lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonek wrote:Dlaczego Katarzyna87 ma minusa?
Kochana byłam u gina 8.07 i mi powiedział, że mam płyn w zatoce, więc pewnie jest po owu...więc pewnie jej nie było w ogóle.
Na sierpniówki się jeszcze nie zapisywałam, bo nie wiem kiedy dostanę @. Podobno po bezowulacyjnych cykl może trwać nawet dwa mc.
Zaglądam tutaj do Was sprawdzać jak Wam idzie z Boćkami U Ciebie wykres wygląda pięknie.
Niestety ciężko się jest nie nakręcać. W głąb mnie cały czas jest nadzieja, że może coś, ale rozsądek podpowiada, że nie ma opcji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 18:41
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Ja nasikałam i niestety test owu negatyw Teraz będę się głowić czy już po i nie trafiłam z czy moze jeszcze jestem przed jednak.. Aczkolwiek najwieksze bóle owu odczuwalam 13-16 dc, no ale wtedy nie mierzylam tempki haha, a jak robilam testy owu to nie wiem czy to byly pozytywy przed 'naj' pozytywem czy też po.. Grr! I tak pewnie nie bylo wtedy co powinno
Katarzyno dlaczego nie kontynuowalas testów owu? A czy gin widział jakiekolwiek pęcherzyki? Masz dopiero 20 dc, to, że nie było owulki może równie dobrze oznaczać, że jesteś jeszcze przed nią Cierpliwości Nasikaj sobie na test owu jesli maszWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 18:44
julita lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Ja nasikałam i niestety test owu negatyw Teraz będę się głowić czy już po i nie trafiłam z czy moze jeszcze jestem przed jednak.. Aczkolwiek najwieksze bóle owu odczuwalam 13-16 dc, no ale wtedy nie mierzylam tempki haha, a jak robilam testy owu to nie wiem czy to byly pozytywy przed 'naj' pozytywem czy też po.. Grr! I tak pewnie nie bylo wtedy co powinno
Deisy pamiętaj, że to Ty najlepiej znasz swoje ciało. Testy mają tylko pomóc.
Swoją drogą - chyba zacznę produkcję testów wszelakich - świetny biznes ;p -
Daisy wrote:Eh kochane ja te wszystkie informacje znam na pamięć..i co z tego
Będzie dobrze :*
U ciebie przynajmniej owu jest, ja nie mam w tym mc w ogóle, więc na co najmniej miesiac wypadam "z obiegu" starań o fasolkę.
Więc proszę mi tu nie marudzić.
Swoją drogą tak mnie w tym cyklu lewy jajcor nawala, że szok!Daisy lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Julita, widziałam, że jesteś wpisana na 25.07 - MASZ MIEĆ ZIELONĄ KROPĘ
To miał być mój dzień, odpadłam więc w Tobie cała nadzieja
Dzięki kochana byłam mocno zdziwniona, że u ciebie jest już minus i pomyślałam, że to może pechowa data
jeśli część twego niku 87 to rok urodzin, to jesteśmy z tego samego rocznika
-
julita wrote:Dzięki kochana byłam mocno zdziwniona, że u ciebie jest już minus i pomyślałam, że to może pechowa data
jeśli część twego niku 87 to rok urodzin, to jesteśmy z tego samego rocznika
Tak Marzec 1987
To teraz Kochana już nie masz opcji...fasolka musi być -
Ja uzywalam i nie bylam zadowolona, kupilam od razu 2 opakowania w superpharm, zuzylam jedno opakowanie, drugie wysłałam Samirze jako dobra samarytanka
Jesli kupilas w tubce to nabieraj sobie strzykawką po 3ml Bedzie latwiej uzywac niz samemu sobie lac i nie wiadomo ile. Ja mialam te w aplikatorach po 4 ml i maz mowil ze topi w szklance wody
No wlasnie apropo Samiry ciekawe co u niej. Kochana jesli czytasz to sie odezwij Ciekawa jestem jak tam Twój suwaczek? -
dobry wieczór
ja wrzucę swoje 3 grosze
co do C+ to kupiłam ale w aplikatorach 8 szt. zużyliśmy chyba 3 ogólnie nawilża dobrze ale co do odczuć "dupy nie urywa" znaczy szału nie ma
Co do cieni na testach nie ma co się nakręcać, ja w ubiegłym cyklu miałam ładny wykres, mdłości i dwa testy w sumie pozytywne..ogólnie dziewczyny, które tutaj są z czerwca widziały a hCg z krwi było tylko 3,04 więc nie ma co szaleć i testować przed @ bo testy często wykrywają hormon a później dochodzi do mikro poronień i jest płacz, lament i smutek..nie piszę tego w złej wierze, mam nadzieję, że te bladziochy u koleżanki okażą się jednak owocne a u mnie akurat mdłości były wywołane tym, że mój prg. w końcu naturalnie się podniósł..więc nie ma co szaleć najlepiej czekać do dnia @ albo nawet test robić po terminie powodzeniaNona, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość