją nadzieję, bo przedwczoraj się położyłam chłodno w sypialni, a ja miałam takie uderzenia gorąca że szok...Tamka wrote:nooo Karola, myślę, że to może być to, pamiętam, że gdzieś czytałam o uderzeniach gorąca jako początkowym objawie ciąży!
nick nieaktualny, Tamka lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Dziewczyny IKEA napisała do mnie maila następującej treści: "Specjalne oferty na meble dla Twojego dziecka!". Czyżby wiedzieli coś, czego ja jeszcze nie wiem
Krokodylica, kierzynka, polkosia, Ida, kasiuleks, nick nieaktualny, Tamka, Welonisia, nick nieaktualny, chmurreczkaa, Brawurka84, Rubi, M4DZI4, isabelle, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to znak! kupuj łóżeczko
ale serio Kurczaczku, jak poczytywałam o plamieniu implantacyjnym to dokładnie tak wyglądało - kropelka i tyle, choooociaż moja osobista przyjaciółka o ciąży dowiedziała się kończąc drugi miesiąc
bo plamienie miała tak obfite, że była pewna, ze to okres
za 2 tygodnie rodzi
Qrczak, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Tamka bierz się do roboty, a nie na forum siedzisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 20:54
nick nieaktualny, Tamka, Qrczak lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dokładnie, Tamka, masz robotę do zrobienia, najpierw obowiązki, później przyjemności!chmurreczkaa wrote:Tamka bierz się do roboty, a nie na forum siedzisz

nick nieaktualny, Qrczak, polkosia, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:zatrzymaj go, po co mu bieganie, zaraz mocniej sie zmeczy

no właśnie, no! ale z triathlonem nie wygram, ehh
ale podziwiam go - ma marzenie i konsekwentnie się do niego przygotowuje
ja jedne co robię konsekwentnie to buty kupuję
i psa trenuję, bo muszę żeby dał mi żyć
nick nieaktualny, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Welonisia wrote:to dobrze, przebieraj sie w bielizne i czekaj na niego w łóżku :p
jest to myśl, tylko obawiam się, że zasnę zanim wróci
ale idę realizować ten pomysł, akurat mam czas na kąpiel!
Welonisia, nick nieaktualny, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Szkoda kurde, bo już wyobrażałam sobie jak zakładasz buty, wybiegasz z domu i dopadasz Go przy jakimś żywopłocie...Tamka wrote:nie mam szans
kierzynka, Tamka, polkosia, Brawurka84, Qrczak, sara_nar, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
w ponętnej koszulce nocnej, jak rozumiem?
tak pędzę przed siebie w deszczu i targana wiatrem, no, romantycznie by było na pewno
Nenaaa, M4DZI4, nick nieaktualny, Brawurka84, isabelle, Qrczak, sara_nar, chmurreczkaa lubią tę wiadomość