lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
widzę że poniedziałęk daje się we znaki.
A mnie możecie kopnąć mocno w tyłek bo wiedziałem że 2 kreska się nie pokaże 1 że za wcześnie a 2 nawet nie z porannego moczu ale mnie oczywiście pkusiło. O ja głupia. I w sumie nic tym nie zyskałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 10:07
-
Ola89 wrote:Dziewczyny mam dzisiaj takiego doła... nic mi się nie chce, wszystko dookoła źle... w pracy nerwowo, fasolki jak nie było tak nie ma, mam dosyć tego wszystkiego
Ola89 lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Dziewczyny mam dzisiaj takiego doła... nic mi się nie chce, wszystko dookoła źle... w pracy nerwowo, fasolki jak nie było tak nie ma, mam dosyć tego wszystkiego
Buzki -
Betty Boop wrote:Własnie ogladam program o rodzinie w ktorej jest 19 dzieci i 20 w drodze- bosheee, dla mnie to naprawde masakra. To jakas bardzo wierząca rodzina...no ale kiedys chyba przestaną? Nie wyobrazam sobie ogarniecia takiej drużyny ! A ja sie zastanawiam jak z jednym dam rade hahaha
-
-
Biedroneczka83 wrote:u nas też ciepełko do urlopu coraz bliżej
a z każdym dniem blizej testowania choć znając moje szczęście @ przlezie wczesniej -
Biedroneczka83 wrote:hehe nie najgorsze ja poprostu nie chce sie rozczarować