lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
katarzynnn wrote:ja wczoraj bylam u lekarza
I nosze Alije Oliwie i Ariela Adriana
Lekarz jest w 99% pewny tak sie ulzyli ladnie jakby pozowali do zdjec
Do tej pory jestem w szoku
Moj taki Dumny az go ta duma rozpiera Juz sie doczekac nie moge gdy beda z nami Szkraby
I moglam sie z M. Zalozyc to bym wygrala
-
nick nieaktualnykatarzynnn wrote:ja wczoraj bylam u lekarza
I nosze Alije Oliwie i Ariela Adriana
Lekarz jest w 99% pewny tak sie ulzyli ladnie jakby pozowali do zdjec
Do tej pory jestem w szoku
Moj taki Dumny az go ta duma rozpiera Juz sie doczekac nie moge gdy beda z nami Szkraby
I moglam sie z M. Zalozyc to bym wygrala
Super pozdrawiam -
Witam was i jednocześnie się z wami Żegnam
Robilam dzis kolejny test ciązowy i wiem juz ze na bank to ciąża ;)w końcu druga kreseczka szybciej wyszla niz ostatnio i jest ciemniejsza
Dlatego chcialam sie z wami pozegnac bo przenosze sie na fioletowa stronke
Dziękuje wam wszystkim za wsparcie
Gratuluje nowym i przyszlym mamuskom dołaczajcie do mnie
Pozostałym zycze wytrwalosci i przede wszystkim spokoju
Moja rada wrzuccie na luzzzz, nic za wszelka cene nawet w dni plodne ja tak w tym mies zrobilam i to byl klucz do sukcesu + musowa modlitwa codziennie do św. Dominika i Stanisława Papczyńskiego
Dacie rade wierze w was buziolki :*Angelabd, Daisy, katarzynnn, Brawurka84, lulu_ovufriend, Katarzyna87, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane ja juz u mamusi ♥♥ zjem cos i smigam z sis na plaze mama nie idzie bo stroju znalezc nie moze.
Agus tempke zignoruj skoro sie budzilas w nocy z ta cma. Jest zaburzona..
Zajsonku mi tez wyznacza przy 5dpo czesto wiec wszystko ok! Teraz czekamy na efekty.
Ja wczoraj zasnelam po 2 piwach i 2 drinkach malibu w trakcie meczu (2 polowa) wiec nawet seksu nie bylo. Ale dzis ze zdwojona sila bedziemy dzialac :p
Dzis planowalam isc do fryca, ale moj to sie boi ze jak pojde bez niego to zetne na chlopaka jak to on nazywa fryzure powyzej ramion :F
Teraz mam juz mocno za lopatki heh i chcialam podciac koncowki「 ale kiedys jak siadlam z takimi dlugimi to mowie do babeczki TNIJ PANI i mnie sciela na 14letniego chlopca prawie hehe
Milego dnia! :*Angelabd, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:Witam was i jednocześnie się z wami Żegnam
Robilam dzis kolejny test ciązowy i wiem juz ze na bank to ciąża ;)w końcu druga kreseczka szybciej wyszla niz ostatnio i jest ciemniejsza
Dlatego chcialam sie z wami pozegnac bo przenosze sie na fioletowa stronke
Dziękuje wam wszystkim za wsparcie
Gratuluje nowym i przyszlym mamuskom dołaczajcie do mnie
Pozostałym zycze wytrwalosci i przede wszystkim spokoju
Moja rada wrzuccie na luzzzz, nic za wszelka cene nawet w dni plodne ja tak w tym mies zrobilam i to byl klucz do sukcesu + musowa modlitwa codziennie do św. Dominika i Stanisława Papczyńskiego
Dacie rade wierze w was buziolki :*
Gratulacje rośnijcie zdrowislodka100 lubi tę wiadomość
-
slodka100 ja też jestem na fioletowej stronie ale tutaj często zaglądam i czasami popisuję więc nie uciekaj na dobre bo w końcu jesteśmy lipcowe brzuszki więc tut też nasze miejsce
Gratuluję i zapraszam na forum <Marcowe Mamusie 2015>Angelabd, Daisy, slodka100, katarzynnn lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:katarzynn ciekawe i oryginalne masz te imiona wybrane. Skąd taki pomysł?
Angelabd, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angelabd wrote:za 7 dni skończy mi się abonament Premium czy podstawowy bardzo się od tego różni?
Mi się właśnie skończył ale nie kupuję premium bo szkoda mi kasy, w podstawowej nie ma np detektora oznak ciąży. Dużo się nie różni bo owulację i tak wyznacza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja rowniez sie witam i gratulacje nowym mamusiom przesylam. Ja mam za tydzien w srode wizyte u mojej poloznej, a po poludniu u mojej gin, wraz z usg. Mam nadzieje ze bedzie juz cos widac.
A to moj dzisiejszy tesciak: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d147d7a2123e.jpgmotyl1993, Niunia86, Zajsonek, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLipcowe Brzuszki
01.07 - Gosiacu(@), hwesta(@), lady_89(-), Listior, justinna , Lolusia , ewelinas1986, Kasha
02.07 - dziubasekk , Niunia86 , mauaa
03.07 - Emily83, joszka , Suerte, myszka123, kasss, MamaAdasia
04.07 - Zima(@), gabi30 ,
05.07 - Katarzyna79 , ewelina25(@), vincaminor(-), anka30(-), pinka425 (@), munirka(-), momo1009(@), pysia88, alternatywa
06.07 - Natu93
07.07 - slodka100 , angela2005(-), shimmer_lip(-), wiola77 (-), Rubi , a1000 (-), Jotka85 , Brawurka84 (-), margoo , bella82 , sonia18a
08.07 - Anulka26 , cymcia, natusiaaaka(@)
09.07 - ewelina27(@), Ofelaine(@), Maluszek 22 (@), Brawurka84 , asik14
10.07 - Iwka(@), dżona (@), czekolada:) (-), khaleesi
11.07 - olencja (@), magdalenka_ka (@), Lulu
12.07 - potforzasta, KMK
13.07 - Anuśka, Kierzynka, Anastazjaaa, motyl1993
14.07 - Nieukowa
15.07 - Kitty
16.07 - madzianka
17.07 - Zajsonek, JusWik
18.07 - takasobieja, Ewelcia
19.07 - inezka
20.07 - BATTINKA, Tynka1990
21.07 - Kocikowa, Krokodylica
22.07 - Neli, Edka
23.07 -
24.07 -
25.07 - Katarzyna87 (-)
26.07 - Ola89
27.07 - julita, nadia199191, Biedroneczka83
28.07 - Another, Gosiacu
29.07 -
30.07 - beti 97, Daisy, kapturnica, Zima
31.07 - agus3004, liwi
odwiedził: 28 Lipcówek
-
sonia18a wrote:Ja rowniez sie witam i gratulacje nowym mamusiom przesylam. Ja mam za tydzien w srode wizyte u mojej poloznej, a po poludniu u mojej gin, wraz z usg. Mam nadzieje ze bedzie juz cos widac.
A to moj dzisiejszy tesciak: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d147d7a2123e.jpg
świetnie
jak ja bym chciała zobaczyć dwie kreski u mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 13:28