lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
beti97 wrote:A u mnie 10 dc i pojawił się obiecujący śluzik. Dzisiaj rano serduszkowaliśmy , jutro też będziemy działać.
Powodzenia
owocnych dzialanbeti97 lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Marteczko! Czerwone winko! baardzo pomaga na endo
czy to winko to tak na prawdę, po lampce dzień w dzień do owu:P? -
nick nieaktualnyDziewczyny wpiszcie mi @, bo tempka dziś 36,45 wiec planowo jak w zegarku przyjdzie @.
Ja robię przerwę od of, ten program nic dobrego dla mnie nie wnosi, tylko jeszcze bardziej się nakręcam. Trzymam kciuki za resztę lipcówek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 06:14
Maluszek22 lubi tę wiadomość
-
Kitty wrote:Dziewczyny wpiszcie mi @, bo tempka dziś 36,45 wiec planowo jak w zegarku przyjdzie @.
Ja robię przerwę od of, ten program nic dobrego dla mnie nie wnosi, tylko jeszcze bardziej się nakręcam. Trzymam kciuki za resztę lipcówek!
Trzymam za Ciebie kciuki
-
Oj ja jakbym mogła zasnełabym jak zabita. Serduszkowanie nocne mi daje popalić.
Kurcze tak się zastanawiam co to będzie z tą moja owulacją. Według cykli 28 dniowych powinna być dziś, a według 30 dniowych pojutrze a mnie nic a nic nie boli brzuch. A ja jestem z tych które owulacje przeżywają mocniej niż @.w okresie okoloowulacyjnym przez dwa trzy dni usiąść na tyłku nie moge tak boli zazwyczaj. A teraz nic, przedwczoraj miałam delikatny ból taki właśnie jak na owulacje ale przeszedł.
Jak ten cykl będzie bezowulacyjny to ja się normalnie załamie chyba. -
liwi wrote:Oj ja jakbym mogła zasnełabym jak zabita. Serduszkowanie nocne mi daje popalić.
Kurcze tak się zastanawiam co to będzie z tą moja owulacją. Według cykli 28 dniowych powinna być dziś, a według 30 dniowych pojutrze a mnie nic a nic nie boli brzuch. A ja jestem z tych które owulacje przeżywają mocniej niż @.w okresie okoloowulacyjnym przez dwa trzy dni usiąść na tyłku nie moge tak boli zazwyczaj. A teraz nic, przedwczoraj miałam delikatny ból taki właśnie jak na owulacje ale przeszedł.
Jak ten cykl będzie bezowulacyjny to ja się normalnie załamie chyba.
Ja owulacje rownie mam bolesna tzn.jajnik daje mi popalic chodz nie zawsze tak mialam. .
-
A ja się obudziłam o 5 i usnąć nie mogę
Widocznie się wyspałam i już mi wystarczy
Dziś znowu lekkie mdłości
Najgorsze jest to, że nic mnie nie boli, nie mam biegunki, a jedynie te mdłości
Za dwa dni @ ma przyjść, więc się okażeliwi, Maluszek22, Kitty, JusWik, Brawurka84, Brawurka84 lubią tę wiadomość