lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonek wrote:No dziewczyny powiem wam, że ten okres oczekiwania na testowanie jest najgorszy w całym cyklu..
Ciągnie się i ciągnie, a na koniec i tak wielkie zaskoczenie ze jednak się nie udało
tak się boje tego dnia
te mdłości to mi się wydaje ze od castangusa, ale pojawiły by się dopiero po 20 dniach stosowania ?
Ahhhh mam już dość.
jeszcze dwa dni do @, w sumie nie licząc dzisiaj
ciągnie się też czas między negatywnym testem a oczekiwaniem na @, gdy chce się aby przyszła jak najszybciej i aby zacząć już nowy cyklZajsonek lubi tę wiadomość
-
Nie chciałam nic mówić ale od dwóch dni robie testy ciążowe
I widać taki cień zaraz po pojawieniu się kontrolnej kreski
Już sama nie wiem
Jak do czwartku nie przyjdzie @ to idę na betejulita, Maluszek22, M4DZI4, Nieukowa, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie robie zdjęć wyrzucam te testy od razu do śmietnika
Mizzelciu wiem ze się nakręcam, ale te mdłości mnie tak nakręcaja
No nic teraz czekam do @ jak nie będzie jej do czwartku to idę na bete
To w końcu tylko 3 dni musze wytrzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 18:09
Maluszek22 lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Nie chciałam nic mówić ale od dwóch dni robie testy ciążowe
I widać taki cień zaraz po pojawieniu się kontrolnej kreski
Już sama nie wiem
Jak do czwartku nie przyjdzie @ to idę na bete -
poprzednio też cię mdliło pamiętam że aż raz "przytuliłaś kibel".
szkoda zdrowia na takie nakręcanie się
mnie też mdliło ale od lutki... może masz wysoki prog czy co, albo te nakręcanie tak na ciebie dziala
a co dopiero będzie jak w ciąży będziesz nie życzę ci tych mdłości bo to naprawdę nic przyjemnego...Zajsonek, kapturnica, Another lubią tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Nie robie zdjęć wyrzucam te testy od razu do śmietnika
Mizzelciu wiem ze się nakręcam, ale te mdłości mnie tak nakręcaja
No nic teraz czekam do @ jak nie będzie jej do czwartku to idę na bete
To w końcu tylko 3 dni musze wytrzymać
Ale wiecej spokoju
kochanie bedzie dobrze zobaczyszZajsonek lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Zajsonku za mocno się nakręcasz... Spokojnie...
Ale trzymam kciuki
Kurcze masakra zobaczyć negtywną betę po pozytywnych testach, cieniach cienia.
Dlatego ja też trzymam kciuki aby mie było rozczarowaniaZajsonek, Maluszek22 lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:poprzednio też cię mdliło pamiętam że aż raz "przytuliłaś kibel".
szkoda zdrowia na takie nakręcanie się
mnie też mdliło ale od lutki... może masz wysoki prog czy co, albo te nakręcanie tak na ciebie dziala
a co dopiero będzie jak w ciąży będziesz nie życzę ci tych mdłości bo to naprawdę nic przyjemnego...Zajsonek lubi tę wiadomość
-
julita wrote:Kurcze masakra zobaczyć negtywną betę po pozytywnych testach, cieniach cienia.
Dlatego ja też trzymam kciuki aby mie było rozczarowania
Rozumiem to doskonale bo mialam tak sama w marcu wiec spokoj spokoj i jeszcze raz spokoj i wszystko sie wyjasni w czwartek wiem jak to sie dluzy ale jakos trzeba to przetrwac :-*Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Mizzelciu teraz te mdłości to zupełnie coś innego..
Jedna wielka masakra
Właśnie popijam mięte może załagodzić sprawę
Dziękuję za miłe słowa i za kciuki
Każdy się przyda
to najgorsze:-\ -
Zajsonek wrote:No kochana już nie ma takiej opcji bo mój wyniósł śmieci jak wychodził z kotem do weterynarza
Zajsonek lubi tę wiadomość