lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
a u mnie dziś 5 albo 6dpo i temp. w dół ciekawe co przyniesie los
Gratuluję nowych boćków rośnijcie Nam zdrowo
A ja do Was z takim zapytaniem o rade, w sumie jutro po południu wyjeżdżamy na wesele i nie wiem czy będzie mi się chciało z samego rańca wstać i iść na badanie ale jutro będę miała 6 albo 7dpo (wg. mnie owulacja była 13dc wg. OF 14dc) i nie wiem czy jest sens (jak mi się będzie chciało wstać) iść jutro zbadać prg. i chociaż na jego podstawie zobaczyć czy wgl. owulacja była Jak myślicie a może jak ten cykl był bez monitorowania bo miał być na luzie to sobie odpuścić to badanie a to 20 zł wydać na przyjemności w czasie urlopu
Za każdą poradę dziękuję
I życzę Wam miłego dniaMaluszek22 lubi tę wiadomość
-
Maluszek22 wrote:Ale ja zmierzylam o 7 wypadek przy pracy dopiero zobaczylam ze napisalam o 8
Maluszek22 lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:hej
a u mnie dziś 5 albo 6dpo i temp. w dół ciekawe co przyniesie los
Gratuluję nowych boćków rośnijcie Nam zdrowo
A ja do Was z takim zapytaniem o rade, w sumie jutro po południu wyjeżdżamy na wesele i nie wiem czy będzie mi się chciało z samego rańca wstać i iść na badanie ale jutro będę miała 6 albo 7dpo (wg. mnie owulacja była 13dc wg. OF 14dc) i nie wiem czy jest sens (jak mi się będzie chciało wstać) iść jutro zbadać prg. i chociaż na jego podstawie zobaczyć czy wgl. owulacja była Jak myślicie a może jak ten cykl był bez monitorowania bo miał być na luzie to sobie odpuścić to badanie a to 20 zł wydać na przyjemności w czasie urlopu
Za każdą poradę dziękuję
I życzę Wam miłego dnia
-
Maluszek22 wrote:Ale ja zmierzylam o 7 wypadek przy pracy dopiero zobaczylam ze napisalam o 8
-
Magda_lena88 wrote:Kochana temp. staramy się mierzyć o tej samej godz, więc jeśli drugi pomiar było 7 to zapisz tę o 7..i pamiętamy, że przed pomiarem musi być min. 3h ciągłego snu..znaczy nie wstawania chociaż u mnie np. na 2h przed pomiarem pójście do wc nie ma wpływu na temp. a odchylenie od pomiaru może wynosić chyba do 0,5h a powyżej już się dodaje bodajże 0,1C...ale nie jestem ekspertem jak ktoś się lepiej zna niech mnie lepiej poprawi co bym w błąd nie wprowadziła
wiem ze temperature mierzy sie o tej samej godzinie
ja w nocy do wc nie chodze ostatnio wiec problemu nie ma
-
agus3004 wrote:Więc zapisałabym też tą którą miałaś o 7 ale raczej też zignorowała bo miałaś tylko 2 h snu pomiędzy a niby powinno się mierzyć po przespaniu min 3 h
jak dobrze ze jestescie -
Maluszek22 wrote:Dziekuje kochana
wiem ze temperature mierzy sie o tej samej godzinie
ja w nocy do wc nie chodze ostatnio wiec problemu nie maZajsonek lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Hejka
Nie poszłam na bete
Testów tez nie robie
Co będzie to będzie
Czekam na @, a jak nie przyjdzie do soboty to w poniedziałek pójdę na beteZajsonek lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Hejka
Nie poszłam na bete
Testów tez nie robie
Co będzie to będzie
Czekam na @, a jak nie przyjdzie do soboty to w poniedziałek pójdę na bete
a ja tu siedze jak na szpilkach myslalam ze poszlas eh
Nie zdecydowana jestes kochana
wkoncu cierpiwosc zawitala swietnie
bede czekala na wiesci tylko i wylacznie dobre :-*Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:no to masz fajnie bo ja tak jak nigdy nie chodziłam tak w tym cyklu raz w nocy wstaję a później od razu po pomiarze drugi raz wgl. jakiś mam częstomocz ale to może moja wyobraźnia i te "upały" więcej się pije to i więcej się "siusia"
Ja tak miałam w tamtym cyklu wstawałam chociaż nigdy wcześniej tego nie robiłam
Teraz budzę się 5/6 i nie mogę usnąć później usypiam i śpię do 9/10Maluszek22 lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:no to masz fajnie bo ja tak jak nigdy nie chodziłam tak w tym cyklu raz w nocy wstaję a później od razu po pomiarze drugi raz wgl. jakiś mam częstomocz ale to może moja wyobraźnia i te "upały" więcej się pije to i więcej się "siusia"
ciesze sie bo zawsze latalam a teraz nic -
Zajsonek wrote:Ja tak miałam w tamtym cyklu wstawałam chociaż nigdy wcześniej tego nie robiłam
Teraz budzę się 5/6 i nie mogę usnąć później usypiam i śpię do 9/10Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Maluszek22 wrote:kochana skoro cykl mial byz bez monitorowania na totalnym luzie to sie nie zaglebiaj i wydaje ta kaske na swoja przyjemnosc po co sie nakrecac i myslec juz do konca niech bedzie luz
-
Magda_lena88 wrote:też tak właśnie myślę zrobić, bo nie daj Boże okazało by się, że w tym cyklu prg. niski to będę się zamartwiać i zepsuję sobie "urlopowanie"
po co psuc sobie urlopowanie :-* -
Magda_lena88 wrote:no ja po mierzeniu też dalej idę spać (na całe szczęście nie mam z tym problemu) i mierzę temp. o 5:00 a później śpię do 7/8 czasem się zaskoczę, że do 9/10 ale ostatnio rzadko